Makale Yaz
eleanor34
Bu haberi yazdır
Hamza HAMZAOĞLU ve Transfer Planları
 Haz
17
 2015

  Herkese merhabalar arkadaşlar öncelikle bu yazıyı yazmamdaki sebep sosyal medyada çoğu kez karşılaştığım Hamza Hoca eleştirileri. Yok çapsızmış yok transferde küçük düşünüyormuş. 

  Öncelikle ben Hamza Hoca' nın transfer politikasından çok memnunum. Bilal Kısa konusunda çok eleştirildi ama sezon boyunca görüceksiniz Bilal Selçuk hatta yeri geldiğinde Sneijder i çok iyi bir şekilde yedekliyecek. Hemde bedava. Geçen sene Dzemaili yi aldık ondan önce Yekta ya 5 milyon € vererek aldık sonuçlar hüsran. Bilal hem yetenekli hemde ligi tanıyor. Bench için yapılacak mükemmel bir transfer. Ayrıca insanların atladığı nokta yabancı sınırsız değil. Max 28 kişilik kadro olmalı bunlardan en az 14 Türk banko bulunmalı. Buda demekki kadron 25 kişiyse sende 11 tane yabancı olabilir. Ayrıca 14 yabancı olursa senelik 6 milyon TL vergi ödememiz gerekiyor. Yani yabancılarıda kaliteli seçmek lazım. Öyle önüne geleni alırsan olmaz.

  Gelelim Jem Paul Karacan' a, reading te 8-9 maç oynamış bir oyuncu ama sezonun geneli düşünülürse kupa maçlarında Melo nun yedeği olabilir. Denenebilecek bir oyuncu ki kendisi İngiltere gibi güç isteyen bir ligde yetişti yani fiziksel olarak fark yaratabilir. 

  Herkes istiyor ki takıma orta sahaya Pogba Kanatlara Ronaldo + Messi forvetede Zlatan(Agüero vs) gelsin. Ama takımın borcu var sırf bu seneyi kurtarıcaz gruptan çıkıcaz diyede finansal fair playdan dolayı kulübün sonraki 2-3 senesini tehlikeye atmanın anlamı yok. Çok değil millet 2 hafta önce Zlatan gelsin diyordu. Arkadaşım Zlatanı bende çok isterim en beğendiğim ve bana göre aktif en iyi ve komple forvet ama senelik 14 milyon €. Mağlesef taraftarımız store ürünleri yerine sokak satıcılarından aldığı için yönetim nasıl güvensin forma satışına??. Ki takımda sen 1 oyuncuya 14 verip en yakınına 4 versen orda olaylar olmaz mı? 

  Hamza Hoca nın oyuncu tercihlerine laf eden arkadaşlara hitaben, Akhisar a 1 tane balon transfer yapmadı bunu unutmayın. Transfer yapmış olmak için yapmayan bir adam. Oyuncunun markasına bakmamak lazım. Bu takıma dünyada tanınan Elano geldi verdiklerş ortada. Türkiyede tanınan Selçuk geldi verdikleri ortada. 

  Birde son olarak değinmek istiyorum insanlar şu çok ucuz onu alın, yok 1 tane adam akıllı alın ilk 11 olsun maaşı önemli değil. Arkadaşlar menejerlik oyunu oynamıyorsunuz. Orda herkesin potansiyelini görebiliyorsunuz ve 3-4 yıl sonra iyi kötü nasıl olacağını tahmin edebiliyorsunuz ama unutmayın gerçekte öyle değil. Bruma en güzel örneği bunun.(Bazı arkadaşlar üzerine alınmasın güzel oyuncu tavsiyesi verende oluyor.)





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
  2015
  2014
  2013
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...