
19
2015
Hayatım boyunca ne bir başkanı ya da yöneticiyi ,ne bir teknik direktörü ne de bir futbolcuyu sevdim. Benim için sevilmeye layık olan ,tek varlık G.Saray dır. G.Saray kulübüne ,armasına ,formasına hizmet eden ,emek veren herkese yaptıkları için sempati duydum ,saygı gösterdim o kadar. Benim açımdan Tanju ,Prekazi ,Uğur ,Simoviç ne kadar değerliyse İsmail ,Semih ,Muhammed ,Arif ,Metin ,iki Savaş da o kadar önemliydi. Tıpkı Ümit Davala nın ,Hakan Ünsal ın ,Arif in ,Okan ın Hagi ,Hakan Şükür ,Taffarel ,Popescu kadar değerli olduğu gibi. Tıpkı Sneijder i ,Drogba yı ,Podolski yi ,Selçuk ve Burak ı sevdiğim kadar Sabri yi ,Hakan Balta yı ,Umut u sevdiğim gibi. G.Saray a alınlarının akıyla hizmet eden Fatih Terim i .Gerets i ,Lucescu yu ,Derwall i ,Feldkamp ı ,Hamza Hamzaoğlu nu da asla bir birlerinden ayrı göremem ,görmem.
Biz G.Saray ı ,G.Saray lılığı Ali Uras tan ,Ali Tanrıyar dan ,öğrendik. G.Saray başkanına saygı duymayı öğreten büyük başkanlardan sonra aynı saygıyı hak eden Alp Yalman lara ,Faruk Süren lere ,Mehmet Cansun lara ,Özhan Canaydın lara ,Adnan Polat lara ,Duygun Yarsuvat lara da kusurumuz olmamıştır sanırım. Ancak nereden geldiğini bilmediğim ,ne idüğü belirsiz Ünal Aysal ve Dursun Özbek ile bu iş artık rafa kalkmıştır.
Fazla uzun etmeye gerek yok. Liseci zihniyetin yerin dibin soktuğu G.Saray değerlerini kabul etmiyorum. G.Saray lisesinde ki ağabeylerinin emir eri olmaktan öteye gidemeyen şahsiyet fukarası genel kurul üyelerinin seçtiği yönetimleri kabul etmiyorum. Madem elimden gelen bir şey yok ,bu saatten sonra renk değiştirecek halimiz de yok ben de sporu hayatımdan çıkartıyorum. Birey olarak yapabileceğim şey kombinemi kırıp atmak ,G.Saray kredi kartımı ve gsm hattımı iptal etmek ,digitürk üyeliğimi kapatmak ,bir daha da Storlardan alış veriş yapmamak olacak. Elbette bana hep gurur veren farmalarımı ,kaşkol ,şapka ,mont ,sweet ve eşofmanlarımı da yıkayıp naftalinleyip güzelce kaldırmak ,sokağa astığım bayrağımı da yanlarına koymak işin en zor tarafı. Ne diyelim kısmet bu kadarmış ,dostlara elveda.












Google'da şu an en çok arananlar
Nefes kredisi faiz oranı ve vade sayısı: Hangi bankalar TOBB Nefes kredisi verecek?
Türkiye - Hollanda voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
LGS sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB takvimine göre 2025 LGS sonuç tarihi
UTTS uzatıldı mı? Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi kaydı ne zaman son, nasıl yapılır?
Miraç Kandili ne zaman idrak edilecek? Diyanet kandil takvimi
Bugün Kandil Mi? Temmuz 2025 (Kandil Günleri Tarihleri) - Mevlit, Regaib, Miraç, Berat, Kadir Gecesi ve Üç Aylar Ne Zaman, Hangi Gün?
ALES sonuçları ne zaman açıklanacak? ALES/2 sonuç tarihi
KPSS branş bazında sıralama ne zaman açıklanır? 2025 KPSS branş sıralaması ne zaman açıklanacak?