
08
2015
G.Saray taraftarı olmak bu aralar sinir testi ,sabır sınaması kıvamında. Arkadaş gelen vuruyor ,giden vuruyor ,eze eze ezme yaptılar bizi. Bekliyorum ,bakıyorum yönetimden tıss yok. Bu rezilliklere daha ne kadar tahammül edeceğiz bakalım. Ama şunu iyi biliyorum ki G.Saray adam gibi yönetilse bu federasyonlar asla görevde kalamaz ya da bunları yapamaz.
Kardeşim bu takım salı gecesi Avrupanın bir ucunda maç yapıyor. Çarşamba gecesi yorgun argın İstanbul a geliyor. Cumartesi gecesi memleketin en uzak deplasmanlarından birisine çıkıyor. Üstelik saha zemini rezilliği örtmek için iyice kumlanmış. Sonuç değersiz ama 3 sakat çok önemli. Ve bu sakatlıkların sorumlusuda 2 gün dinlenme imkanı bile bulamayan oyuncuları o rezil zeminde oynamaya mahkum edenlerdir.
Maçlarımıza öyle anormal hakemler veriliyor ki Avrupada bu adamlara bırakın futboldan para kazandırmayı TV den maç izlemeyi bile yasaklarlar. Arkadaş Umut faul bile olmayan 2 pozisyonda 2 sarıdan oyundan atıldı. O olmayan faullerden ilki golle sonuçlandı. Böyle rezillik görmedim. Adam futboldan o kadar bihaber ki verdiği her karar yanlış neredeyse.
Basketbol takımımızı Pazartesi günü derby maça çıkartıyorlar ,Çarşamba günü Moskova ya gidiyoruz ,Cumartesi ise Uşak ta maça çıkıyoruz. Neden böyle ? Çünkü İstanbul da Cuma günü oynayan Fener Pazar günü yine İstanbul da derby oynamasın. Bunun adı rezillik ,terbiyesizlik filan değil düpedüz skandaldır. Ama ne medya da ne yönetimde çıt bile yok.
Şimdi kalkıpta bu rezilliğin ,bu çifte standartın içinde hiç bir oyuncuya kusur bulmam. Benim gözümde hata da kusur da bu takımın haklarını savunmak ,bu formayı terleten gençleri koruyup kollamak için görev alıp bu görevlerini ihmal eden yalaka ve korkak yöneticilerindir.
Alınan mağlubiyet için kimseyi suçlamasam da aklımda tek soru var. Evet çift forvetimizin şutu bile yok. Evet Chedjou belki de kariyerinin en kötü maçını oynadı ve yenilen 4 golde de başrolü kaptı. Ama arkadaş şu Jose Rodriguez denilen oyuncuyu kim izledi ,ne gördü de bu adama G.Saray forması verildi. Adamda teknik yok ,fizik yok ,futbol zekası ,oyun görüşü ,yaratıcılık ,hız ,sürat ,zamanlama ,kafa topu üstünlüğü ,şut becerisi ,potansiyel filan hiç bir şey yok. Dümdüz bir adam ,3-5 metreye pas veriyor sadece ki o bile %100 değil. Kardeşim bu adam bedavaya oynasa yediği içtiği bile bu kulübe zarar. Bakın Denayer ,Carole ne kadar potansiyelli ve gelecek vaad eden gençlerse Rodriguez de o kadar büyük bir sıfırdır.












Google'da şu an en çok arananlar
Ümraniyespor - Galatasaray maçı canlı izle: Nereden izlenir?
Ümraniyespor Galatasaray maçı kadrosu; Muhtemel ilk 11'ler
Ümraniyespor - Galatasaray Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta? | Ümraniyespor - Galatasaray Maçı Canlı İzle Şifresiz Nereden İzlenir?
MTV taksit ödeme nasıl yapılır? 2025 MTV 2. taksit son ödeme tarihi: Motorlu Taşıtlar Vergisi taksidi hesaplama
TOBB Nefes Kredisi başvuruları bitti mi, tekrar başlayacak mı? 2025 Nefes Kredisi faiz oranı ve şartları
2025-BKUBTS sınavı ne zaman? Bitki Koruma Ürünleri Bayi ve Toptancılık Sınavı
Yerel yerleştirme nasıl yapılacak? MEB yerel yerleştirme sürecini paylaştı
Zamlı emekli maaşı ödeme günleri 2025: Temmuz SSK, Bağ-Kur yeni emekli maaşları ne zaman yatacak?