Makale Yaz
hakocbb
Bu haberi yazdır
Özür dilerim!!
 Kas
17
 2012

 

Bu bir özür yazısıdır. Eğer alınan yenilgiyle en ufak bir ilgisi varsa ne isterseniz söyleyin hatta isteyen küfür etsin. Evet çok üzgünüm ,çok sinirliyim ve çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Ama skor hiç umrumda değil ,kafamı bozan sahada yapılan kepazelik. Kim bilir belki de çok fazla hayal kurmuşum.

Evet başatda söylediğim gibi dileyecek bir sürü özürüm var. Ancak öncelikle sahada aslan gibi top oynayan ,bizim kuzulara sahayı dar eden Karabük takımını başta sayın Mesut Bakkal ,Lua Lua ,İlhan Parlak ve Ahmet İlhan Özek olmak üzere tebrik ederim. Eminim ki karşılarında iyi ve kaliteli bir takım olsaydı gerçekten çok kaliteli bir maç seyrettireceklerdi izleyenlere.

Çok ama gerçekten çok eleştirdiğim sayın Frank Rijkaard dan özür dilerim ,kendisi gitti ,oyuncuları gitti ama G.Saray sahada yine kendi alanında pas yapmayı futbol sanan ,rakip yarı alanda yan pas yapıp geri dönen bir takım halinde maalesef. Oysa ben kendisini bu futbol mu diye çok eleştirmiştim.

Bu sene ki Eboe yi gördükten sonra başta Serkan Kurtuluş olmak üzere ,Uğur Uçar dan Cihan Haspolatlı ya kadar bizde sağ bek oynayan ve eleştirdiğim dün eski oyuncularımızdan özür dilerim.

Bu Hakan Balta bizim sol bekimiz olduktan sonra beğenmediğim Riera dan ve gönderilen Volkan Yaman dan özür dilerim.

Dany ve Cris G.Saray da stoper oynuyor ise Servet ne olur bizi affet. Senin sağ kramponundan bu kaltede 4-5 çift stoper çıkardı ,biz sana ayıp etmişiz.

Erzurum da ki Fener maçından sonra futbolu bırakan Selçuk İnan ı gördükçe aklıma Ayhan Akman futbolu niye bıraktı diye bir soru takılıyor. Ayrıca kendisini oynatmadığı için her türlü eleştiri ve hakarete maruz kalan sayın Abdullah Avcı yı da futbolu ve futbolcuyu bizlerden çok daha iyi bildiği ,doğrulardan taviz vermediği için tebrik ediyorum. Elbette sayın Avcı ve sevgili Ayhan dan da özür diliyorum.

Mustafa Sarp ve Barış Özbek in hep büyük takım futbolcusu olmadıklarını hatta daha da ileri giderek futboldan para kazanacak kadar yetenekleri olmadığını iddia etmiştim. Ancak bu Felipe Melo yu seyredince onların son derece iyi orta saha oyuncuları olduğunu düşünüyorum.Her iki eski oyuncumuzdan da özür dilerim.

Bu gece Hamit i seyrederken Kazım a da haksızlık yaptığımı düşündüm. Kendisinden de özür dilerim.

Burak a ,Umut a ,Elmander e baktıkça değerini bilemediğimiz Necati Ateş ten özür dilerim.

Bizim sol kanat da oynayan Emre yi ,Amrabat ı gördükten sonra bizi bunların eline terkeden Arda ya teessüf ederim. Ayrıca Sabri ,Gökhan Zan ,Çağlar ,Aydın ,Ceyhun ,Yekta ,Riera ,Sercan gibi oyuncularımıza da şu kadroya bile giremedikleri için teesüf ederim.

Eğer bu takım böyle top oynayacaksa yani hiç bir şey oynamayacaksa bahanesi filan olmaz bunun. Şampiyonlar ligi ,konsantre ,Manchester maçı gibi özürlerin en ufak bir anlamı olamaz. Bu düpdüz terbiyesizliktir. Ve eğer Fatih Terim bizim bildiğimiz Fatih Terim ise bu adamlar en az 1 ay bu formayı giyemez. Çünkü kendisi bize tek söz vermişti ,yenilirken bile gurur duyulacak bir G.Saray. Bu adamlar geçtim gurur duymayı ,futbol oynamayı koşmaktan ,mücadele etmekten bile acizler. G.Saray yenilmeyecek mi ? Elbette yenilelim ama biz geçen yıl Arena da Fener e yenildiğimiz gibi yenilelim ,Old Traford da Manchester a yenildiğimiz gibi yenilelim. Sahaya teslim olarak çıkmış ruhsuzlara tahammül bekleyemezsin bizden. Hoca eğer kendi sözünü yutmazsa muhtemel Manchester 11 i şöyle olabilir ; Kalede Muslera ya da Ufuk fark etmez. Defansın sağında Sabri ,solunda Çağlar ,tandem Semih ve Gökhan. Orta saha Aydın ,Engin ,Ceyhun ,Riera ,Furkan ve forvette de Sercan Yıldırım. Yedek olarak da koyarsın genç takım oyuncularını olur biter. Bakalım birileri bir daha maç seçebiliyor mu ?

Yemin ediyorum sahada sarı kırmızı forma giyenlerin yaptığı terbiyesizliğedir bütün sinirim. Yoksa yenilgiye en ufak lafım olmadı ,olmaz. Şimdi derseniz bu kadro çıkar mı Manchester maçına sanki bu gece çıkanlar bir milim daha mı iyi ki derim bende. Belki bazı şeyleri anlar birileri bu şekilde. Gerçekten sahada ki oyundan ,mücadelesizlikten ,teslimiyetten utandım ben. Belki asıl utanması gerekenler de utanır bu şekilde.

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
 
Ağustos (1)
 
Haziran (1)
  2020
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...