
15
2017
G.Saray neden bu denli başarısız oldu ? Çünkü G.Saray çok kötü yönetiliyor. G.Saray kadrosu bu ligde asla bu kadar kötü olamazdı. Oyuncular formayı sabote etseler bu kadar kötü performans ortaya konulamazdı. Doğrusu bu kadro bu ligin en azından üstünde bir kadroydu. Ancak futbol takım oyunu. G.Saray ise asla takım olamadı maalesef. Sadece iyi futbolculardan kurulu bir topluluk olduk ki bu topluluk içinde de ne sevgi ne saygı ne birlik, beraberlik kavramları vardı. Şimdi içinde bulunduğumuz dönem transfer sezonu. Her Haziran ve Aralık ayında futbol bilmez tüketim hastaları sayesinde onlarca isim G.Saray ile anılıyor yine. Yani bıkmadan usanmadan, hiç ders almadan aynı filmi tekrar başa sarıyoruz. Ama net konuşalım, Real den Ronaldo, Ramos, Modriç, Barca dan Messi, Suarez, Neymar, Bayern den Lewandowski, Robben alınsa bile eğer takım olamazsanız bir haltda olamazsınız. İş takım olabilmek, takım gibi hareket edebilmek, sevgi, saygı üzerine bir kaynaşma sğlayabilmek. Gerisi laf-ı güzaf, gerisi yalan dolan,palavra.
Bu başkan ve bu yönetim takımda bu birliği, bu beraberliği, bu takım olgusunu yaratacak, yaşatacak bir kapasitenin yanından bile geçemezler. Oysa takım olmak gibi bir olguyu oluşturacak ilk halka kulübün başkanı ve yönetim kuruludur. Başkan ve yönetim saygın olacak, güven verecek, yapıcı olacak, birleştirici olacak. Futbolcudan teknik heyete, çalışandan taraftara kadar tüm camia bu insanlara gözü kapalı güvenecek, yürekten inanacak, sevecek, sayacak. Ancak bizim başkanı ve yönetim gözümün önüne getiriyorumda güveni, itimadı, inancı çoktan geçtim bile sevgi, saygı bile hak getire.
Ünal Aysal gibi bir G.Saray düşmanı kulübün milyonlarca dolarını hala adını, nerede oynadığını bile bilmediğimiz saçma sapan adamlara peşkeş çekti.Başına Mancni gibi bir dünya markası getirdiği takım tam anlamıyla rezil rüsva oldu. Ara transferde alınan 11 oyuncudan aklınızda kalan, kulübe fayda sağlayan kimse var mı ? Oysa Ünal efendi kulübü yerle bir ettikten sonra kaçıp giderken yerine gelen sayın Duygun Yarsuvat ilk 3 e girmesine kimsenin ihtimal vermediği takımı tek transfer bile yapmadan Şampiyon yaptı, kupayı aldı ve o takım süper kupayıda kazanarak memlekette kimseye kupa bırakmadı. Bakın arkadaşlar Duygun başkan sadece takımda birliği, beraberliği tesis etti. Tüm camiayla beraber takımada sevgi, saygı üzerine kurulu bir güven duygusu tesis etti. Gerisini G.Saray forması kendi kendine başardı. Çünkü bu formayı giyen adamlar zaten kişilikleriyle, karakterleriyle, kabiliyetleriyle, kariyerleriyle üst düzey sporculardı.
Bu yönetim keşke hiç bir oyuncu almasa ve satmasa şu kadroyu işi bilen, saygın ve düzgün insanlara bıraksalar yemin ederim rahat rahat şampiyon oluruz. Adamlar kalkıp G.Saray değerlerini bilmez, aklı fikri kulübün paralarını har vurup harman savurmak olan, popülalist bir gurup sözde taraftarın lafıyla kulübün geleceğini karartıyorlar. Kardeşim sen takımı gençleştirmekten dem vuruyorsun Bruma yı ve Sinan ı gönderiyorsun. Bazı futbol cahillerinin baskısına boyun eğiyor ve boş mukaveleye imza atacak Sabri den vazgeçiyorsun. O Sabri gidince milyon dolarları verip yeni Tarık lar, Veysel ler alırsın artık. Nasıl olsa para senin cebinden çıkmayacak. Elbette alabiliyorsan 2011-2012 sezonunda ki Eboue yi al, Sabri de yedek kalsın. Ama öyle Linnes lerle filan olmaz bu işler. Hadi biz bilmiyoruz bu işide o kadar pahalı transferlere rağmen formayı yine Sabri ye veren Fatih Terim, Hagi, Lucescu, Mancini, Prandelli, Mustafa Denizli, Hamza Hamzaoğlu, Tudor gibi isimlerde mi bilmiyor yani ?
