Makale Yaz
hakocbb
Bu haberi yazdır
Hangisi yenelim ?
 Kas
14
 2016

Geldi yine Fener in derby bizim dert haftası. Muhtemelen Pazar gecesinden itibaren en az bir hafta ne futbol konuşur ,ne spor programı seyrederim. Bir kaç gün internetten de telefondan da uzak durur ,işyerine filan da uğramam. Şu anda bilemiyorum ama evde TV. u da açmam muhtemelen maç sattinde. Hele hele 77 ye asla basmayacağım kesin. Gözden ırak olan gönülden ırak olur derler ama külliyen yalan. Seyretmeyeceğim yine de sinir küpü olacağım gibime geliyor.

 Arkadaş Fener denilen takımda bir halt olsa ,biraz eli ayağı düzgün bir futbol oynasalar canım yanmaz diyemesem de teselli olurdu kıyısından köşesinden. Ama bu seneki Fener de bizden beter duruyor sahada. Bakmayın son haftalarda üst üste kazandıklarına ,ben tüm maçları 90 dk. izledim. Hakemler itip kakmasa en az 5 puanları eksikti şu anda. Tek desteksiz 3 puanları Akhisar da aldılar ki o Akhisar da Adanaspor ile beraber seneye bu ligde olmayacak gibi gözüküyor.

Sakın şu maç analizlerine filan takılmayın. Çok bilen abiler çıkıp yok şu şöyle oynar bu bu böyle yapmalı gibi sallayıp duracaklar yine. Ama Pazar gecesi 90 dk. gösterecek ki hepsi boş. Fener in bu gün puan tablosunda aldığı puanların en az yarısının mimarı olan ,Feneri iyi bir takım gibi gösteren 3 oyuncudan 2 si yok Pazar gecesi. Eğer karşılarında biraz eli ayağı düzgün bir takım olsa Mehmet Topal ve Lens den yoksun bir Fener değil Kadıköy de Aziz Yıldırım ın evinin bahçesinde oynasa ,maçı da Mahmut Uslu yönetse puan filan alamaz. Ama adamların şansına bizle oynuyorlar.

Bana hiç kimse bu derby maçı ,böyle maçların sonucu belli olmaz palavraları atmasın artık. Fener in önemli 2 eksiği varmış. Arkadaş o 2 oyuncu ne kadar önemli eksik olabilir ki bizim eksiğin yanında ? Bizim sezon başından beri teknik direktörümüz yok. Bir futbol ekolümüz yok ,fikrimiz yok ,aklımız yok ,planımız yok ,disiplinimiz yok ,amacımız yok ,hedefimiz yok. Ola ki Riekerink beyin bildiği ,düşündüğü tek plan yolunda gitse rakibin yaptığı oyunu değiştirecek hamlelere verecek bir cevap yok. İşler ters gitse bizim yaptığımız değişiklikler ise daha da betere götürmekten başka bir işe yaramıyor ki. Futbolcu sıkıştığı anda kulübeye baksa umudunu iyice kaybediyor. Ama her musibette bir hayır var derler ya bundan da iyi bir ders çıkartabiliriz kendi payımıza. Demek ki neymiş ,millet iyi teknik direktörlere takımlarını emanet etmek için boşu boşuna milyonlarca doları ,euroyu havaya saçmıyormuş. Demek ki neymiş ,futboldan anlayan herkes teknik direktör olamıyormuş. Demek ki neymiş ,sahada gerçek bir takımı idare etmek öyle bilgisayar başında menager oyunu oynamak değilmiş. Ve demek ki neymiş ,antrenör olmak ,çalıştırıcı olmak farklı Teknik direktör olmak ise çok farklı kulvarlarmış.

Ne diyelim ki ,inşallah ilk defa yanıldığım ,çuvalladığım ,beni utandıran ,yerin dibine sokan ,tükürdüğümü yalatan ,özür dileten bir yazı yazmış olayım. Ancak açıkça söylemek gerekirse Fener de hiç çekinmesem bile hakemi yeneceğimizi hiç sanmıyorum ,hadi hakemi yensek kenarda kendi hocamızdan nasıl sıyrılıp bu maçı alalım ki ? Zor dostum zor.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
 
Ağustos (1)
 
Haziran (1)
  2020
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...