Makale Yaz
avrupa1905fatihi
Bu haberi yazdır
Ülkeyi terk et
 Mar
09
 2016

Haysiyetini gömlek gibi değiştiren ultrAslan, artık tribünleri kontrol edemeyeceğini anladı. Bu güne kadar Dursun Özbek İstifa ve Yönetim İstifa diyenler ultrAslan denilen satılmışlardan dayak yedi. Fakat gelinen nokta, ultrAslan’ın en iyi yaptığı iş olan satılmışlığı da ezdi geçti. Galatasaray taraftarının çok büyük bir bölümü artık ultrAslan’ın satılmış ve menfaatçi olduğunu biliyor.

Divan kurulunda Taner Aşkın’ın sözleri Galatasaraylılık adına utanç vericiydi. Daha komiği, Galatasaray başkanından tutun, üyelerinden yöneticilerine kadar herkes ultrAslan’ın SATILMIŞ olduğunu ezberlemiş.

Taner Aşkın divanda ki sözleri, ultrAslan’ın ne kadar aşağılık bir duruma düştüğünün özetiydi; ‘Kulübümüzün taraftarı olan bir grup tarafından sosyal medya da bir hareket var. Bu arkadaşlar zaten bizim içimizde bizde onlarla beraberiz böyle bir ayrılık yok ama bu nerden çıktı bunu anlamakta mümkün değil. Uyarıyorum ikaz ediyorum. Bunun önünü alamazsak, fanları biz kendimiz kontrol edemezsek bu iş korkunç noktalara gider’ diye bitirdi. Açık açık mesajı verdi. Resmen susturalım dedi. Bunlar kim ki bu güne kadar biletle, mamayla susturduğumuz adamlar demeye getirdi. Bunlar kim oluyor da horozlanıyor demeye getirdi.

Taner Aşkın efendi, ultrAslan’ı satın alabilirsin ama Galatasaray taraftarını satın alamazsın.

Liselilerin çoğu Dursun Özbek’i eleştirse de, Hayri Kozak’ların ve onun gibilerinin Dursun’u yıkacaklarından umudunuz olmasın. ‘İt iti ısırmaz’ atasözümüz, bu günler için söylenmiş gibi…

Harcamamak üzerine kurulmuş yönetim, futbolun F’sinden anlamayanlar ordusu, Galatasaray’a hoca arıyor. Beşiktaş 13.5 milyon euroya Demba Ba’yı satıp, 3 milyona Gomes’i alırken, Galatasaraylı yöneticiler adam satıp daha ucuza daha iyisini alma gibi bir mantığı aklına dahi getiremiyor. Bu utancı milyonlarca Galatasaraylı içinde hissediyor.

Akıl alacak iş değil. Cenk Ergün’ün sportif direktör olduğu söylendi. Ona güvenimiz sonsuz dendi. Diyen de Dursun Özbek’di. Mustafa Denizli gelince Cenk Ergün’ü kovdurdu. Denizli de istifa edince, Cenk Ergün tekrar sportif direktör olarak döndü. Şimdi böyle kovulup kovulup geri getirilen, Galatasaray sportif direktörlüğü için son derece otoritesiz ve yetersiz bir sportif direktör ile, yeni gelen hoca çalışacak öyle mi? Yeni gelen hoca da istemiyorum der kovdurur.

Önce sportif direktörün olur. Hoca seçilecekse teması o sağlar. Hocaya göre sportif direktör getirilmez. Fenerbahçe önce sportif direktörünü getirdi, sonra o İtalyan gitti hocayı getirdi. Bu dünyanın her yerinde böyledir ama Dursun Özbek efendinin gözünün önünden haberi yok.

Galatasaray’a güçlü bir başkan, güçlü bir yönetim ve güçlü bir sportif direktör gerekiyor. Haluk Ulusoy, Adnan Öztürk gibi otoriter bir başkana ihtiyaç var. Taraftar Dursun Özbek’i sevmedi. Taraftarsız iş yapılmaz. Bir başkanın her şeyden önce bir duruşu olur. Dursun Özbek pazarda bileklik satmak isterse görünümü buna müsaade ediyor ama Galatasaray başkanlığı ona çok ağır geliyor besbelli.

Sportif direktörü olmayan, kendisinin ve yönetiminin geleceğinin ne olacağı belli olmayan Dursun Özbek, şimdi Galatasaray’a hoca bulma derdinde…

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar ama ben iddia ediyorum, Fenerbahçe bu Galatasaray’ı Arena’da yener. ultrAslan yine kendisini sattığına pişman olacak ama iş işten geçmiş olacak. Dursun Özbek ve yönetimi, Fenerbahçe maçından sonra seçim kararı alır mı? Herşey karışık.

Fakat SATILMIŞ ultrAslan’ın kontrolü altından çıkan bu tribünler, Galatasaray’ın Fenerbahçe mağlubiyeti sonrasında Arena’nın koltuklarını kırmaya başlar. Bu yönetim gidene kadar, Arena da işler çığırından çıkar.

Dursun Özbek o vakit gelince, sadece Galatasaray başkanlığını değil, Türkiye’yi de terk etse iyi eder.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...