Makale Yaz
bozkurt
Bu haberi yazdır
Her yıl 1 transfer bizden kampanyası
 May
19
 2012

HER SENE 1 TRANSFER BIZDEN KAMPANYASI

Arkadaslar biliyorum daha yeni Oktay arkadasimiz  melo icin bir bununla ilgili bir yazi yazdi , gerekli destegide aldi ancak ortada sonuc yok hani bunu organizasyona gecirecek bir adimimiz olmali.

Evet bu sene cok zor bir  lig oldu sampiyonluga ulasmak icin 40 mac gibi hic alisik olmadigimiz uzun bir maraton yasadik ancak sonucta aslanlarimiz ve fatih hocamiz bize verebilecekleri en guzel armagini hemde ezeli rakibimizin evinde sampiyon olarak verdiler.

Ancak simdi sira bizde arkadaslar, lutfen bu cagriya kulak verelim ve en azindan 1 transferide biz yapalim. Bu takima bunu cok goremeyelim basimizda fatih hocamiz varken ( Allah uzun omurler onu basimizdan eksik etmesin ) verdigimiz paralar carcur olmaz.

Bunu istegimin 2 nedeni var. 1 si kulubun icindeki ekonomik durum arkadaslar kulubumuzun borcu var ve bu borcun 300 milyon dolar ( tahmini rakam) kadar buyuk bir meblag. Simdi sampiyonlar ligine gidicez evet ordan iyi bir para gelicek ancak onun icinde iyi bir butce ayirip cok iyi transferler yapmak sart. İst bu yuzden kulumuz belki daha fazla borca giricek ve bu geliceklerde takima alismasi zaman almasi ve sampiyonlar liginde basarili olabilecegimiz garanti degil ( Allahtan tek dilegim ins buyuk basarilar kazaniriz) . iste bundan dolayi iyi futbolcu alacaksak 7-8 milyondan asagi alamayiz bu bir gercek , turkiyede bile yuzunuze bakmayacaginiz futbolcular 5-6 dan basliyorlar bu yuzden kulube destek sart. Dahasi webaslanda goruyorumda , onceden daha cok olurdu, yok su oyuncuyu alalim, yok bunu alalim bak bu oyuncu cok iyi bize cok buyuk faydasi olur. Arkadaslar bunlar bos laf sizin dediginiz oyuncular 10 milyondan asagi degil iyi guzel diyosunuzda peki ya para nerde, onuda nerden bulacagimizi soyleyinde tam olsun bari. Bir seyi istemek icin once birseyler vermek gerekir arkadaslar.( burada yanlis anlasilmak istemem her gs li kulubune mutlaka yardim ediyodur az cok  ancak bu yeterli degil)

2. nedenim ise gsstore lar , bizim kanayan yaramiz diyebilirim , hala aktif degil ve bazi arkadaslarim hala sampiyonluk icin ozel urunler uretilmemesinden sikayetci . gs tore gidiyorlar ancak alacak urun yok yeni yeni birkac girisim oluyor ancak halada sinirli.bir baska konu ise simdi stadimiza sadece ist olan burada yasayan taraftarlarimiz geliyor peki ya ist disindakiler. Eminimki onlarda stadimiza gelip maclari canli izlemek isterler. Ancak bu dedigimin pek mumkun olmadigini biliyorum . istanbulda yasayan 5-6 milyon taraftarimiz olsa ve toplam 25 milyon taraftar kapasitemiz olsa en az 20 milyon taraftarimiz kulubumuze katki yapamiyo her yerdede gs store olmadigina gore urunde alamiyorlar. Tabi birde yurtdisinda yasayan gsli kardeslerimizide unutmamak gerekir  ve bu kerdeslerimiz kuluplerine o kadar cok yardim etmek istiyorlar ki gercekten buna sahit oldum ben.

İste bu nedenle arkadaslar artik birlik olmanin zamani fatih hocamiz ve futbolcularimiz bize bu mutlulugu yasattilar bizimde onlara karsi tesekkuru bir birc bilmemiz lazim.

Baski yapip bir hesap actirip gs miz icin birseyler yapmamiz lazim. Herkes gonlunden geceni actiracagimiz hesaba yatirsa ben epey bir para toplanacagini dusunuyorum. Kisaca bir hesap yaparsak. 30 milyon ( yurtdisindaki taraftarlarimizda dahil ) herkes 1 tl bile yatirsa 30 milyon yapar arkadaslar bu da 18 milyon dolar yapar ve bununla hocamizin cok istedigi martin suarezi aliriz.

Haydi arkadaslar nolur artik bunu yapalim kulubumuze daha cok sahip cikalim.

Elimizi kalbimize goturup beklide hayatimizin en anlamli organizasyonuna hepberaber katilalim.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...