Sonuç olarak bu yönetimden tek beklentim var o da şu satılan arazilerin paralarını iç etmeden adam gibi kulübü borç yükünden kurtarsınlar. Bir G.Saray sevdalısı için en acı olanıda Aziz Yıldırım çıkıyor ,açıklamar yapıyor ,adam ne olursa olsun hak vereceğimiz doğru şeyler söylüyor. Fikret Orman çıkıyor, anlatıyor, konuşuyor, adama hak veriyor, beğeniyor, saygı duyuyoruz. Sonra bizim başkan çıkıyor ettiği her laf, söylediği her söz içi boş, yalan dolan ,palavra. 1 saat konuşuyor 2 dk. lık laf etmiyor asla. Ne saygı uyandırıyor ne sempati, ne güven. İcraatlara bakıyorsun sadece vefasızlık, iki yüzlülük, iş bilmezlik. Oysa aklıma bir zamanların Ali Uras ları, Tanrıyar ları, Alp Yalman ları, Faruk Süren leri geliyor. Vah bize vah, alem giderken mersine biz gitmişiz tersine. Neydik bir zamanlar ne olmuşuz şimdi.

- Kargalar ne kadar yaşar? İslam dininde karga ne anlama gelir? (30 Ocak Pazartesi)
- Çeyrek ne kadar? Çeyrek altın fiyatı kaç TL? Çeyrek altın fiyatı bugün! Büyük değişim yaşanıyor (30 Ocak Pazartesi)
- Bursa Bülbülü filmi konusu nedir?Bursa Bülbülü oyuncuları kimler? (30 Ocak Pazartesi)
- Rüyada altın görmek ne anlama geliyor? 8 kısa maddede Altın rüya tabiri (30 Ocak Pazartesi)
- Steam ücretsiz oyunlar 2023! Bu oyunları kaçırmayın, üzülürsünüz! Ücretsiz steam oyunları (30 Ocak Pazartesi)
- 2023 resmi tatiller takvim! 2023 yılında resmi tatiller hangi günler? Resmi tatiller hangi güne denk geliyor (30 Ocak Pazartesi)
- Kediler neden kusar? Kedi kustuktan sonra ne yapılmalı (30 Ocak Pazartesi)
- Futbolda ofsayt nedir? Ofsayt nasıl anlatılır? (30 Ocak Pazartesi)
- Kravat nasıl bağlanır? En kolay kravat bağlama yöntemi (30 Ocak Pazartesi)
- Cemre düştü mü? Kış cemresi ne zaman düşer? Cemre düştü ne demek (30 Ocak Pazartesi)
- Rüyada kedi görmek en anlama geliyor? Kedi rüya tabiri (30 Ocak Pazartesi)
- Evde çilek reçeli nasıl yapılır? Kimsenin bilmediği farklı çilek reçeli tarifi (30 Ocak Pazartesi)
- Kırmızı şarap lekesi nasıl çıkar? Kurumuş şarap lekesi çıkarma için gerekenler (30 Ocak Pazartesi)
- Bebeklerde ateş nasıl düşürülür? En hızlı şekilde ateş düşürme (30 Ocak Pazartesi)
- Kedileri uyutma yolları! Kedim uyumuyor sürekli miyavlıyor diyorsanız yapmanız gerekenler (30 Ocak Pazartesi)
- Evde limon ağacı nasıl yetiştirilir? Balkonda limon ağacı yetiştirme yöntemleri (30 Ocak Pazartesi)
- Cunup abdest nasıl alınır? Gusül abdesti nasıl alınır? (30 Ocak Pazartesi)
- Bir ampül ayda ne kadar elektrik yakar? Led ampul ne kadar elektrik yakar? (30 Ocak Pazartesi)
- Mucize formül! Duşakabin lekeleri nasıl geçer? Duşakabin kireç ve su lekesi nasıl çıkar? (30 Ocak Pazartesi)
- Televizyon ne kadar elektrik tüketir? Televizyonun günlük elektrik masrafı (30 Ocak Pazartesi)
- Buzdolabı ne kadar elektrik tüketir? Buzdolabının günlük elektrik masrafı (30 Ocak Pazartesi)
- EYT emekli maaşı hesaplama, EYT maaş hesaplayıcısı (30 Ocak Pazartesi)
- Baş Ağrısını Dindirmenin İlaçsız 10 Yolu (30 Ocak Pazartesi)
- Spotify Aile Hesabı Nasıl Oluşturulur? İşte en kısa yolu... (30 Ocak Pazartesi)
- Ülke puanı kaç oldu? UEFA ülke sıralamasında kaçıncı sıraya yükseldik TÜRKİYE) (30 Ocak Pazartesi)
- Puan sıralaması UEFA Ülkeler katsayıları (30 Ocak Pazartesi)
- Ülke puanı sıralamasında Türkiye 2022 (30 Ocak Pazartesi)
- Türkiye, UEFA ülkeler puan sıralamasında kaçıncı sırada? (30 Ocak Pazartesi)
- UEFA Ülke Puanı Sıralaması Güncel 14 Ekim 2022 (30 Ocak Pazartesi)
- Nasıl yapılır? E-Devlet Doğalgaz yardım talebi oluşturma ve sorgulama (30 Ocak Pazartesi)

