Makale Yaz
hakocbb
Bu haberi yazdır
Kim Tutar Bizi????
 Nis
13
 2014

Ne olmuş yani alt tarafı bir deplasmanı daha kayıp geçtik. Şampiyonluğun gittiğini zaten Eylül - Ekim ayında söylemiştik de altı üstü ikincilik de uçuyor elden. Üzülecek ,panikleyecek bir durum yok ,kaldı şurda 6 hafta ,üçüncülük zor kaçar bizden. Zaten Kasımpaşa ,Trabzon filan da puan kaybediyor arada ,zor geçerler bizi.

Bu günler de bu kadar karamsar olmaya gerek yok. Sonuçta takım dökülüyor ama Fatih Terim sistemsizliğinden kurtulduk hamdolsun. Artık tam bir sistem takımıyız ,Fenerli ve Beşiktaşlı arkadaşların zevkten dört köşe görüntülerine aldanmayın sakın ,aslında nasıl da kıskanıyorlar bu sistem takımını. 

Kurumsallaşma hamlesini de tamamlamak üzere bizim büyük başkan. Bundan böyle artık ülkenin kurumsal bir spor kulübü de var. Bakmayın siz Florya tesislerine yönetici atanmasına ,büyük başkanı çekemiyorlar işte. Aldırmayın bu kadar ciddi gelire rağmen tarihinin borç rekorlarını kırmasına kulübün. Sonuçta borç yiğidin kamçısı ise Ünal Aysal dan yiğidini yazmış mı tarih ? 

Bakın Sivas a yenildik bu sefer ,çıktı büyük sistem hocamız Roberto Mancini tüm sorumluluğu üstüne aldı. Düşünebiliyor musunuz yüce gönüllülüğü ? Dedi ki haşmetmaap tüm futbolcularımız çok iyi mücadele etti ,skor tamamen benim sorumluluğumda. Şimdi kalkmış adama iftira atıyor kurumsallık fukarası ,sistem özürlü beyinler. Ne olurmuş sen sorumlu olsan diye ,ne yani adam kulüpten kazandığı yıllık 4-5 milyon eurodan indirim mi yapacaktı yani ? İstiyorlar ki efendim madem benim suçum bu sonuçlar o halde bana verilen ücretin hakkını veremedim ,bu sene aldığımın yarısını geri veriyorum desin. Bak sen ,nerede görülmüş böyle şey ,hele bizim gibi kurumsal bir yapıda olur mu hiç ?

G.Saray taraftarı için öncelik olan şey kulübün kurumsal yapıya kavuşmasıdır. Takımın sistem takım olmasıdır. Sonuçların ,saha da oynanan futbolun ,puan cetvelinde Fener in tozunu yutmanın bir önemi yoktur. Varsın kulüp tarihinin en yüksek gelirlerine rağmen borcun dibine vursun ,varsın amatör şubelere ,yerli oyunculara 6 aydır kuruş ödeme yapılmasın. Sonuçta artık bizim kurumsal bir kulübümüz ,sistematik bir futbol takımımız var. 

İnanmayın sakın Ünal Aysal düşmanlarına ,onlar bizim göz kamaştırıcı ilerlememizi çekemiyorlar. Bakın benim hasta Fener ve Beşiktaş taraftarı arkadaşlarım var. Onlar bile bu büyük başkana öylesine hayranlık duyuyorlar ki odalarına Ünal başkan posteri asanlar bile mevcut. Zaten futbol takımının kötü gidişinde de bu büyük başkanın ve büyük sistem hocası Mancini nin en ufak bir payları yoktur. Tüm suç Mancini ye iki senedir hiç bir başarı elde edememiş ,bitik bir enkaz devir eden Fatih Terim in ,futbolcudan ziyade manav ,berber ,kaportacı filan olması gereken ,Burak ,Selçuk ,Sabri ,Hakan Balta ,Gökhan Zan gibi kazma topçularındır.

Bir düşünsenize deplasman da maç kazanamasa bile ,küme düşen takıma Arena da yenilse bile ,hatta ligi düşme potasına yakın bitirse bile ,oynadığı futbol bir cacığa benzemese de tüm sorumluluğu kabul eden bir hocaya sahip olma lüksümüz var ve biz bir sistem takımı olacağız. Borç gırtlağa dayansa bile ,Florya ya her hafta yeni bir yönetici atansa bile ,en mahrem konuşma ve mesajlar bizzat başkan tarafından medyaya servis edilse bile ,kulübün hisseleri satılıp spekülatif sermaye arttırımları ile şaibeli gelir elde edilse bile biz kurumsal bir takımın taraftarlarıyız. Bakmayın siz Uefa nın tehditlerine ,en fazla Avrupa kupalarından men ederler ,sanki biz bu ülkede ilk mi oluruz ? Biz taraftarız ,Aysal gibi kurumsal başkanımız olsun ,Mancini gibi sorumluluk abidesi hocamız ,küme düşsek ne gam.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
 
Ağustos (1)
 
Haziran (1)
  2020
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...