Makale Yaz
hakocbb
Bu haberi yazdır
İhanet Ve Gerçekler
 Kas
12
 2013



Bakıyorum da son bir haftadır birilerinin süngüsü iyice düştü ama yine de yanılmışım ,ben anlamıyormuşum demeye de yanaşmıyorlar. Aksine bunun yerine hala çok sevdiklerini iddia ettikleri G.Saray a yalanlarla ,iftiralarla göz göre göre zarar vermeye çalışıyorlar. Zaman bilenle bilmeyeni ,görenle görmeyeni ,haklıyla haksızı ortaya çıkartıyor da birileri bir şekilde kıvırmayı becerdiğini sanıyorlar.

Şimdi şunları açık açık söylüyorum ,Ünal Aysal ı destekleyen zihniyet asla ve asla kalbinde G.Saray sevgisi taşıyan bir zihniyet olamaz. Ünal Aysal ı kim seviyor ,kim destekliyor en fazla ? Ben söyleyeyim ,en başta Fener ve Beşiktaş sevdalıları çok seviyorlar başkanı. Hele ki G.Saray düşmanı olan ,G.Saray ın her branşta başarısızlığı için dua edenler tapıyorlar sayın Aysal a. Ben yaşıyorum ,görüyorum bunları ,ne kadar Fener li ,Beşiktaş lı akrabam ,arkadaşım ,tanıdığım varsa Ünal Aysal başkanın resmini poster yapıp baş uçlarına asacaklar neredeyse. Yemin ederim hiç bir Fener li arkadaşım ne Aziz Yıldırım ı ne Ali Şen i bu kadar gönülden sevmediler. Ve yemin ederim Aziz Yıldırım ,Yıldırım Demirören gibi azılı G.Saray düşmanları sayın başkanımızın kuübe verdiği zararın çeyreğini bile hayal edemezlerdi.

Bir de şu son günler de başkanı ve Mancini yi savunmak uğruna hala Fatih Terim i suçlayan ,eleştiren zeka özürlü arkadaşlar var. Neymiş efendim hoca kötü kadro kurmuş ,yanlış transfer yapmış mış mış mış. Hocanın dilinde tüy bitmedi mi bir sol bek alınsız diye ? Hoca istemedi mi hem genç hem de Türk olan Alper Potuk ,Gökhan Töre ,Kerim Frei gibi oyuncuları ? Hocanın listesinde de kafasında da ,planlarında da olmayan oyunculara çilek diye 25-30 milyon euro para saçaqn yönetim 3-5 yüz bin doların hesabını yaparak hem de ezeli rakiplerine peşkeş çekmedi mi bu oyuncuları ? Fatih Terim in kurduğu bu kötü ,bu berbat kadro geçen sene şampiyonlar liginde çeyrek final oynayan kadro değil mi ? 2 senedir hem federasyonu ,hem hakemleri hem de rakiplerini sürklase edip lige ambargo koyan oyuncular değil mi bunlar ? Daha 3 ay evvel süper kupada Fener i ezip geçen bu çocuklar değil mi ? Kendi basiretsizliğini ,bilgisizliğini böylesi bahanelerle ört bas etmeye çalışmak ihanetin daniskasıdır ,o kadar.

Yazılarımı takip edenler çok iyi bilirler ki asla skor yazarı olmadım. Topun 3 direğin arasından geçmesi en son ilgilendiğim olaydır. Fatih Terim i en çok eleştirdiğim maç Kadıköyde ki 0-0 lık süper final şampiyonluğunu getiren maçtı. Belki de şu blogda mutlu olmayan ,eleştiren tek yazıydı o makale. Mancini yi bu gün için eleştirmem ,bu haksızlık olur. Ancak bazı gerçekleri de es geçemem. Bir kere ligde kazandığı 3 maçta da takım asla iyi değildi. Gerek Karabük gerekse Konya maçlarında Arena da 50 bin taraftarının önünde ecel terleri dökmek ,skoru korumak için kapanmak büyük takım işi değildi asla. Kayseri ise neredeyse kadrosunun yarısı sakat ve cezalı olan lig sonuncusu bir takım olduğu halde 2 dakikada 2 gol buldu. Kopenhag deplasmanında Ceyhun değişikliğine kadar Mancini döneminin en pozitif futbolu oynanıyordu. Bana göre beraberlik hatta galibiyet golleri an  meselesiydi. Ancak bir teknik adam hatası tabloyu aksine çevirdi bir anda. Fener maçı ise tamamen bir felaketti. Yenilmek problem değil ama daha 23. dakikada yediğin gole rağmen tek korner kullanmadan maç bitiremezsin. Koca bir ikinci devre hakemin uydurduğu bir penaltı haricinde ki o da 90+3 de tek bir şut çekememek kabul edilemez.

Sözün özü ,işin aslı şudur ki yönetimin yaptığı yersiz ve anlamsız operasyon asla telafi edilemeyecek bir darbe vurmuştur bu takıma. Şimdi artık geri dönüşü yoktur bu yolun. Dün başkan Aysal ı alkışlayıp kulübe başarıdan başka hiç bir şey vermeyen Fatih hocaya sallayan çarpık zihniyetin bu gün ne üzülmeye ne eleştirmeye hatta bu takımı sevmeye bile hakları yoktur ,olmamalıdır. Eğer bu işler yalanla ,dolanla ,iftirayla yürüyecek kadar basit ve ucuz işler olsaydı Türkiye de her sene bir Avrupa şampiyonu çıkardı. Oysa gerçeklerin yazdığı tek şey Türk futbolunda kalıcı ve gerçek tüm başarıların altında tek imza var bu güne değin ,Fatih Terim.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
 
Ağustos (1)
 
Haziran (1)
  2020
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...