Makale Yaz
avrupa1905fatihi
Bu haberi yazdır
Karman Çorman 3 Transfer
 Ağu
31
 2014

Galatasaray 3 ismi borsaya bildirdi; Tarık, Dzemaili ve Pandev…

Tarık Çamdal, Veysel’in alternatifi olmayan sağ beke gerekli bir takviye oldu. Ayrıca Telles’e alternatif olmayan sol beke de… Zira Tarık’ın sol bekte de oynama özelliğinin olması Galatasaray’ın elini güçlendirecektir.

Lakin diğer 2 transfer, Pandev ve Dzemaili anlamsız ve saçmalık.

Galatasaray’ın zaten kontenjan sıkıntısı var ve ayrıca stopere ihtiyacı varken, Melo’nun oynadığı mevkiye bir yabancı daha almak son derece saçmalık oldu. Ayrıca böyle bir adamı kulübe de oturtup Avrupa da oynatmak nasıl bir kafa olur onu da göreceğiz. Ya da Prandelli yeni arayışlar içerisine girecek. Belki Melo’yu stopere çekip sağ ve sol açığı Türklerden kuracaktır. Artık nasıl olur, göreceğiz…

Bir ikinci husus, Galatasaray’ın bitirici bir santrafora ihtiyacı varken, gidip Kuyt’un sol ayaklısını alması da bana çok saçma geldi.

Pandev, santrafor tiplemesi bir isim. Asla bir, tek santrafor oynatılacak adam değil. Galatasaray’ın Demba Ba gibi, top saklayan, gücü ile ön tarafta topu tutabilen, hava toplarında etkili, tek santrafor oynayabilen, süratli ve adam eksiltebilen bir santrafora ihtiyacı vardı. Bu yüzden Pandev’de sırf aldılar denilsin diye alınılan bir isim.

Şu bir gerçek ki, Galatasaray bu 3 takviye ile şimdi ki görüntüsünden çok daha iyi bir tablo sunacaktır.

Pandev istekli oynarsa, Burak’dan daha iyi bir isim olduğu tartışılmaz. Galatasaray tam istenildiği gibi olmasa da ön tarafta ki sorunu biraz da olsa çözmüş oldu diyebiliriz. Fakat yönetim yine işi şansa bıraktı. Her zaman ki gibi boş kuru bir risk aldı.

Ne diyelim, inşallah tutar.

Prandelli, Koray Günter’i mutlaka takıma kazandırmalı. Galatasaray’ın buna ihtiyacı var. Prandelli, hoca olduğunu ispat etmek zorunda…

Takım da birkaç futbolcuyu kazanmalı. Takıma bir şeyler kazandırabilmeli. Galatasaray da bir şeylerin değiştiğini taraftara gösterebilmeli. Korkusuz ve önde basan, topu oynayan bir Galatasaray’ı taraftarına da izletebilmeli…

Uzun lafın kısası, Ünal Aysal her zaman ki gibi işi boş ve kuru muhabbetten riske atmıştır… Galatasaray geçen yıldan sonra, bir transfer sezonunu daha tatmin edici geçirmemiştir.

Umarım işler, Galatasaray için iyi gider.

Tüm Galatasaraylılara saygı ve sevgilerimle…





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...