Makale Yaz
avrupa1905fatihi
Bu haberi yazdır
Mustafa Denizliciler aldınız mı?
 Ara
30
 2015
  • Ballı adamdır Mustafa Denizli. Çekirgelerin öğretmenidir. Bütün çekirgeler sıçramayı Mustafa Denizli’den öğrenmiştir. Bakıyorum da etrafta çekirge falan kalmamış. Meğer Denizli, Galatasaray’ın hocası olmuş ya işte ondanmış.

Mustafa Denizli’nin teknik direktör kariyerini incelediğinizde bile, bu adamın hoca olmadığını anlayacaksınız. Derwall’ın başarısına saklanan ama sonrasında Almanya amatör takımlarında sürünen bir adam.  Şansa çalıştırdığı milli takımdan lanet olsun diye defedilip, kariyerinde Kocaelispor’u bile çalıştırmış, hatta İran’dan, Azerbaycan’dan ve Rize’den defedilen, yorumculuğu bile dinlenmeyen bir adamdır Mustafa Denizli!

  • Her zaman dua etmiştim, şu Mustafa Denizli gelip Beşiktaş’ın ve Fener’in başına geçse de, Galatasaray da bunlara fark bindirse diye…

Kimse sanmasın ki, Denizli her gittiğini şampiyon yaptı. Galatasaray’ın kadrosu dağılacak tam, Denizli milyon Eurolar harcamış Fener’i 3 puan fark ile zor şampiyon yaptı. ‘Mustafa Denizli rezil ettin sen bizi’ sesleriyle gönderildi. Şampiyonlar liginde 0 puan ile Fener’i rezil eden sözde hoca işte… Beden öğretmeni bile olmaz oysa ki Denizli’den!

Fener’in ve Galatasaray’ın kötü olduğu yılda, Sivasspor ile yarışarak, Beşiktaş’ı güç bela şampiyon yapan da Mustafa Denizli’dir. Böyle balık bir hocadır ama bu sefer tutmadı. Galatasaray da ak koyun, kara koyun belli oldu. Denizli geldi, Galatasaray dibe vurdu. Suç Hamza’ya kaldı. Herkes uyuya dursun, sebebini başkalarında arasın, ikinci devre Denizli’nin hoca olmadığı belli olacak.

  • Yine de şanslı adamdır Mustafa Denizli.

Galatasaray ikinci yarı transferler ile biraz daha iyi olacak. Mustafa Denizli, Galatasaray’a hak ettiği futbolu oynatamayacak ve kadro oturmadı, ara transfer dönemi olduğu için elimizden bu geldi, seneye daha iyi olacağız diyecek. Seneye de Galatasaray’ı daha beter yapıp, defedilir. Çağırsan hemen gelir ama… Yüzsüzdür çünkü !

Şimdi kovulsun, yarın Fener’e gider. Oradan kovulsun, Beşiktaş çağırsın, ona da gider. Dönektir ! Nereye gitse, o takımlı olur. Rize’ye gittiğinde de sempati duyduğu bir yer olduğunu söylemişti. Alakaya maydanoz işte…

  • Koskoca Galatasaray topa yanaşıp oynamıyor. 1980’lerin futbolunu merak edenler varsa, Galatasaray’ı izleyebilir. Kendini geliştirmek şöyle dursun, gittiği hiçbir takıma 1 tane bile futbolcu kazandıramamıştır Mustafa Denizli..

Galatasaray topa reaksiyon yapmayı unuttu. Denizli zaten bilmez o işleri.. Tuttuğu takım Beşiktaş şampiyonluğa doğru gidiyor. Fener yada Beşiktaş şampiyon olacak. Fener’i bilmem ama Beşiktaş şampiyon olursa Denizli sevinir. Ne diyordu; ‘Beni Beşiktaşlı yapan abimdir.’

Transfer yapacakmışız.

Avrupa dan men edilme riski kapımıza dayandı. Uefa tehdit ediyor borçlarını azalt diye. Dursun ve yandaşı Denizli, transferden bahsediyor. 12 milyon Eurolar konuşuluyor. Akıllı kulüpler, elinde bulunmayan, sağa sola kiraladığı para edecek adamlarını böyle risklerle karşılaştığında hemen satar. Telles ve Bruma şuan dışarıda! Galatasaray bu adamları acilen satmadan transfer yaparsa, seneye Avrupada yok. Fakat bunu düşünen kim?

