Makale Yaz
avrupa1905fatihi
Bu haberi yazdır
Yeter Artık Ünal Aysal
 Ağu
06
 2014

Değerli kardeşlerim, sevgili Galatasaraylılar.

Yazım yayınlanacak mı bilmiyorum. Varsa bir kusurum da, hepinizden şimdiden en başta özür dilemek isterim.

 

  • Hayatım boyunca Galatasaray’ı, hiçbir zaman Galatasaraylı olmayanların yanında eleştirmedim. Hep kapalı kapılar ardında, Galatasaraylıların içerisinde, varsa eğer kızdığım bir konu sadece Galatasaraylılara  öfkemi dile getirdim.

 

Değerli Galatasaraylılar, yazmak istemeye istemeye yazıyorum. Yüreğim ellerimi dur diyor yazma sakın ama nafile…

İçim içimi yiyor.

 

‘‘Söylesem Tesiri Yok Sussam Gönül Razı Değil’’ demiş Fuzuli…

 

Bugün geldiğimiz süreç, aslında uzun zamandır yaşanılanların getirisidir.

Eskiye dönüp ağlamak da çare değil, eskiyi uzun uzun anlatmakta… Ara sıra dokunuyoruz konuşurken geçmişe, sonra dönüyoruz Galatasaray’ın geleceğine…

 

Lig bitiyor.

Eski hocaya yapılan kumpaslar, Mancini’ye de yapılıyor. O Mancini’dir ki, bu site de her zaman aşağılamış olduğum bir isim. Ünal Aysal, Mancini ile yola devam diyor. Aysal’ın bülbülü Şükrü Ergün, sürekli hoca değiştirilmez, böyle büyük takım olunmaz diyor.

10 gün geçmeden, Mancini’de gidiyor. Olayın birkaç gün sonrasın da, Kesinlikle  Alman veya Hollanda’lı olacak yeni hocamız diye açıklama yapıyor Ünal Aysal…

Aradan biraz zaman geçiyor, hoca belli değil ama Olcan Adın geliyor. Hoca daha yok piyasada… Sonra hoca geliyor. Geliyor da ne geliyor. Gelen hoca da İtalyan çıkıyor.

 

Koskoca Galatasaray başkanı, Galatasaray taraftarlarının gözlerinin içine baka baka yalan söylüyor. Her başarısızlığın ardından, Galatasaraylılara düşman olan Yıldırım Demirören’i hedef alan bir Galatasaray başkanı var.

Hedef alırken, aslın da onun arkasına sığınıyor. Bizim suçumuz yok, federasyon böyle yapmasaydı biz şampiyonduk diye Galatasaraylıları kandırmak isteyen bir Galatasaray başkanını ilk defa görüyorum.

 

Galatasaray’ın ciddi bir sağ bek krizi var. Göndermek istediği bir çok futbolcusu var. Eskişehirspor Tarık ve Erkan için 7 milyon euro istiyor. Üstüne de Galatasaray’ın kurtulmak istediği 2 tane futbolcu istiyor. Galatasaray fiyatı çok buluyor ve gidip 2.5 milyonlardan küme düşme potalarında oynayan Erciyes’den Yasin diye bir adam alıyor. 27 yaşın da bir adam. Trabzon’un yolladığı bir adam. Sen neymişsin be Erciyes helal sana.

Biz ki koca Galatasaray, Amrabat ve Dany dahil olmak üzere, nice topçularımızı 2 milyona alacak bulamadık, sen Yasin diye Yekta’dan 1 gömlek alt adamı satıverdin bize…

 

Galatasaray’ın sağ bek sorunu var ama görülmezden geliniyor. Sabri zaten yok. Eboue de sildindi defterden… Hamit’i beğenmedi hoca. Kaldı Veysel geriye…

 

Galatasaray’ın stoper kurgusu sıkıntısı var. Başkan çıkmış şunu alacağız parası bu diyor. Ya arkadaş, parası o diye diye bu paraları rezil rüsva ettiniz boş boş adamlara…

Salih Dursun’muş, Ontivero ve Hajrovic’miş, Burdisso ve Umut Gündoğan’mış, yeter be kardeşim. Kahvede ki adam kadar anlamaz mısınız futboldan Allah aşkına?

 

Ligler başlayacak neredeyse, Galatasaray’ın stoper kurgusu belli değil. Sağ beki belli değil. Forma sponsorluk anlaşması belli değil.

Hele hele en temel sıkıntısı golcüsü belli değil. Yarın Umut sakatlansa, Burak’da alıştığımız kırmızı kartlardan bir tanesini yese, Galatasaray’ın tipik santraforu dahi yok. Galatasaray’ın golcülerine bakarmısın; Umut-Burak…

Oğlum sana söylüyorum, gelenim sen anla. Yani iş bu haldeyken, Fener şampiyon olmasın da ne yapsın?

 

Ağustos 6 olmuş.

Galatasaray bir tane golcü alamamış.

Sağ bek alamamış.

Stoper alamamış.

 

 

  • Fenebahçe Diego’yu, Beşiktaş Demba Ba’yı, Trabzon Cardozo’yu getirmiş ama Galatasaray ne sağ bekini, ne stoperini, ne de forvetini alamamış.

 

Alamadığı gibi kadrosundan bir tane adam dahi gönderememiş. Satamamış da, gönderememiş de…

 

Yazıklar olsun arkadaş.

Böyle başkan da, böyle yönetim de olmaz olsun.

 

Evinin ekmek parasını kısıp, Galatasaray maçına bilet alan ve o kış günü bilet alabilme uğruna geceleri buz tutmuş betonlarda uyuyan Galatasaray taraftarına, bir Galatasaray başkanı bu kadar aşikarca yalan söyler mi?

 

 

  • Sizin yapacağınız transfer olmaz olsun. Ayıp arkadaş vallahi ayıp.

 

Elde ki paralara Emre Çolak’dan, Yekta’dan daha kötü 10 adam alıyorsun ve 6 ay sonra nasıl gönderirim diye düşünüyorsun. Gidip aynı parayı 4 tane aslana vermiyorsun.

 

 

Denilecek bir şey yok aslında, yazıklar olsun başkan demekten başka…

 

 

 

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...