Makale Yaz
arafat1905
Bu haberi yazdır
Galatasaray 2014
 Kas
13
 2013

Galatasaray geçen sezon yakalanan başarıları ve avrupadaki başarısını tekrar yakalaması için

1)öncelikle sol beke bir transfer yapılmalı bu futbolcu almanyada alt yapı eğitimi almış bundesliga tecrübesi olan biri de olabilir,yabancı biride olabilir,kilit soru maç devamlılığı var mı? Hakan Balta iyi bir rakiple eski formuna kavuşabilir,takımda kalmasından yanayım.Riera kesinlikle gitmeli.

2)takımda stoper sorunuda göze çarpıyor,Semihin yanına alınan Chedjoubekleneni bir türlü veremedi,derbideki hatası affedilir gibi değil,Dany de zaten neden alındı bu takıma anlamış değilim bu iki futbolcuya verilen para 11 milyon euro ,ben  Ömer Toprak ın alınacağını düşünmüştüm.Türk pasaportu olan bu oyuncu Semih ile iyi uyum sağlayacağını düşünüyorum,başka bir gurbetçi stoperde alınabilir almanya da yetişmiş.yabancı tercihinde ise çok tecrübeli bir futbolcu alınabilir.

3)Sağ bek te ise hatalarına rağmen Sabri de ısrar edilmesinden yanayım eboue bence gitmeli burayada genç bir gurbetçi türk oyuncu alınmasından yanayım.

4) kalede ise Eray ın üstünde durulması lazım,kupa maçlarının tamamında oynatılabilir.bence iyi bir yedek.

5)ön libero da ise Selçuk ile özel olarak ilgilenmeli,bence Felipe Melosezon içerindeki formuna göre takımda kalıp kalmayacağı karar verilmeli, ön libero ya gökhan inler in alınmasından yanayım faydalı olabilir genç yetenekli bir oyuncu takviyesi de gerekir.Ceyhun bu bölge için iyi bir yedek

6) Sneijder in forvet arkasında çok etkili üzerinde durulmasından yanayım,kalitesinde bir oyuncu bulmak zor. Emre Çolak ın bu pozisyona çekilmeli antremanlarda burda denenmeli Sneijdere iyi bir yedek olmak ve gelecek için.

7)kanatlara transfer şart iyi bir sağ ve sol açık alınmalı  arje robben alınabilinirse çok iyi olur.alınacak kanat oyuncuları hızlı içeri kat edebilecek adam eksilten oyuncular olmalı

8) forvette ise tek forvet Drogba Umut-Burak ile dönüşümlü oynamalı .

9) Sahaya diziliş 4-2-3-1 olmalı

10)fizik ve kondisyon antremanlarına ağırlık verilmeli.

11)Mancini  oyuncularla tek tek özel ilgilenmeli gerekiyorsa özel antreman yapmalı Tugay Kerimoğlu da yardımcı olmalı





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2014
  2013
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...