Makale Yaz
hakocbb
Bu haberi yazdır
Ağır mı Geldi ???
 Kas
22
 2016

Yazdık da editör beye ağır gelmiş olacak yayınlamaya yüreği yetmedi sanırım. Oysa küfür yoktu ,hakaret yoktu. Ama beyni olmayana zeki ,karakteri olmayana adam ,onuru olmayana da şerefli diyemem ki. Ne yapalım yani ,neyse onu görür onu yazarız elimizden geldiğince. Bu başkana karizmatik desek Faruk Süren e ,becerikli desek Duygun Yarsuvat a ,zeki desek ,Ali Tanruyar a ,disiplinli desek Ali Uras a peygamber mi diyeceğiz ? Bu Hollanda kibarına teknik direktör desek sadece süper lig değil 2. ve 3. liglerde ki teknik direktörlerin alayıyla dalga geçmiş ,saygısızlık etmiş olmaz mıyız ? Koskoca G.Saray takımı sahada futbol adına hiç bir şey oynamazken ,sadece 3 direk arasından geçen ve geçmeyen toplara bakıp bu zavallıyı G.Saray tarihinin en önemli hoca figürleriyle kıyaslayan futbol ulemalarına G.Saray taraftarı demek içimden gelmiyor ise kendimi ve seyrettiğini gören ,gördüğünü algılayan ,gidişatı fark eden ,testiyi kırmadan uyarmaya çalışan gerçek G.Saray taraftarını bu özürlü kisveden ayırıryorsam suçlu muyum ? 

Ne oldu arkadaşlar ,oynanan futbola ,kaybedilen derbiye üzülen çoktur da şaşıran tek G.Saray lı var mı gerçekten ? Hadi Riekerink beyciler konuşun şimdi. Hadi yine hakaret edin ,küfür edin ,yine beni Fenerli ilan edin. Hadi yeter ki başınızı gömdüğünüz kumdan çıkarın bu gün şayet ne kadar saklansanız mabadınız açıkta kalıyor. Böyle müsvetteleri gaza getire getire başımıza bela eden sizlersiniz ,bağıra bağıra gelen hezimetlerle kanser olan ise biz. Size Fenerli diyecek kadar seviyeyi düşürmem ama sizinle aynı tarafta olmaya da ben utanıyorum.

Açık ve net olarak söylüyorum ki şu maçta 2 takımın teknik direktörlerini değiştirsek skorda aynı şekilde değişirdi. Riekerink beyi koyun Barcelona nın başına Laliga da ilk 3 e giremez ,Avrupa da guruptan çıkamaz. Eğer G.Saray futbolcusu gerçekten karakterli sporcular olmasa bugün bu Hollandalı nın kariyerinde kupa ,takımın da hanesinde puan filan olmazdı.

En çok canımı acıtan da Riekerink bey hakkında yanılmam oldu. Ben bu adamın teknik direktör filan olmadığını zaten biliyordum da şerefli ,kişilik sahibi adam gibi bir adam olduğuna inanıyordum. Teknik adamlık yetilerine sahip olmadığını hep söyledim de futbolu bildiğine kaniydim. Oysa maç sonu dinlediğim adamda yok olduğunu bildiklerim yine yoktuda var sandıklarımda benim kendimi kandırmamdan ibaretmiş. Hala çıkmış utanmadan defansif yönde memnuniyetten ,Başakşehir ve Trabzon maçlarında iyi futboldan filan bahis etmekte Hollandalı. Elindeki oyunculardan en doğru kadroyu çıkardığını ,teknik direktör yanlışı olmadığını savunuyor.

Şimdi ben de diyorum ki eğer kalede Avrupa nın en karaktersiz ama iyi kalecilerinden biri olan Volkan ın yerine ben olsaydım yine skor değişmezdi. Eğer orta sahada koşmaktan başka özelliği olmayan 2 oyuncu tercih edilmese en formsuz Selçuk ile beraberlik çantada keklik olurdu. Bana Tolga ya da De Jong un 90 dk. da attığı hücuma yönelik tek bir kilit pas göstersene Riekerink bey. Hele hele Eren in mecburi değişikliğide Cavanda tercihi için diyecek lafım yok.

Şampiyon yapmış iki teknik adamı üstelik kaybedilen hiç bir şey yokken rahatlıkla kapının önüne koyan G.Saray yöneticileri şimdi neredesiniz acaba ? Bakın bu işler öyle yürümüyormuş ,değil mi ? Eğer oynanan futboldan memnunsanız ,alınan sonuçlar içinize siniyor ise aynen devam edin. G.Saray gibi bir devi futboldan bihaber insanların yönettiğine inanmak istemiyorum. O halde aklıma gelen tek seçenek alt yapıdaki oyunculara çok değer verdiğiniz için Riekerink i A takımın başına getirerek çocukları kurtardığınız oluyor. Yerse......





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
 
Ağustos (1)
 
Haziran (1)
  2020
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...