Makale Yaz
avrupa1905fatihi
Bu haberi yazdır
Prandelli İSTİFA
 Eki
22
 2014

Ben olsaydım lafı meşhurdur bizde… Bende sizlere, ben olsaydım diye anlatmak istiyorum yapmak istediklerimi…

Ben olsaydım Prandelli’nin yerinde, kale ve defans hattını Dortmund maçında aynı şekilde kurardım ama ön tarafı böyle dizayn etmezdim. Olcan ve Bruma, Dortmund maçında sağlı sollu direk ilk 11’e yazılacak adamlardır. Göbekte hazır olmayan Hamit’in yerine Melo ve Yekta olabilirdi. Hatta Melo ve Emre Çolak’lı, önlerinde Sneijder’li bir 3’lü orta sahada hiç sırıtmazdı… İleride Pandev ile başlanılması da daha mantıklıydı.

Sebebi basit, Selçuk’un sahada zerre kadar olumlu bir iş yaptığı zaten yok. Burak ise ofsaytların adamı. Bu iki adamı da ilk 18’e almak saçmalık… Bu iki adamında bir an önce kadro dışı bırakılması ve takıma göz dağı verilmesi bence kaçınılmaz olmuştur.

Aslında Prandelli, ne kurduğu kadro ne de oynatmaya çalıştığı oyun ile Galatasaray’ın hocası olmadığını çoktan kanıtlamıştı.

10 kişi kalan ve tesadüfen kazanılan bir Fenerbahçe maçı herkesi yanılttı. Takım şişirildi. Dortmund maçında takke düştü kel göründü. Bu kadar basit…

Prandelli, oyun okuyamadığı gibi, kadro kuramadığı gibi, ne oynatmak istediğini kendiside bilmediği gibi, saha kenarında da hocalık duruşu olmayan bir adam.

Bence bundan sonra rüya görmenin ve bu adamdan bir şeyler beklemenin de manası yok. Galatasaray daha fazla rezil olmadan, Prandelli ile yolların ayrılması gerekiyor. Ben Galatasaray’ın kalitesinin bu kadar kötü olduğuna inanmıyorum. Bence potansiyel olarak oyunculara birer birer baktığımızda, Galatasaray ligin en iyi kadrosuna sahiptir.

Fakat bu takımı oynatacak otoriter bir beyin maalesef Galatasaray’ın başında yok. Galatasaray kulübesinde hocalık ile uzaktan yakından alakası olmayan bir adam oturuyor.

Yani bir adam hangi akıl mantık ile Yasin Öztekin’i Dortmund maçına kurtarıcı olarak sokar, anlamak akıl işi değil.

Bir adam haftalardır oynatmadığı Hamit’i ilk 11’e alırda, haftalardır oynattığı Dzemaili’yi böyle bir Avrupa maçında neden keser bunu da anlamak mümkün değil. Yani Galatasaray’ın hocası gerçekten komik bir adam.

Bence bundan sonra asla ve asla İtalyan bir hoca, Galatasaray’ın başına gelmemeli. Bu son olmalı. Gerçekten insanın tahammül etmesi çok zor.

Daha da yazacak bir şeyim yok.

Sadece şunu tekrar ediyorum;

Prandelli bavulunu toplasın, Galatasaray’ı daha fazla rezil etmeden, neyse işte…





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...