Makale Yaz
hakocbb
Bu haberi yazdır
Tuzla buz..
 Ara
28
 2016

Şimdi bu ülkeye diktatör olacağım önce bu Riekerink i bu kulübe teknik direktör yapan kazmayı G.Saray üyeliğinden atacağım. Sonra bu Riekerink denilen zavallıya bu kulüpten aldığı her kuruşu iade ettirerek ülkeye girişini bile yasaklayacağım. Ardından G.Saray başkanını vizyonsuzluktan içeri tıkacağım. G.Saray yönetim kuruluna spor müsabakalarını televizyondan bile izlemeyi yasaklayacağım. Bu Riekerink zavallısına bey diyeni falakaya yatıracağım ,teknik direktör diyeni tımarhaneye kapatacağım. Hamit ve Yasin in bir daha ülkeye girişine bile izin vermeyecek ,Chedjou yu Soma da madenci yapacağım. O forvet oynayan 19 yaşındaki Kerim e futbol oynamayı ömür boyu yasaklayacağım. Bruma ile Cavanda yı da tarım sektöründe değerlendirip sabana koşacağım.

İşin dalgasını bir tarafa bırakırsam sinirden ağlayacağım. Böyle zavallı bir morona hala hoca diyen varsa beni okumasın ,yorumda yapmasın. Çünkü zeka özürlülr sayesinde yeterince üzüldü G.Saray taraftarı. Madem gördğşğnü anlaıyorsun bari adam ol sus.Bak Tuzla buz olduk bir kere daha. Selçuk ,Sneijder ve Muslera yoksa bu hocasız takım ptt liginde bile küme düşer. Şimdi kalkıp kadro yetersiz palavraları da atmayacaksın arkadaş. Sen ver şu kadroda ki rastgele 5 oyuncuyu Abdullah Avcı ya Başakşehir açık ara yapsın. 5 tane de M.Reşit Akçay a ver seneye Başakşehir direk ,Osmanlı ön elemeden şampiyonlar ligine. At sahibine göre kişner demiş atalar. Biz Hamza gibi bir seyis ile bile bu atları kişnettik. O kadar büyük kulübüz. Ama iş Hollanda moronuna gelince G.Saray ne yapsın ? Ver adamın eline Barcelona yı ,Real iLaLiga da ilk 5 yapamazlar. 

Bakın arkadaşlar artık bu Tuzla maçı bardağı taşırdı. Eğer bu kulübü idare ettiğini sanan beyin özürlüler Riekerink ile beraber Hamit ,Yasin ve Chedjou hainlerini de göndermezlerse adamlıklarını sorgularım. Eğer bu federasyonun ceza kurulları Chedjou ve Yasin e en az 10 ar maç ceza vermezlerse bıraksınlar bu işi. Eğer bu Alper Ulusoy denilen hakem müsvettesi süper dedikleri ligde düdük çalarsa bu mhk bakkal dükkanı bile yönetemez. Şu maçta De Jong haricinde forma giyen her hangi bir G.Saray oyuncusu Tuzla lı Ozan dan ,Arif ten fazla para kazanıyorsa bizim neden battığımızın resmidir. G.Saray altyapısında A takıma gelen en iyi oyuncu şu Kerem dedikleri 19 luk gereksiz ise kapatın arkadaşım o alt yapıyı.Ayağına gelen her topu kaptırmasını ,hiç bir olumlu iş yapamayıp takımı eksik rakibi fazla oynatmasını kabul ederim ama 45+ da bomboş 2 oyuncuya pas verip asist yapmak yerine kaleciye pas bile olamayacak kadar rezil şutu maçın kaderini değiştirdi.Kabiliyet yok ama kişilik de yok.

Fazla uzun etmeyeceğim ,eğer yönetimin hoca tercihi bu ise alın çok sevdiğiniz beyinsiz Hollanda montofonun ve ortaya koyduğumuz harika futbolun tadını çıkartın. Ama ben bu özürlü zavallı başımızdayken artık ne maç seyrederim ne de tek laf ederim. Lakin sinir sistemimi daha fazla tuzla buz edemeyeceğim.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
 
Ağustos (1)
 
Haziran (1)
  2020
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...