  • Dursun ve Mustafa denilen bu Galatasaray’ın içine girip, takımı mahvedecek görevi üstlenen adamlar, önce transfer yapacaklar. Sonra Avrupa dan men cezası gelirse, taraftar transfer istedi ne yapalım biz söyledik diyecekler. Yada bu cezayı alacağımız kaçınılmazdı, transfer ile alakası yok diyecekler. Galatasaray taraftarı da bunu yer!

Galatasaray taraftarının futbol bilgisi zerre yok! Önce yönetim istifa diyorsun, ertesi maç transfer konuşuluyor susuyorsun. Floryayı basamıyorsun. Mustafa Denizli gibi birini hocan yapıyorlar, dünyayı bu başkan ve yönetime dar edemiyorsun.

  • Galatasaray taraftarına müstahaktır.

Böyle futbol bilgisi sıfır, yarını göremeyen, önlem alamayan, yolundan dönen bir taraftara da, Mustafa Denizli yakışır. Yarın öbür gün, Tümer gelip Mustafa Denizli’nin yardımcısı olursa şaşırmayın. Bu taraftar onları da benimser.

Bunları söyleyince iyi gün dostu, iyi gün taraftarı oluyoruz.

  • İyi gün dostu kimdir biliyor musunuz? İyi gün dostu, koca Galatasaray’ı batıran, aldığı topçuları oynatamayıp boşa sağa sola para savuran, sözde bütçeyi kısmaya gelmiş, çoban görüntülü, yazılı açıklamalarında bile gaf yapan bir başkana, sırf menfaati uğruna istifa diye bağıramayan ultrAslan’ın başında ki o kuklalar iyi gün taraftarlarıdır.

Sahaya arkasını dönüp, tribünlere gelenleri istedikleri gibi bağırtmaya çalışan o kukla ultrAslan’ın başında ki Veysel Giley gibiler iyi gün taraftarıdır.

Mustafa Denizli gibi döneğin, koca Galatasaray’ın başına getirilmesine susanlar, dün açtığı pankartları unutup tükürdüğünü yalayanlar, işte iyi gün dostları ve taraftarları onlardır.

Ceplerine bilet, para sıkıştırılırsa, Galatasaray’da üyelik gibi bir takım haklara sahip olacakları laf arası kulaklarına fısıldanırsa, işte onlardır SATILMIŞ olanlar!

Melo, Elmander, Ujfalusi, Selçuk ve Eboue neredeyse bedavaya geldi. Hepsi o dönemlerde gümbür gümbür savaşıyordu.

  • Böyle savaşan bir takıma sahip olursun ama karşında ki daha iyidir. Elinden geleni yapmışsındır ama ya şans yanında olmamıştır, yada sakatların, cezalıların ve bir takım aksiliklerin yüzünden şampiyonluğu kaçırmışsındır. İşte o zaman onu bunu istifaya çağırmak, futbolculara küfür etmek, bunlar iyi gün taraftarına girer. Az önce ki mantığın, farklı versiyonudur.

Dursunsporluların, Dursun başkanı ve yönetimin Galatasaray’ı rezil edecek, yorumculuğu beş para etmeyen Beşiktaşlıyım diye ağlamış adamı getirip Galatasaray’a hoca yapacak, o hoca Galatasaray’ı düzeltmeyi bırak, Galatasaray’ı daha da geriye götürecek, ben de kalkıp başkana, yönetime ve Galatasaray’ı rezil etmiş diğer kişi Mustafa Denizli’ye sitem edip, istifaya çağırdığım da iyi gün dostu olacağım öyle mi?

İyi gün dostu, Galatasaray rezil rüsva olduğu halde bazı Galatasaraylıların ‘yalakalar’ sözlerinden sonra, güç bela bir iki maç istifa diye bağıran ultrAslan’dır.

Ben ve benim gibiler;Bir Fenerli, bir Beşiktaşlı, bir başka takımlı olan ne bu hocayı,Nede aldığı futbolcuyu oynatamayan, Galatasaray’ın paralarını sokağa atan bu başkanı,Hatta nede,  yazılı açıklamalarda bile gaf yapıp Galatasaraylıları rezil eden bu yönetimi,SONUNA KADAR İSTİFAYA DAVET EDECEK VE BİR AVUÇ GALATASARAY’I SATANLARIN, TEHDİTLERİNE DE GÖZ YUMMAYACAKLARDIR !

Hilekar laflara inanıp, Mustafa Denizli gibi adamın arkasında olmam. 

  • Galatasaray’ı batıranlara susup, istifa demekten vazgeçmem. Kendime de Dursunsporlu dedirtmem.

Galatasaray daha fazla iyice REZİL olmadan, ARTIK görelim bakalım;Gerçek KÖTÜ gün dostlarını, İSTİFA diye bağırırken !!!





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...