Makale Yaz
hakocbb
Bu haberi yazdır
Çok yazık oldu!
 Nis
19
 2015

Futbol ilginç oyun ,kader daha da ilginçleştiriyor. Bakın arkadaşlar isteyen hayal kursun ama ilk 4. yıldızın rengi lacivert. Kader dedik ya Fener e can düşmanı gözüyle bakan Trabzon çubuklu formaya 4. yıldızı elleriyle taktı. Geçen sene pek zorlanmadı ama kırılma maçını yine Trabzon da oynamadan 3 beleş puanla geçmişti Fener. Ne diyelim hayırlı olsun Fener in yeni yıldızı.

Bir Fener li G.Saray ı ne kadar seviyorsa o kadar severim Fener i. Ama şu bir gerçek ki şampiyonluğa en iyi hazırlanan takım da onlardı. Bu saatten sonra bizden bir halt olmaz. Yönetim rezalet ,taraftar vasata yakın ,futbolcular yetersiz ,teknik heyet basiretsiz. Elbette başrol Ünal Aysal. Adam kulübü batırdı ,futbol başta ,basketbol ,voleybol ,kadın ,erkek ,özürlü ayırt etmeden her branşta rezil etti sarı kırmızı formayı.

Bakın arkadaşlar şimdi kimse boş konuşmasın ,yarın Fener Bursa yı sahadan siler ,3 puanı zorlanmadan alır. Beşiktaş kalitesinin kurbanı olur ,ellerinden gelen bu kadar. Bizden hiç bir şey olmaz. Karabük maçında bile 3-0 dan sonra korku filmi seyrediyoruz ,Başakşehir e takım puan vermiyor hoca veriyor. 

Hamza hocadan çok şey istemedik ki ,beklentimiz çok değil ki ,ama o çok kötü bir hoca maalesef. Çok iyi bir insan ,çok düzgün bir kişilik ,Türkiye yi ve Türk insanını da çok iyi tanıyor ama futbol aklı ,mantalitesi ,kapasitesi büyük takımın çok altında kalıyor. Hoca takımın başına geldiğinde Prandelli den farklı ne yaptı ? Futbolcuların güvenini yerine getirdi ,takım olgusunu ön plana çıkardı ,sevgi ve saygıyı ön plana çıkardı. Yoksa öyle kimsenin elinde sihirli değnek filan yoktu. Zaten ihtiyaçta yoktu. Takımın en azından bu ligi taşıyacak kalitesi fazlasıyla mevcuttu. 

Hamzaoğlu takımına iyi futbol oynattığı dönemlerde saha içinde Prandelli nin yapmadığı ne yapmıştı ? Sağ beke Sabri yi koydu ,Veysel i kesti. Sol beke Olcan ı koydu ,Telles i kesti. Tandeme Chedjou ,Semih tercihi zaten farklı bir tercih değildi. Melo ile Selçuk orta sahası doğru tercihti. Önlerinde sıkça şans verdiği Emre ve Yasin ofansif olarak asıl farkı yaratan isimler oldu. Sonra ne yaptı Hamza hoca kendi doğru teşhisinin üzerine kendi eliyle çizik attı. Emre Çolak dan nasıl ve neden bu kadar kolay vazgeçtin hocam ? Telles bir anda nasıl oldu da 11 e abone oldu ? Ne cevher gördün bu sahte Brezilyalı da ? Olcan hangi maçında bu adamdan bir milim daha kötü futbol oynadı ? 

Hamza hoca kendi koyduğu teşhislere ,kendi düzelttiği yanlışlara bile sahip çıkmak basiretini gösteremiyor. Büyük takım hocası bu olamaz. Yanlışını kabul edip özür dilemek bir erdem ama bunu 3 kere tekrar edersen ancak Akhisar ı çalıştırırsın. Kalibren de ,kapasiten de ,çapında bundan ibarettir. 

Gelecek sene yıldızda Fener i yakalamak istiyorsanız gidip rica minnet ,yalvar yakar Fatih Terim in kapısıda yatsın yeni yönetim. Transfer bile yapmadan şampiyonluk garantisi bu kadar basit. İsteyen kudursun ama Ünal Aysal denilen hain olmasaydı bu sene 5. yıldızın ilk şampiyonluğuna açık ara yapıyorduk şu ara. Ama biz gerçek değerlerimize sırt dönüp satılmış hainlerin masallarını dinlemeyi çok severiz maalesef.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
 
Ağustos (1)
 
Haziran (1)
  2020
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...