Makale Yaz
avrupa1905fatihi
Bu haberi yazdır
Bu Hoca İle Bu Kadar
 Oca
26
 2014

Mancini Galatasaray taraftarı ve Galatasaray ile resmen dalga geçiyor. Bunun başka hiç bir açıklaması olamaz...

 Bir şeyi çok net söylüyorum, Mancini Türkiye’ye gelmiş en kötü antrenörlerden birisi… Aklıma böyle kötü antrenörler çok geliyor tabi…

Mesela, Aragones’de bunlardan bir tanesi.

Anlamayanlar var ise tavsiyem, anlayanlar anlamayanlara anlatsın.

 

Mancini haftalardır kötü oynayan 3-5-2  sistemini G.Antep’de yine denedi ve şampiyonluğu Fenerbahçe’ye armağan etti…

 Haftalardır stoper bölgesin de tutmayan ve uyum sağlayamayan Melo’yu yine stoper oynattı. Semih Kaya yine stoperin sağındaydı. Hakan Balta yine stoperin solun da…

Sabri, sağ çizgi de bile ne yapacağını bilmezken orta alanın solunda yer aldı. Saha da gezdi boş boş hiçbir işe yaramadı yine…

Selçuk gene Melo’suz oynadı ve orta alanda ne yapacağına şaşırdı. Emre Çolak’ın ne yaptığını hâla anlayamadım. Ya da görevi neydi bilmiyorum ama önemi yok.

Mancini’de bilmiyor zaten kimin ne yaptığını… Mancini kendisinin ne yaptığını da bilmiyor.

 

Aslın da biliyor da söylesem bana inanmaz kimse.

Mancini tazminatını alıp gitmek istiyor. Bunu herkes ilerleyen haftalarda daha açık görecektir. Mancini, Avrupa’da daha mantıklı davranıp lig de Galatasaray’ı çökertecek bile bile. Kovduracak bir türlü kendini…

Bahanesi de yabancı sınırı vardı. İstediğim adamlar alınamadı. Türkiye’de sistem yoktu. Avrupa’da o takımla gene de başarılı oldum, olacaktır.

Mancini geldiğine pişman. Başarı da yok kafasında…

 

Galatasaray’da daha acı olan bir gerçek daha var.

Galatasaray, Ünal Aysal olduğu sürece bundan sonra iyi yerlere gidemez. Ünal Aysal, başarılı falan olmadı hiçbir zaman.

Fatih Terim sayesin de kurulan bedava takım ve Fatih Terim sayesin de gelen şampiyonluklar, futbol da ki başarı sayesinde diğer branşlara yapılan yatırımlar, Galatasaray’ın Fatih Terim başta olmak üzere Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst’ün de muhteşem hamleleri sayesin de bir anda sportif başarıyı her  yer branşta yakalaması, başarıyı Ünal Aysal gibi gösterdi.

Ünal Aysal ise, birilerinin sayesin de başarılı olup, işleri rayına oturttuktan sonra yavaş yavaş bu insanların görevlerine son verdi.

Önce yönetim değişti.

Sonra Fatih Terim’e transfer de sinsice bir yanlış yol izlenimi yaptırıldı. Sonra da Fatih Terim kovuldu. Fatih Terim’in Federasyon ile görüşmesi istenildi. Sonra Fatih Terim bizden habersiz iş yapıyor denildi.

 

Fatih Terim’in, Ünal Aysal’ın aleyhine yaptığı konuşma sonrasın da hiçbir Terim düşmanı, Fatih Terim’e cevap bile verecek kelime bulamadı. Hiçbir açıklama gelmedi.

 

Oysa Fatih Terim, benim haberim yokken takımdan bazı futbolcular ile prim konuşulmuş iddiasından, başarı var mı yok mu kupalar orada hodri meydanına kadar her şeyi konuşup, Ünal Aysal’a yönelik de; ‘Hakkımı birilerine helal etmiyorum’ demişti.

 

Mancini uğruna, Fatih Terim gibi Galatasaray’ın efsanesini satan bir avuç Galatasaray düşmanına bunları hatırlattıktan sonra tekrar bugüne dönelim…

 

 

Galatasaray, Mancini’yi eğer hemen yollamazsa Chelsea’ye çok büyük ihtimal ile elenir.

Galatasaray lig de ve kupa’da da hüsrana uğrar.

Ayrıca, daha kötü olan, Galatasaray arena’da Fenerbahçe’ye de yenilir.

Daha önce yazdık çizdik yorum yaptık defalarca fakat herkes Mancini’yi bilim adamı ilan etti. Bu bilim adamını, G.Antep maçın da ki oyuncu değişikliklerin de bile gördük işte… Bu işin sonu yok. Mancini ile yollar bir an önce ayrılmalı.

 

 

Takımı emanet edecek Mancini’den iyi 40 tane hoca var.

 

 

 

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...