Makale Yaz
avrupa1905fatihi
Bu haberi yazdır
Mancini'nin Yerine HASAN ŞAŞ
 Nis
28
 2014

Başta Ünal Aysal ve yönetim olmak üzere, Mancini’nin de büyük desteği ile Fenerbahçe 19.uncu şampiyonluğunu ilan etti.

Mancini kalırsa, Fenerbahçe seneye de 4.yıldızı takacak gibi gözüküyor. Boş kuru bir Mancini sevdalılığı Galatasaray’ın başına gün geçtikçe bela oluyor.

 

Mancini’nin Ceyhun ısrarından sonra kaybedilen her puan sonrası sanal alem üzerinden resmi yayınlamalar ile Fenerbahçe’yle kavga eden Galatasaray yönetimi, şimdi de Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu kutluyor. Akıl alacak iş değil.

Denize düşen, yılana sarılır demişler…

 

M.City’li futbolcu Nasri, Mancini için; ‘Onun tek şansı, çalıştırdığı takımlarda büyük futbolcuların bulunmasıydı’ dedi.

Morinho ise; ’Mancini’nin ne oynattığını hiçbir zaman anlayamadım’ demişti. Mancini için bir çok bu tür söylem bulabiliriz. Zaten Mancini’de hoca olmadığını yavaş yavaş anlamaya başladı. Maç sonun da verdiği demeçler, sıradan hocanın bile söyleyeceği tarzdan değil.

 

 

Lucescu, Gerets ve Ralf Rangnick isimlerinden sonra Galatasaray için bir diğer hoca adayımı da sizlerin takdirine sunacağım.

 

İlla Türk olsun diyen arkadaşlar var ve Fenerbahçe kökenli Murat Yakın’ın ismi ortalıkta dolaşıyor. Galatasaray ile alakası olmayan Şenol Güneş, zamanın da Fenerbahçe’yi çalıştırmak istiyorum diyen Yılmaz Vural ve Fatih Terim’i taklit etmeye çalışan ve de başaramayan Hikmet Karaman yazılıp çiziliyor…

Fatih Terim gittikten sonra yeni bir hoca gelecekti. Hasan Şaş ve Ümit Davala kırgın olmadan gayet profesyonelce ayrıldı. Skibbe zamanın da yardımcı hocalık yapan Ümit Davala, dönemin yönetimin de resmen kovulmuştu. Zira Galatasaray uğruna gün geldi tekrar döndü geldi.

 

Hasan Şaş, ayrıldıktan sonra katıldığı bir televizyon programın da Fatih Terim ile Ünal Aysal’ın arasında olup bitenlerin hiçbirinden Ümit Davala ve kendisinin haberinin olmadığını anlatmıştı. Yani Hasan Şaş olaya profesyonel bir biçim de bakıyor.

 

Galatasaray Türk bir hoca getirmek istiyorsa, Florya’yı, Galatasaray’ı ve Türkiye’yi ezbere bilen bir adam getirmeli.

Ersun Yanal veya Aykut Kocaman ile hedefe koşanlar sevgi dolu bir ortam içerisinde bu hedefe koştular.

Galatasaray, saçını kestirmek için İtalya’ya giden bu Mancini denen zırvalık ile disiplini ve fedakarlık duygularını yakalayamaz…

 

Galatasaray, Türk bir antrenör düşünüyorsa Hasan Şaş’ı takımın başına getirmesi kaçınılmaz bir gerçek.

Hasan Şaş dobra yapası olan bir kişi. Duruşu ve bakışları, aşırı Galatasaraylı olması ve bu takımı çok iyi biliyor olması da onun elini güçlendiren en büyük koz.

Galatasaray taraftarı da Hasan Şaş’ın sonuna kadar arkasında duracaktır. Türk futbolcular performansının en üst düzeyinde oynayacaklardır. Galatasaray ruhu tekrar canlanacaktır.

 

Hasan Şaş önde baskı yaptırmayı ve rakibi çıkarmamayı seven bir yapıya sahip. Her fırsatta topu oynayan Galatasaray, oynanılan oyunu izleyen de kim olursa olsun karşımızda ki rakip olmalı sözünü söyleyen bir isim.

Hasan Şaş’ın saha kenarında ki bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ve oyunu yaşıyor olması da, Galatasaray’ın tam da bu zamanlar aradığı ruhtur…

Ayak ayak üstüne atıp saha kenarında maç izleyenler, Galatasaray’a ihanet edenler listesin de bir numaraya oturmuşlardır. Alnına kesici madde yiyip, saha kenarında Galatasaray’ı düşünenler ise Galatasaray için yeniden fedakarlık yapacaklardır.

 

Galatasaray’ın sürekli Fatih Terim’i getirmesi yerine, yeni bir Fatih Terim çıkarması daha mantıklı olacaktır. Bu profil, Hasan Şaş’da tam anlamı ile mevcut.

 

 

Hasan Şaş’a gerekli destek verilmeli ve Galatasaray bir Türk’e emanet edilmek isteniliyorsa, aynı zamanda da bir Galatasaraylıya emanet edilmelidir.

Galatasaray cesaretin kitabını yazmıştır. Korkaklar Ersun Yanal ile zaferlere koşuyor, Mancini ise 4'üncü olmayayım diye dua ediyor. Galatasaray, kendi çocuklarına güvenmelidir. Bunu yaparken de dobra insanları seçmelidir.

 

Hasan Şaş en ideal isimdir.

 

Madem Türk olacak, o zaman Galatasaraylı da olacak.

 

 

Tüm Galatasaraylılara sevgilerimle...

 

 

 

 

 

 

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...