Makale Yaz
hakocbb
Bu haberi yazdır
Ünal orta, Dursun gol, taktik Denizli
 Şub
13
 2016

Takım bu sefer de Mersin de kaybetti. Sürpriz diyen bizahmet bir daha futbol seyretmesin ,konuşmasın ,yorumlamasın. Zaten bu takımın bu ligde deplasmanda alacağı ya tek puandır ya sıfır. Arena da biraz taraftar desteği biraz formanın azameti ile kazansa bile ligde deplasman kazanamaz bu takım.

Kazanamaz çünkü hedefi yok G.Saray ın ligde. Kazanamaz çünkü umudu yok ,beklentisi yok ,keyfi ise hiç yok G.Sarayın ligde. Lig G.Saray futbolcusu için formalite konumuna geldi ya da daha doğrusu getirildi. Belki biraz kupada iştahlanır ,mücadele eder bu takım. Bakın göreceksiniz Lazio maçlarıda formaliteden öte geçmeyecek. Avrupa liginden de umudu ,beklentisi olan futbolcusu yok G.Saray ın.

Bu işin suçlusunu futbolcularda arayanın da aklına şaşayım. Kardeşim koyun kendinizi şu futbolcuların yerine ,siz ne düşünürdünüz ,ne yapardınız ,ne oynardınız ? Türkiyenin açık ara en iyi top oynayan ,şampiyonluğun tek adayı ,Şampiyonlar liginde 2 si deplasmanda 3 maçta 9 puan alabilen ,çeyrek final oynayan ,Real gibi takıma kabus gördüren ,Manchester e Old Traford u zindan eden takımıyken bir megoloman hocanızı kovacak. İtalyan teknik adamlarla saçma sapan işlere muhatap olacaksın. Sonra yeni bir yönetim gelecek kimse hayal bile etmezkeneksi averajlı takım Hamza hocayla şampiyon olacak ,yetmez kupayı alacak ,yetmez süper kupayı kaldıracak. Üstelik bütün bunları tek transfer yapmadan ,tek kuruş harcamadan yapacak. Sonra bu 3 kupalı ,4 yıldızlı takıma sahip çıkması ,başının üstünde taşıması gereken sözde cefakar ,vefakar özde iyi gün dostu ,sahtekar taraftar kendisine böyle mutluluk yaşatan çocuklarına sahip çıkmak yerine alınamayan İbrahimoviç lere ,Pato lara kafayı takacak. Destek yerine köstek olacak ,tribünleri boş değil düpedüz bomboş bırakacak. Yeter mi ? Asla ,Burak ı ,Umut u ,Selçuk u ,Sabri yi ,Hakan ı ,Semih i ,Olcan ı değil futbola neredeyse hayata küstürecekler.

Elbette aynı süreçte işgüzar yönetim kendini kurtarmak adına yarım sezona 3 kupa sığdıran hocayı yok edecek. Uefa nın ceza vereceğini beyni olan ,az da futbolu bilen ilkokul çocuğu bile bilirken sanki yeni duymuş ,habersiz gibi saçma sapan laflar edecek. Takıma en az bir forvet gereksinim değil elzemken forvet transferi bir tarafa eldeki iyi kötü işe yarayacak tek forvet oyuncusunu transfer  sezonu kapandıktan sonra Çin e gönderecek. Yani neresinden tutarsan orasında elinde kalır.

Şimdi taraftarın hayata küstürdüğü Umut yüzünden mi yenildik biz ? Yoksa Arda dan sonra kurbanlık pazarına çıkarttığımız Selçuk mu suçlu. Taraftara destek olup Sabri yi futboldan soğutmaya çalışan sözde Büyük Mustafa özde sıfır mankafanın suçu yok mu bu çöküşte. Hakan ı ,Olcan ı ,Bilal i aşağılamak için hiç fırsat kaçırmayan ,Burak ı ennihayet kaçırmayı başaran taraftar 2 maç adam gibi futbol oynayıp 3-5 maçtır saklambaç oynayan ,koşmaya zahmet etmeyen Donk a nasıl ses çıkartmıyor acaba ? Sneijder tüm iyi niyetine ,hırsına ,isteğine rağmen nasıl oluyor da bu denli kötü hükmediyor daha doğrusu hükmedemiyor şu topa. Podolski gol filan atıyor ama geldiğinden beri Arena da ki Benfica maçını saymayın top oynadığını gören ,Alman milli takımı oyuncusu olduğuna inanan tek futbol seyircisi var mı ? Muslera nın başımızın üzerinde değil kalbimizin en derininde yeri var. Var ama arkadaş bu sezon  yediği gollerin yarısını rakibe hediye eden yine Muslera. Osmanlı dan 2 maçta ,Sivas tan ,Beşiktaş tan ,Astana dan yediği % milyon hatalı goller bir tarafa tek yan topa çıkmamayı nasıl açıklar bu kalitede bir kaleci ?

Takım yenilir suçlu belli. Kardeşim sana 4 yıldız takan bu çocuklar niye suçlu ? Takımı kenetlenmişken araya nifak sokan ,birilerini alkışlayıp birilerini ıslıklayan oyuncu ayıran ,kayıran sözde taraftar. Takımı asla ve asla şampiyonlar ligi için dizayn etmeyen ,maddi engellere yenik düşen yönetim. Bu eksiği hocaya mal edip kendini sıyıran ,günah keçisini kurtlara atan aynı yönetim. Sabri ye kötü diyenlerin ,Burak a ,Selçuka hakaret edenlerin ,Hakan a ,Olcan a küfür yağdıranların hiç bir şey yapmayan ,sahada varlığı ile yokluğu anlaşılmayan Podolski ye ,kendini inkar eden Sneijder e ,hiç bir şey oynamayan ,Kasımpaşa da ki ile alakası bile olmayan Donk a ,bu sene ligin en çok puana mal olan oyuncusu Muslera ya tek söz etmemeleri asla iyi niyetle ,takım sevgisiyle ,taraftarlıkla ,G.Saraylılıkla hatta iyi niyetle ,insanlıkla izah edilemez ,anlatılamaz. 

Takımı bu sene ligde seyretmek bize eziyet ama suçluyu yanlış adreste aramakda hem ayıp hem günah. Bu gün hayata küstürülen ,hakaretlere ,alaylara ,küfürlere muhatap olan Umut dün Erzurum da 10 kişilik takım hem Feneri hem Cüneyt i gömerken baştacıydı ,kahramandı. Burak takımı ligde ,Avrupa da sırtlarken ,leblebi gibi golleri sıralarken susanlar her nedense sakat sakat oynayıp fedakarlık yaptığı için tökezlediğinde etmedik küfür bırakmadılar. Fazla değil ,geçen yılın ilk 10-12 haftasında Arena da Selçuk u ıslıklayan yuhalayanlar sezon sonu şampiyonluğa sevinmişler midir ? Eğer cevap evet ise bir gram utanç duyacak kadar ar ,haya sahibi olabilmeyi becermişler midir ? Bazı transfer delisi ,tüketim hastası beyinleri boş verirsek gerçekten başka taraflarıyla değil gözleri ve beyinleriyle futbol seyredenlere sorarım "Bu sene G.Saray ın en iyi ,en istikrarlı ,en formda futbolcuları Sabri Sarıoğlu ve Hakan Balta değiller mi ? Bilal in ilk 2 maçı hariç şu Donk kadar kötü oynadığını değil kötü mücadele ettiğini göreniniz var mı ? Rodriguez e forma verip Emre yi yok sayana hoca mı diyeceğim ?





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
 
Ağustos (1)
 
Haziran (1)
  2020
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...