Makale Yaz
hakocbb
Bu haberi yazdır
TARAFSIZLAR
 Mar
04
 2019

Erzurum da kaybedilen 2 puan sanki şampiyonluğa mal olmuş havası içinde millet. Oysa eğer bu sene şampiyon olamayacaksak sebebi net olarak sahamızda dağıttığımız puanlardır. Fener e ve Rize ye 2-0 dan kaybedilen 4 puan, Bursa ya hediye edilen 2 puan ve özellikle hakemlerin attığı Konya kazığı bu işin gerçek sebepleridir. Bu kayıpların baş sorumlusuda kim ne derse desin takımı ve hocayı neredeyse 20 maç santrforsuz oynamaya mahkum eden yönetimdir.

Erzurum maçı sonrası sosyal medya uzmanı bazı futbol dahileri kaçan şampiyonluğa fatura kesmişler. Hakarete, küfüre varan seviyeli eleştirilerin !!!!! hedefinde başta Fatih Terim ardından da Emre Taşdemir, Semih Kaya ve Selçuk İnan var. Ne tesadüf ama. Arkadaş göz var nizam var. Semih yokluktan, mecburiyetten sağ bek oynuyor. Linnes hazır ve sağlıklı olsa hoca stoperden sağ bek yaratır mı? Emre Taşdemir kötü oynadı diyenle sabaha kadar maçı seyreder, tartışırım. Selçuk ise çıktıktan sonra takım ayağında top tutamadı, 2 pas yapamadı. Ama adamların suçu büyük, ağızlarıyla kuş tutsalar da biz de faturayı yerliler öder.

Futbol öyle rezil bir oyun ki sahanın Onyekuru ile beraber en kötü oyuncusu Belhanda gol atıyor. Alternatifsizlik öyle beter bir durum ki koşmaya bile zahmet etmeyen, ayaklarında ki her topu rakibe veren Belhanda ya, Onyekuru ya hoca tahammül etmek mecburiyetinde kalıyor. Bu arada 2 maçta göklere çıkartılan, scout ekibinin büyük keşfi Marcao da direk bireysel hatalarıyla 3. kaybımıza sebep oldu. Feghouli ise ilk 45 de Belhanda ile beraber hiçleri oynadı ama her nasılsa 2. devre bir şeyler yaptı. Bari biz de bu yarım maçlık adama yarım maaş verelim. Çünkü bu yarım maç oynama durumu adamda alışkanlık halinde maalesef. Emre Akbaba için diyeceğim tek laf bu sene biraz zor kendine gelecek gibi, gerçekten çok kötü, güvensiz ve zayıf kalıyor.

Fatih Terim hocam maç sonu açıklamasında takımın futbolundan da mücadelesinden de memnun olmadığını hatta maçı kazansaydık bile aynı memnuniyetsizliği dile getireceğini söylüyordu. Ama futboldan şikayet etmek sayın hocamızın değil biz taraftarın hakkı. Sonuçta bu takımı çalıştıran da, sahaya süren de kendisi. Yalnız hocam belki sonuç alırsınız, hatta şampiyon bile olursunuz ama bu Belhanda, Feghouli, Fernanda üçlüsü ile sizin bizi alıştırdığınız o agresif, hızlı, presli hücum futbolunu oynatmanız, sahada oynayanın da, seyredenin de zevk aldığı oyun felsefenizi istikrarlı bir şekilde hayata geçirmeniz imkansız. Evet adamların kalitelerine, kariyerlerine ben bile kefil olurum ancak yapıları, fizikleri asla istenilen oyuna müsait olamaz.

Bu hafta çok ilginç 2 hakem skandalı daha eklendi Türk futbolunun kara defterine. İlki Fener in R,ze maçında kazandığı penaltıda VAR ın ofsaytı görmezden gelmesi, görsel medyanında 3 maymunu oynaması, pozisyonu geçiştirmesi. Diğeri ise Başakşehir in kazandığı penaltı da Fırat efendinin VAR A bile gitmemesi ve VAR hakeminin de penaltıyla alakası olmayan pozisyon için hakemi çağırmaması. Galatasaray lehine olan bir hatada ortalığı yangın yerine çeviren tarafsız !!! medyamızın da hataları büyük bir olgunlıukla karşılaması





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
 
Ağustos (1)
 
Haziran (1)
  2020
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...