Makale Yaz
avrupa1905fatihi
Bu haberi yazdır
Erkan Zengin ve Tarık Çamdal'ı Alın
 Ağu
04
 2014

Günlerdir aynı makaleleri yazıp duruyorum. Hepsi birbirinin neredeyse aynısı. Zira aynı konuları yazmaya devam edeceğim.

Site de ekonomi ile alakalı yazı yazan arkadaşlarımız var. Ben o kadar ekonomiden anlayan birisi değilim bu yüzdendir ki, ekonomik konulara fazla girmiyorum. Bugsaş’ın genç çocuklarını çalıştırıyorum yani bir futbol hocasıyım. Aynı zaman da tarih öğretmeniyim.

Bu yüzden daha çok mesleğim olan, teknik ve taktik konularını yazıyorum. Bugün ki makalemde de bunu anlatmaya çalışacağım.

Lig biter bitmez Galatasaray’ın transfer de izlemesi gereken politikayı yazmıştım. İsimler sunmuştum. En kritik isimleri de vermiştim. O isimlerin Tarık Çamdal ve Erkan Zengin olduğunu bu güne kadar sonuna kadar savundum. Merak eden Galatasaraylı kardeşlerim önceki makalelerimi okuyabilir.

 

Erkan Zengin ve Tarık Çamdal için 7 milyon euro az bile

Neden mi?

Fenerbahçe o paraya Alper Potuk’u aldı. Tek sebep bu mu? Hayır!

Yok efendim üste 2 futbolcu istiyorlarmış diye çıldırdık resmen. Ne olmuş yani? Oynatmadığın 2 tane adamı verip onlardan da kurtulacaksın fena mı yani?

Galatasaray’ın kontenjan sıkıntısı var. Muslera, Telles, Melo ve Sneijder Galatasaray’ın asla saha içerisin de kulübeye yollayamayacağı isimler. Belki Telles ara sıra kızağa çekilir diyeceğim ama düşünüyorum Telles yedek otursa kim oynayacak sol bekte?

Hakan oynasa, stoper de Koray oynamak zorun da… Chedjou oynasa, iyi düşünelim kontenjan yine sıkıntıda… Gel gelelim ki, Galatasaray Bruma’yı hiç mi oynatmayacak? Galatasaray golcü de almak zorunda üstelik yabancı olacağı da aşikar…

 

Bu yüzden Galatasaray defansın sağına Tarık’ı almalı ki, Bruma’yı oynatmayı düşündüğünde de, Tarık’ı sol beke çekip, Veysel’i sağ beke sürüp, Bruma’yı da sol açığa çekebilsin. Yada Telles ile sol bekte devam edip, sağ bekte Tarık Çamdal ve sol açıkta Erkan Zengin ile oynasın…

 

İddia ediyorum; Tarık Çamdal, Galatasaray’ın Gökhan Gönül’ü olur. Galatasaray’da Engin Baytar bile kısa süreli de olsa 29 yaşında destan yazdıysa, bileklerine oldukça hâkim olan Erkan Zengin’de destan yazacaktır.

Doria’ya gelince… İyi bir stoper hatta çok çok iyi. Galatasaray kiralarsa bile iyi iş çıkarır. Campbell’de aynı şekilde öyle. Çok iyi santrafor. Galatasaray onu da kiralayabilir.

Galatasaray’ın olmazsa olmazı bu transferler bitirilmelidir. Chedjou ile de gerekirse yollar ayrılmalı.

 

Ben Galatasaray’ın özellikle ligde genel olarak;

Muslera- Tarık- Semih- Koray- Telles- Melo-Selçuk-Sneijder-Olcan-Erkan ve kaliteli bir forvet ilk 11’i ile oynayacağını düşünüyorum.

 

Avrupa da Erkan’ın yerini Bruma, Koray’ın yerini de alternatif yabancı stoper alır. Dönem dönem ligde de Prandelli süprizler yapabilir. Bruma’yı da çoğu maçta oynatıp, sol bekte Tarık’ı izlettirebilir. Galatasaray 4 takviye ile alternatifleri bol ve eli güçlü bir kadroya sahip olacaktır.

 

Maalesef transfer de geç kalındı. Transferler dilerim bir an önce biter.

 

Tüm Galatasaraylılara sevgilerimle…

 

 

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...