Makale Yaz
hakocbb
Bu haberi yazdır
Futboluma 'Yıldırımlar' düştü
 Eki
19
 2011

Arkadaşlar bir organizasyon düşünün ,ülkede resmi göretarafından illegal olarak adlandırılıyor. Hatırlarsanız federasyon başkanı vli bir savcı ligleri zamanında başlatacağını açıkladığında resmi görevli savcı "eğer 12 takımla başlatacaksanız sorun yok ancak mevcut şartlarda asla bitmez bu lig" demişti. Bu organizasyona bizim rantçılar 'süper lig' dese de gerek oynanan futbol gerekse adı sanı duyulmamış ,3-5 paraya kurulmuş sıradan Avrupa takımlarına karşı alınan yüz kızartıcı skorlar aslında bizim sadece kendimizi tatmin ettiğimizin açık açık kandırıldığımızın kanıtıdır. Birde bunların üstüne UEFA nın vurduğu tokat ,vermediği ödün ve sergilediği dik duruş bizim hiç alışık olmadığımız gerçek ve adil hukuk düzenini acı bir şekilde bize öğretti. Yoksa bizimkiler bir orta yol bulup ne şişi ne de kebabı yakmadan alıştığımız düzene sokar olanları bize unutturur tatlı tatlı uyuturlardı yine.

Kulüpler birliği denilen namustan ,adalet ve şereften yoksun ,spor etiğinden bihaber oluşumun çabalarına ,çalışmalarına çok dikkat edin lütfen. Bu kravatlı amcaları sakın kılıklarına bakıpta adam sınıfından saymayın. Kuruluş amacı nedir bu birliğin ,yaptığı ve yapmaya çalıştığı nedir iyi bakın ve anlayın. Daha düne kadar yeni spor yasasını çıkartmakla övünüp bu yasanın çıkışına verdikleri desteği ballandıra ballandıra anlatanlar bu gün yasayı değiştirmek için ne biçim telaş yaptılar ,görüyormusunuz. Neden ? Çünkü bu yasa spor sahasına şiddet sokanı da ,spora şike ,şaibe ,şerefsizlik karıştıranı da ,buna alet olanı ,zemin hazırlayanı da en ağır biçimde cezalara çarptırıyor. Gerek şahıs gerek ise kurumlar yaptıkları rezilliği en ağır şekilde ödemek zorunda bırakılıyor. Oysa eğer futbola ve spora saygı duyup dürüst ve adil oyunu benimseyen ,maçları ve kupaları sahada kazanmayı amaçlayan bir düşenceleri olsa bu yasayı delmek isterlermiydi acaba? Şimdi çamur atmayı bırakıp ,başarıları lekelemeye uğraşmayı bırakıp bu yasadan rahatsızlık duyanları ,değiştirmeye çalışanları görelim. Herkese de gösterelim ki akla kara ortaya çıksın açık açık.

Arkadaşlar emin olun ki bunlar çok zor işler ,çünkü bu ülkede adaleti bile açık açık tehdit edebilen güçler mevcut.Lütfen balık hafızalı olmayalım ve medyanın sadece şu son 4-5 ayda yaptığ işleri ,uyguladığı stratejileri iyice anlayın ve anlatın.Yayıncı kuruluş sanki attığı imzanın bir bağlayıcılığı yokmuş gibi rahatça küme düşme olursa ben para ödemem diye tehditler savurabiliyor. Daha düne kadar Yunanistanı örneğine sığınıp hergün açık oturumlar düzenleyen kanallar Kavala ve Olimpiakos Kolou takımları 4. lige yani amatöre düşürüldüğünden beri hiç haber dahi yapmadılar komşuyu. Bu kirli oyuna gelmeyelim ,bu çirkefin parçası olmayalım lütfen.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
 
Ağustos (1)
 
Haziran (1)
  2020
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...