Makale Yaz
avrupa1905fatihi
Bu haberi yazdır
Mancini'li miyiz? Galatasaraylı mı?
 Nis
29
 2014

10 tane, 10 yaşında ki Galatasaraylı ile 50 yaşında ki Galatasaraylıya, Galatasaray’ın hangi şampiyonluğunu hatırlıyorsun diye sorun.

Sonra yine 10 tane, 15 yaşında ki çocuk ile 80 yaşında ki adama Galatasaray’ın hangi şampiyonluğunu hatırlıyorsun diye sorun.

Bırakın birkaç cevap versinler. Sonra onlara başka soru yöneltmeden verdikleri cevaplar doğrultusun da gidin ufak çaplı bir araştırma yapın.Acaba Galatasaray’ın şampiyonluklarını cevaplayan 7’den 70’e bu insanların hatırladığı şampiyonluklarda hocamız kimdi diye araştırın.

%90 Fatih Terim olacak.

Uefa Kupası ile başlayıp, Kadıköy ile bitecek…

Daha dün gelen Mancini için yanıp tutuşanlar, al yıldızlı bayrak altında milli takımı çalıştırıyor olan Galatasaraylı Fatih Terim’e bizi sattı diyorlar. Fatih Terim Galatasaray’ı satmamıştır ama Ünal Aysal, Fatih Terim’i de Galatasaray’ı da satmıştır.

Ünal Aysal sadece Mancini’yi satamadı çünkü yüreği yetmedi. Bunu şimdi kovarsam yeni gelen de başarılı olamaz sonunda ben giderim diye düşündü. Aysal’ın kafası bir tek buna çalıştı…

MANCİNİ YÜZ KARASI

17 mart Çanakkale geçilmez. Verilen on binlerce şehit.

Yazmaya gitmiyor ellerim… Bir 17 Mart günü daha… Türk takımı Galatasaray, denize döktüğü İngilizler karşısında Londra’da 2-0 geride… Mancini kulübe de kahkahalar atıyor. Yıllar önce tam o gün binlerce şehidim var ve bugün yeniğim. Ama beni yöneten adam kahkahalar atıyor kulübe de. Ben yeniğim. Yıllar önce denize döktüğüm adamlara eleniyorum bu kez…
 

‘‘Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş asker! Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor tevhidi... Bedr'in arslanları ancak, bu kadar şanlı idi.’’

[M.Akif Ersoy]


Mancini’ye zaman verilsin diyenler var. Ne zamanı arkadaş. Senin elin de Sneijder, Selçuk, Melo, Muslera, Eboue, Drogba, Semih Kaya, Telles var içer de Kasımpaşa’dan 4 yiyorsun.

Senin elinde hazine var Ceyhun’dan vazgeçemiyorsun ne zamanı arkadaş?


Seni kapının önüne tekme tokat atarım ben sen alay mı ediyorsun benimle diyen adam yok da, Mancini 5 sene kalsın takım kursun diyenler var.


Galatasaray yönetimi de sürekli Mancini ile devam edeceğiz deyip duruyor. Ne yapacak Mancini seneye sihirli değnek mi alacak eline? Yoksa 3 transfer ile şampiyon mu yapacak?

Galatasaray’ın bu başa bela olan adamdan bir an önce kurtulması lazım. Aksi halde Mancinisporcular ile Fenerbahçeliler, Fenerbahçe’nin 4.yıldızı takıyor olmasını seneye birlikte kutlayacaklardır.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...