Makale Yaz
eleanor34
Bu haberi yazdır
Utanç
 Kas
22
 2016

  Herkese merhabalar, derbi bitti ancak bizler yani taraftarlar için hala bitmedi. Ben kafamda hala derbiyi yaşıyorum. Aramızda 1 kişi yoktur herhalde şu pozisyon iyiydi, bızım oyuncunun son vuruş beceriksizliği vardı diyen. Rezil bir futbol oynadık ben maç boyunca volkan ı 1 kere görmedim. Maç bitimi gözümde canlandı koskoca mazi; Baros direkten donen son dk pozisyonu (2-0 dan gelmiştik), Pino, gökhan gönül son anda çizgiden çıkartmıştı(0-0) (en kotu sezonumuzda). Kazanamıyor olabilirdik ama ASLAN lar gibi oynuyorduk. Maçtan sonra arkadaş grubumuzda konuşacak birşeyler mutlaka oluyordu, yeri geliyor hakem i eleştiriyorduk yeri geliyor kendi oyuncumuzu. Peki bu maçtan sonra ne oldu? 1 tane pozisyon varmı? Oyuncular nasıl rahat uyuyor bizler böyle kahrolurken. Oraya giden taraftarımız kadar mücadele varmıydı sahada ? 

  Derbi bizim açımızdan hatalarla doluydu. Selçuk, Poldi gibi adamlar nasıl oynamaz. Tamam kabul performansları çokta iyi değil ancak bunlar büyük oyuncu bunlara boşuna yıldız denmiyor bunlar bu maçlarda oynuyor zaten. Düşünsene Poldi nin karabük macındamı motive olmasını beklersin bu mactamı? 

  Serdar Aziz konusuna gelince ben açıkcası beğendim bana kalırsa hatasızdı. Penaltı pozisyonunun oluşumuna bakmak lazım 2 adam Tolga ya bastı Tolga geri dondu bu adamlar koşmaya devam edince penaltı. Şimdi oraya istersen David Luiz istersen Ramos kimi koyarsan koy olay bu şekilde gerçekleşirdi. En kralı belki kornere atabilirdi. Ama özellikle şu stoperlerde Serdar bence 1. sırada. Hakan Balta ise tecrübedir ancak 1. golde nasıl persie i tutmazsın. onlarda golü kim atıcak persie atıcak adam bombos ceza sahası içinde. Nigel ve Tolga ne işe yarıyor? Boşunamı 2 tane önlibero oynuyorlar. Size bir soru Sinan yerine Poldi DeJong yerinede Selçuk oynasa daha mı kötü olurdu ?

  Son olarak suçlu sadece Riekering değil. Eren sakatlanmasa 4 4 2 düzenine dönmeyi planladı ama sonucu göremedik. Cavanda yerine Selçuk girmeliydi bunlar bence büyük hatalar ancak takımı katleden birde Sneijder gerçeği var. Tribünlere oynama konusunda 1 numara ancak sahada 0. Senelik 5 milyon € dan fazla para alıyorsun beklenti maç almandır sahada boşboş gezmen değil. Bu takım çok büyük oyuncular gördü, çok büyük oyuncular ayrıldı(Kewell,Hagi,Jardel,Drogba, vs...). Bunlar gelip geçti ama aslolan herdaim orda kaldı. Bu kulüp kimsenin kendi babasının kulübü değil. 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
  2015
  2014
  2013
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...