
10
2017
Maçın 90 dk. sını izleme gereği duymuyorum, devre arası çıktım yazımı yazıyorum. Bu sezon zaten geçen sene kazanılan Türkiye kupası ve Süper kupa maçları sayesinde başlamadan kaybedilmişti. Riekerink gibi bir şarlatanı teknik direktör diye büyük takım hocası olarak yutturmaya çalışan beyin özürlü yöneticiler sayesinde Florya nın ne kimyası kaldı ne fiziği, matematiği. Profesyonel futbolculardan oluşan takım beden eğitiminden bile sınıfta kaldı.
Arkadaş şu İgor Tudor a şaşırmamak elde değil. Gerçi Hollanda kaşarını düşününce adama Mourinho, Conte gibi muamele edesim geliyor ama bu kadar doğru teşhisleri bu kadar bariz hatalarla nasıl barındırıyor aynı bünyede, anlam veremiyorum. Şimdi Tolga, De Jong gibi top düşmanlarına attığı kement ne denli doğruysa Semih gibi stoperliği bile tartışma konusu adamdan sağ bek yaratma sevdası, Yasin gibi sadece ve sadece kanat oyuncusundan merkez hücumcu yaratma hevesi de o denli yanlış.
Sen kalkıp koşmuyor diye takımın tek kalitesi olan Sneijder ve Podolski den vazgeç sonra belki yaptığı tek şey koşmak olan Sabri yi de takımdan kes. Yok Sabri nin kısa boyundan gol yiyormuş takım. O vakit şimdi yenilen kafa golleri, yapılan her yan ortaya rakiplerin vurması ne alaka sayın Tudor ? Şimdi ben yerinde oynamayan Semih e, Yasin e nasıl kızacağım ? Ayaklarına aldıkları topu ileride isteyecek tek adam bulamadıukları için stoperlere geri veren zavallı Selçuk ve Josue ye ne diyeceğim. Kaleye tek şut çekemeyen, tehlike yaratacak tek pozisyon bulamayan Eren e edecek tek laf bırakmıyorsun ki İgor.
Sayın Dursun Özbek eğer önce G.Saray ı sonra da kendi kellesini kurtarmak istiyor ise işi çok ama çok zor. Şayet Cumartesi izlediğim Beşiktaş ve Trabzon takımları ile bu geceki Başakşehir, ne olursa olsun Aziz Yıldırım ın bir çıkış uyduracağı Fenerbahçe takımları bu G.Saray a ve Tudor a en az 4 gömlek büyük gelirler. Dursun bey eğer G.Saray ı tekrar şampiyonluk adayı, derby ve büyük maç kazanma kabiliyeti olan bir takım haline getirecek ise tek yolu Fatih Terim olmak zorunda. Ancak gidişini hatırlarsanız onu da getirmek için ancak Ünal Aysal denilen hainin hocanın emrine şamar oğlanı olarak filan tahsis edilmesi gerekir. Aksi takdirde bu seneyi izleyin geleceğimizi görün.
Son olarak hiç bir halt etmeden yıldız yaptığımız Bruma yı, Rodrigues i görenleriniz oldu mu ? Ben Visca yı, Mossoro yu, 36 lık Emre yi, 18 lik Cengiz i, bizim beğenmeyip gönderdiğimiz Yalçın ı ve Gerçek dünya starı Adebayor u izlemekten bizim yalancı dolmaları göremedim de.












Google'da şu an en çok arananlar
Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman? Fenerbahçe'nin rakipleri belli olacak
Sözcü TV kapandı mı, kapatıldı mı? Sözcü TV neden karartılıyor?
Orkun Kökçü, Beşiktaş'a gelecek mi? Serdal Adalı açıkladı
Liselerin taban puanları ve yüzdelik dilimleri 2025 MEB: Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, İmam Hatip Lisesi LGS taban puanları
Bedelli Askerlik Ücreti 2025: MSB bedelli askerlik parası nasıl, nereye yatırılır? Bedelli başvuru ekranı
MEB AGS ne zaman, saat kaçta? AGS-ÖABT sınav süresi kaç dakika? MEB Akademik Giriş Sınavı (AGS-ÖABT) sonuç tarihi
14 Temmuz yarım gün tatil mi, tam gün mü? 15 Temmuz 2025 Salı kamu ve özel sektöre resmi tatil mi?
Dolunay ne zaman, saat kaçta? Temmuz dolunayı etkileri neler?
Öğretmen mazerete bağlı yer değiştirme başvurusu ne zaman? MEB tarih verdi
Chobani Yoğurt Sahibi Hamdi Ulukaya Kimdir, Serveti Ne Kadar? Chobani Fenerbahçe'ye Sponsor Oldu
Rüçhan Çamay kimdir, kaç yaşındaydı?
Zamlı emekli maaşı ödeme günleri 2025: Temmuz SSK, Bağ-Kur yeni emekli maaşları ne zaman yatacak?