Makale Yaz
avrupa1905fatihi
Bu haberi yazdır
Aysal İstifa Etmelidir
 Haz
24
 2014

Geçenler de Bayram Tutumlu, bir televizyon programına verdiği demeçlerde Aysal’ın sahtekar olduğunu ve Galatasaray’ı büyük bir borç bataklığına sürüklediğini söyledi. Amacı Galatasaray’a sahip olmak ama Galatasaray taraftarı adamı yer dedi.

Aysak erkekse televizyona çıksın bağlansın, erkek değil ve gördüğüm en yalancı en sahtekar adamdır dedi.

Bayram Tutumlu; ‘Benden 50 milyon euro borç istedi, Melo’ya teklif geldi Aysal’a söyledim o da 3 gün önce 10 milyon euro verdiler vermedim’ diye komik ve utanmazca yalanlar söyledi diye sıraladı.

GS yönetimi bir açıklama yaptı, bu şahısın mahkemeye verileceğini söyledi. Oysa ki Bayram Tutumlu konuşmasında; ‘Beni mahkemeye verme erkeksen ekrana gel Galatasaray taraftarı gerçekleri görsün’ demişti.

Galatasaray’da borçların arttığı büyük bir gerçek. Ünal Aysal’ın futboldan anlamadığı ve saçma sapan işler yaptığı da büyük bir gerçek.

Bayram Tutumlu’yu dinledikçe geleceği karanlık görmeye başladım. Bardağın diğer yüzüne de baktım. Bayram Tutumlu haklı.

Ünal Aysal gerçekten yalan söyleyen bir adam. Verdiği demeçlerin tümü bu yönde. Aysal bir iş adamı ve iş adamlarının çoğu aslında dürüst olmazlar.

Aysal’da bu hastalığı kapmış belli ki…

Galatasaray seneye nasıl başarılı olur, nereye gelir bilinmez. Lakin bir gerçek var ki Galatasaray bu kafayla gitmeye devam ederse, seneye 2’inciliği de kaptıracak.

Ne hocası belli, ne transferleri belli…

Karambol yaratıp hoca getirme derdin de Ünal Aysal… Sanki burası babasının çiftliği gibi… Kardeşim Beşiktaş gitti Bilic’i getirdi geldi.

Bu iş bu kadar zor mu?

1 tane hoca belirler alır gelirsin. Bir adam bu kadar uyuşuk olamaz. Temmuz ayı geliyor, Galatasaray da hoca belli değil.

Sağ açık yok, sol açık yok, stoper yok ve Türk stoper şart, forvet yok, sağ bek yok ve Ünal Aysal halâ boş boş konuşuyor. Takım temmuz’da kampa girecek. Bu hoca ne zaman gelecek? Ne zaman geleni gideni belirleyecek? Ne zaman hangi futbolcuları izleyecek? Gerçekten sorulması gereken binlerce soru var…

Aysal birilerine kapak yapma derdinde. Tamam basket maçına çıkmadın anladık arkadaş. Peki 4’üncü yıldızı Fener’e hangi hoca ile kaptırırım diye mi düşünüyorsun?

Anlaşılan o ki Galatasaray’da en ciddi sıkıntı Ünal Aysal ve beni de asıl kahreden Galatasaray camiasının Aziz Yıldırım gibi yıllarca başkanlık yapacak bir isim bulamamasıdır.

Ünal Aysal’ın geleceğini pek iyi görmüyorum.

Dileğim o ki, Ünal Aysal istifasını versin ve bu karmaşık ortam son bulsun. Galatasaray yeni bir yönetim ve yeni bir hoca ile yoluna devam etsin. Futbolcuların hiçbiri artık Ünal Aysal'a güvenmiyor belli ki...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...