Makale Yaz
avrupa1905fatihi
Bu haberi yazdır
Salih Dursun, Mancini Gitsin
 May
22
 2014

Galatasaray Mancini ile yola devam edecek gibi gözüküyor. Taraftarın kararı her ankette gitsin yönünde…

Mourinho ve birçok futbolcunun alay konusu haline gelen Mancini ile Galatasaray yönetimi nasıl bir gelecek inşa etmeyi düşünüyor anlamak akla mantığa sığmaz.

Geldiği günden beri takımın oturmuş sistemini değiştire değiştire, Fenerbahçe’ye şampiyonluğu armağan eden bu adamın gitmemesi Galatasaray için facia olacaktır.

Ayak ayak üstüne atıp Galatasaray mağlup durumdayken kulübede kahkahalar atan ve takımın üstünde hiçbir ağarlığı olmayan bir adamın Galatasaray’a, Ceyhun Gülselam’dan başka verecek hiçbir şeyinin olmaması gayet doğal.

Mancini’den başka kim gelirse gelsin, Galatasaray’ı oynatır çünkü Mancini bir korkak. Korkak olduğu için, Galatasaray her maç topu rakipte kabul edip topun arkasına geçti.

Genel anlamda, İtalyanların oyun mantığında yemeyeyim de yakalarsam bir tane atarım fikri yatar. Şahsen Mancini ile Galatasaray’ın eski günlerde ki gibi rakibi boğan, gümbür gümbür önde basan, rakibi çıkarmayan bir futbol oynamasını beklemek mümkün değil gibi gözüküyor.

Mancini’yi izledikçe, Aykut Kocaman geliyor aklıma…

Her maç Fenerbahçelilere, maç gidiyor korkusu yaşatıyordu. Fener önde ve rakibi ezen bir futbol oynasa da, belki yerim mantığı ile Stoch’u oyundan alıp, Selçuk Şahin’i oyuna sürerdi. O an Fenerbahçe gol yerse, Aykut istifa etsin söylentileri ortaya çıkardı. Fenerbahçe, biraz geç anladı bu işin Aykut Kocaman ile yürümeyeceğini.

Galatasaray yönetimi de geç anlayacak gibi gözüküyor bu işin Mancini ile gitmeyeceğini.

Fenerbahçe 4. Yıldızı taktığında, Mancini sevdalıları ve Galatasaray yönetimi için geç olacak. Mancini sevdalıları kendini belki kurtarırlar sessizliğe bürünerek.

Oysa Galatasaray seneye de başarısız olursa, Mancini giderken yönetimi de götürecektir. Mancini şimdi giderse, yerine gelen yeni bir hoca ve gidenler gelenler derken bambaşka bir hava ile takım bambaşka bir başlangıç yapacaktır.

Yönetim boşuna zaman kaybediyor.

Herkes Salih Dursun’a laf söylüyordu bir ara, böyle adam almayın diye… Böyle adamı oynatmazsın olur biter hata yaptıysan. Fakat Mancini’yi oynatmama gibi bir lüksün yok. Göndereceksin!

Galatasaray hocasız kalmaz. Ne hocalar var boşta olan ve ne hocalar var gelmeye dünden razı olan. Galatasaray’ın bir an önce Mancini’yi gönderip derhal bir hoca getirmesi gerekiyor. Yoksa seneye bu şike ile uğraşan Fenerbahçe’nin 4.yıldızı taktığını beraber seyredeceğiz.

 Galatasaray’ın Aykut Kocaman’ın İtalyan versiyonuna ihtiyacı yok.

Ne bekliyoruz peki? Mancini'nin seneye kulübede heyecanlı ve oyuna mantıklı müdahaleler eden bir adam rolünü üstlenmesini mi? Bu asla ve asla olmayacak. Oturup pantolonunun paçaları ile uğraşmaya, saçlarını taramaya devam edecek.Galatasaray umrunda bile olmayacak ve tazminat almadan da istifa etmeyecek.

Büyük Galatasaray taraftarına sevgilerimle…





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...