Makale Yaz
qabbalah24
Bu haberi yazdır
Hakkını helal et Hamza Hoca
 Kas
19
 2015

     Rahmetli Kemal Sunal ' ın öldüğünü söylediklerinde yaşadığım şokun aynısını Hamza hoca gönderilince yaşadım.İlk bizle sözleşme imzaladığı zamanı hatırlıyorum takım perişan haldeydi herkes takımdan ümidini kesmişti ama o geldi ve dedi ki ortak mücadele ile birlik beraberlikle sıkıntıların üstesinden gelinebileceğini söylemişti. Hatırlayın o zamanlar Sneijder sürekli tek başına kalırdı ne Selçuk ne Burak adamı kabullenmek istemezlerdi pas atmazlardı ama şimdi gol attı mı ilk onlar geliyorlar sarılmaya.

     Hoca ordan alıp takımı şampiyon yaptı 3 kulvarda da başarılı oldu. Şimdi sorarım size bir teknik adam bundan daha fazla ne yapabilir? Peki şampiyon olduğumuz süreçten şu zamana kadar yönetim ne yaptı ? Önce Melo ile adam gibi görüşemediler 2 ay idman yaptırmadan takıma aldılar artık kalcak deyip son günde adamı gönderdiler peki yerine kimi aldılar hiç kimseyi. Yine soruyorum size arkadaşlar Trabzonspor Mbia gibi bir adamı alırken hem de bonservissiz bizimkiler nerdeydi ? Hiç kupa alamayan Fenerbahçe transfere 50 milyon euro harcarken bizimkiler ne harcadı ? Beşiktaş Mario Gomez ' i alırken bizimkiler kimi aldı ? Umut ve Sabri takımda çok iyi oyuncular olduğu için mi oynuyolar sizce ? DÜnyanın en iyi takımına sahip Barcelona ve Real Madrid ' in hocaları bile transfer isterken neden Hamza hoca istemesin ? Kendi rakibine bile saygısızlık etmeyen ben küçükken fenerbahçeliydim diyebilecek kadar erdemli biri neden yönetime saygısızlık etsin. Mevcut yönetimdeki insanlar biz taraftarları salak yerine koyuyorlar buna izin vermeyelim arkadaşlar.

      Bir hocayı değilde bir dostumu kaybetmişim gibi üzgünüm. Önce Fatih hoca şimdi de Hamza hoca bu yönetici egosu yüzünden daha kaç değerimizi kaybetmek zorunda kalıcaz. Futbolcular futbolu eğitimle öğreniyorlar teknik direktörler de öyle peki ya yöneticiler hangi eğitimden geçiyorlar ? Bir takımın kaderiyle oynamak bu kadar kolay olmamalı. Hamza hoca mevcut yönetimdekilerden en az 10 yıl daha fazla takımımıza hizmet etmiştir. Bu noktada değerli taraftarımızdan ricam hocamıza sahip çıkalım onu karalamaya çalışanlara izin vermiyelim.

      Son olrak sözüm yine yönetime olcak Dursun başka umarım teknik direktörlüğü de bir akrabanı getirirsin burası senin babanın çiftliği ya bizim değerlerimizi birer birer itibarsızlaştırmaya çalışıyosun ama şunu unutma bu insanlar seni yönetimdeki görevin bittikten kısa süre sonra unutmaya başlıycaklar belki 5 yıl sonra ismini hatırlamaya çalışıcaz ama Hamza hoca ömür boyu kalbimizde kalıcak ve onu hiç unutmayacağız. SENİ ÇOK SEVDİK HOCAM HAKKINI HELAL ET. YOLUN VE ŞANSIN AÇIK OLSUN GÜLE GÜLE ADAM GİBİ ADAM:





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
  2013
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...