Makale Yaz
avrupa1905fatihi
Bu haberi yazdır
Adnan Öztürk Başkan Olmalı
 Ağu
13
 2014

Galatasaray’ın transfer yapacak parası yok ve Galatasaray formaya sponsor bulmakta bile güçlük çekiyor. Böyle bir durum da bu futboldan anlamam diyen Ünal Aysal, nasıl oluyor da Galatasaray’ın maddi durumunun düzeldiğini iddia ediyor akıl almıyor.

Galatasaray devre arasın da 9 futbolcu alıyor ve bu futbolculara 20 milyon euro para ödüyor.

Salih Dursun mu gitmedi?

Ontivero mu gönderilmeye çalışılmadı?

Hajrovic mi kaçmadı?

Peki bu ağar darbeyi Galatasaray’a vuranlar, bedel ödemeyecekler mi?

 Galatasaray taraftarı Çin’den milyon eurolar saçılarak getirilen Drogba uğruna, Ünal Aysal’ın sırtını sıvazlamaya devam mı edecek? Bir Galatasaraylı çıkıp da, başkan bir golcü getiremedin gitti diyemez mi?

Galatasaray’ı, başkandan zırt bırt değişen yönetimine, o yönetiminden de taraftarına kadar anlamakta güçlük çekiyorum. Bir fanatik Galatasaraylı olarak içim gerçekten bu zamanlar kan ağlıyor oldu.

 

Bu saatten sonra yapacağın transfer adapte olabilir mi? Kampta kimse ile kaynaşmayan bir adamın uyum süreci ne kadarı bulur? Galatasaray formaya reklamı nasıl bulur? Bunlar hep bir soru işaretidir…

 

 

  • Bu Ünal Aysal, formanın önüne bile sponsorluk bulamıyorsa, eee kardeşim bıraksın gitsin ben geleyim bende o kadar iş yaparım.

 

Futbolu ekibim var diye 3-5 Hajrovic’cinin eline ver. Maliye işlerini formaya reklam bulamayanlara ver ve sen her şeye maydanoz ol iş boz. Transfere gelince boş adamlara para verip paraları çöpe at. Sonra Galatasaray’da başkan kal öyle mi? Geç o işleri…

 

 Kurumsallığı öven, Burdisso, Ontivero ve Hajrovic gibi adamlara getirmiş scout ekibinin Galatasaray’a muazzam katkı verdiğini söyleyen Galatasaray başkanı sayın Ünal Aysal, transfer sezonunun bitimine birkaç hafta kala, Galatasaray’a hâla bir sağ bek, bir stoper ve bir forvet alabilmiş değil.

 

Galatasaray 73 yaşında ki bu başkan ile, uzun vadede bir yerlere gidemeyeceğini anlamalıdır. Galatasaray taraftarı susuyor. Sürekli susuyor hiç hesap soran ve başkaldıran yok. Galatasaray göz göre göre 20 puan geriye düşünce anca taraftarın sesi çıkıyor ama nafile… İş işten geçiyor.

Artık bu düzenin değişmesi gerekiyor. Galatasaray’ın Galatasaray’ı uzun vadede yönetecek, liderlik vasfı olan, futbolu bilen, ekibini iyi seçen, kararlı, daha genç ve dinamik, başarıda azimli, Galatasaray fanatiği, dik başlı bir başkana ihtiyacı var.

Bu hemen olsun demiyorum. Ünal Aysal yarın bıraksın gitsin demiyorum. Fakat Galatasaray’ı iyi günler beklemiyor. 2-3 takviye ile Galatasaray düzelir. Golcü gelir, Galatasaray dirilir. Sağ bek gelir Galatasaray daha aktif oynar. Stoper gelir, Galatasaray arkaya top yemez ve tam takım olur. Zira benim bu Ünal Aysal’a inancım yok. Sabahtan akşama kadar yalan söyleyen bir başkan Galatasaray tarihinde ilk defa görüyorum.

 

 

  • Daha önce Galatasaray tarihinde ki başkanların, Ünal Aysal kadar yalan söylediklerine hiç şahit olmadım. Ünal Aysal, sabah yalan söylemeye başlıyor ve akşama kadar yalan söylüyor gündem değiştiriyor üstünü de farklı bir konu ile kapıyor.

 

 

Galatasaray başkanlık koltuğunu, Fenerlilere 2 cevap verip 3’üncü de pusan bir adam hak etmiyor.

Aslında yazılacak çok şey var ama Ünal Aysal’ın bu güne kadar söylediği yalanları yazsam, 40 makale çıkacağı için hepimizin bildiği şeyleri kısaca geçmek istedim.

 

Galatasaray başkanı adayım,

Ve bir çok Galatasaraylının da başkan olarak görmesini dilediğim kişi sayın Adnan Öztürk’dür.

 

Gerek liderlik vasfı olan o sesi ve duruşu ile, gerekse Galatasaray’ı her zaman her yerde sonuna kadar savunması ile sayın Adnan Öztürk’ü fanatik bir Galatasaraylı olarak görmem tek hayalim. Galatasaray’ın en zorlu günlerin de, Ribery gibi bir başarının altında tek imzası olan Adnan Öztürk, Aysal’ın bu sene de bir defa daha tökezlemesi sonucu mutlaka başkanlığa adaylığını koymalıdır.

 

Galatasaray’ın paralı adamlara ihtiyacı yoktur.

En paralısı olan Ünal Aysal’ın Galatasaray’ı ne hallere getirdiği ortadadır.

 

Galatasaray’ın erdemli duruşu olan, lafını sakınmayan, pinokyo olmayan bir başkana ihtiyacı var.

 

Sayın Ünal Aysal’a artık güvenim kalmamıştır. Yarın golcü gelse de, diğer gün stoper ve hatta öbür gün sağ bek gelse de, görünen o ki Galatasaray taraftarının çoğu Ünal Aysal’a olan desteğini çekmiştir. Taraftar sadece Galatasaray için susmaktadır ve her zaman ki gibi boş bir bekleyişe geçmiştir.

Galatasaray taraftarı, bunları hak etmiyor.

Ocak ayının karlarında ve buz tutmuş kaldırımlarında bir bilet alma uğruna uyuyan Galatasaray taraftarı, bu transfer politikası ve bu yönetim anlayışını hak etmiyor.

50 bin defa bu transfer politikasına ve bu mali anlayışa yazıklar olsun. Bugün alay edilen Beşiktaş Demba Ba’yı getirirken, Ünal Aysal ne yapıyor?

Sadece yalan söylüyor…

Her gün başka ve ap ayrı yalanlar söylüyor.

 

Yapılacak en ufak hata, misal lige kötü bir başlangıç ve eksik birkaç mevki diyelim…

Eğer bunlar olursa, Ünal Aysal bedelini istifa ile ödemelidir.

 

Bundan sonra Galatasaray da olacaklardan, Ünal Aysal sorumludur.

 

Gönlümde ki başkan da, Adnan Öztürk’dür…

 

 

Tüm Galatasaray taraftarına saygı ve sevgilerimle…

 

 

 

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...