Makale Yaz
avrupa1905fatihi
Bu haberi yazdır
Lucescu İle Tarih Yazarız
 Haz
15
 2014

Sahanın içinde 5 yabancı futbolcu oynayacak kuralı var artık… Fakat birileri ısrarla 10 yabancı getiriyor her gün. Çok ilginç gerçekten…

Galatasaray yabancı bir golcü almak zorunda. Galatasaray’ın golcüsü yok. Burak, Umut ve eğer gelirse Mevlüt kulübe için iyi birer alternatif. Gerçi Umut’a pek güvenemeyiz diye düşünüyorum ama Burak ve özellikle Mevlüt kulübe de ve hatta dönem dönem çoğu maçta Galatasaray için büyük koz. Lakin Galatasaray’ın asıl bir santrafora ihtiyacı var.

Son vuruşları iyi, her yerde etkili olabilen, orta alana gelip ön tarafa top taşıma özelliği olan, adam geçebilen, süratli ve devamlılığı olan bir isim lazım Galatasaray’a…

Galatasaray golcü alırsa, Muslera, Telles, Melo ve Sneijder’i banko düşündüğümüz de sahanın için de 5 yabancıyı tamamlamış oluyor.

Bu da demektir ki, Galatasaray stoperini, sağ bekini, sağ ve sol açığını yerli oyunculardan kuracaktır. Lucescu tanır mı bilmem ama Galatasaray o zaman Erkan Zengin’i sol açığa monta edecek.Yönetim stopere Ömer Toprak’ı maddi olanaklardan ötürü getiremezse, o zaman Koray ve Semih ikilisini Lucescu hazırlayacak.

Bunlar ile de bitmiyor tabi. Gökhan Töre işi yaş gözüküyor… Sağ açık sıkıntısı var Galatasaray da… O zaman, Galatasaray Mevlüt Erdinç’i ligde orada oynatabilir. Avrupa’da belki Bruma daha ağarlıklı olarak orada oynar. Tabi gitmezse…

Gelelim başka fikirlere…

Dünya kupasın da iyi bir performans gösteren Sneijder olsun önümüzde…

Sneijder’i iyi bir fiyata satan Galatasaray, Sneijder’in yerine Hakan Çalhanoğlu’nu getirse 1 yabancı boşluğu da açılacaktır. O zaman Galatasaray sağ açığa da adam alır.

Sneijder ve Muslera iyi fiyatlara satılırsa, Onur Kıvrak ve Hakan Çalhanoğlu alınılır.

Zira elimizi kolumuzu bağlayan bu kontenjan meselesini çözmek istiyorsak, çok mantıklı davranmak zorundayız.

Hakan gibi, Nuri gibi, Onur Kıvrak Tarık Çamdal gibi çocukları hemen kapmalıyız.

Artık yönetim bunları söylesin, Lucescu karar versin. Top onda diyelim

Lucescu’ya gelince...

Ben geldi gözüyle bakıyorum çünkü şuan görünen bu. Kılavuz da istemiyor. Zira gayette aşikar. Lucescu bence artık Galatasaray’ın hocasıdır.

Lucescu’nun işine karışılmamalı ve tam yetki verilmelidir. Lucescu, arkasında duran insanları hiçbir zaman hüsrana uğratmamıştır.

Lucescu ile tarih yazacağımızdan kuşkum yok

Tüm Galatasaray taraftarına sevgi ve saygılarımla…

 

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...