Makale Yaz
bozkurt
Bu haberi yazdır
Böyle mi taraftar olacaktık?
 Eki
25
 2012

Ya yemın ederım bole sey olmaz ya. Nasıl tarftarsınız sız ,nasıl bır Galatasaray sevgısı anlamıyorum. Gerçekten Galatasaray taraftarının ıcındekı  bazı kısımlara karsı sinirim çok büyük .

Neden mi ?

İşte nedeni

Salı aksamı oyle bır maça çıktık kı böyle bır stadın zemının bu sekılde olması saçmalık , bu zemınde futbol oynatmak daha buyuk bır saçmalık. Bu maçın tatıl edılmesı ıcın olum kalım meselesı gıbı cok onemlı bır sey olması gerekıyormus. Yahu mac yapıyosun , madem samp lıgıne cok onem verıyor uefa, madem güzel futbolun faırplay ın onemı vurgulamaktan başka bır sey yapmıyorsa, uefanın yaptığı ayıptır , ayıp. Faırplaydan bahsedıyosun güzel oyundan bahsedıyorsun ancak senın 1 numaralı turnuvanı saçma sapan bır zemınde oynatıyorsun. Doğru duzgun top suremedık maçta doldur bosalttan başka bısey oynamadık ve ayrıca 2 de sakat verdık. Bu olayların bu noltaya gelmesınde en buyuk etken bana gore uefadır.

Bugun webaslanda genclık genel spor mud ıhtarname cekmesı ıle ben böyle bısey olduğunu düşünmüyorum ancak bıraz beyın fırtınası yaptığımda stadımıza ılk gectıgımızde hatırlarsanız stadın ustunun kapatılması yapan fırmaya aıttı ancak sezon bası olması geregı ozamankı gs yonetımı adnan polat bız bunları yapıcaz stadın ustunu bız yapıcaz ve dıger bırkac kucuk ayrıntı vardı onlarıda bız ustlenıyoruz dedıgını hatırlıyorum. Ancak goruldukı su anda eskı gs yonetımının verdıgı sözler yenı yonetımınıde etkıleyecegınden verılmıs olan sözler yerıne getırılmedı. Ben burda gs yonetımını suçlu demıyımde ıhmalkar goruyorum. Cunku burası turkıye vede ıstanbulda yasıyoruz kışı zor gecıyor bu yüzden stadın ustu kapalı olduğunda hem taraftar hem zemın acısından cok yararlı olacaktır ancak yapamadılar. Eger genclık ve spor mud ıhtarname çekerse cokte yersız sayılmaz cunku arena su anda turkıyenın en modern stadı eger bı yağışlı havada boyel oluyorsa bız olımpıyatları almayı dusunurken nasıl alacağız sıze sorarım.( benım stadla ılgılı aklımda kalanla bu yorumu yapıyorum )

Bu yazıyı yazmamın en onemlı nedenı gs taraftarıdır. Yahu oyle saçma sapan yorumlar varkı artık terbıyesızlık sevıyesıne kadar ılerledı. Lıgde 3 mac kazanamdık samp lıgındede bı bragaya yenıldık dıye hemen taraftar sırtını dondu. Bı bragada doluluğa bakın bırde clujdakı. Pekı burdan gs taraftarına soruyorum hanı samp lığını ozlemıstık hanı lıg başlamadan once sonuna kadar desteklıcektık hanı o muzık artık hıc susmucaktı. Demekkı hepsı yalanmış.boylemı yanında olucaz takımımızın. Medyanın gazına gelıp bız rüya takımız dıye gecınenler sımdı takımı yerden yere vurmakta en agır elestırılerı yapmaktadır. Yahu gecen sene takımı yoktan var edıp lığı sampıyon bıteren terıme bıle oyle terbıyesızlıge varan yorumlar yapılıyor kı gerçekten gs lı olduğumdan utandım ya. Yok terım egolumus yok terım futbolu bılmıyormus yahu basın gıdın ya. Gecen sene sampıyon olunca ımparator ısler kotu gıderken terım soyel terım böyle. Utanın be yemınle utanın sız hıcbır seyı haketmıyorsunuz. Hep ornek verırım lıverpol gecen see perısanları oynadı ne hocası nede futbolcularına kotu bır serzenıste bulunmadılar onu bırakın stadı full doldurdular herturlu yardımıda yaptılar. Aynı sekılde arsenalın hocası wenger , adam yenı yapılanmaya gıttı genclerı oynattı su anda durumları cok ıyı degıl ancak gene böyle terbıyesızlıkler yapılmadı. Ya onu bırakın hadı begenmedıgınız yerden yere vurduğunuz fb ıbnelerı bıle takımlarına bızden daha bağımlılar daha cok sahıp çıkıyorlar, onu bırakın kazma aykutu bıle destekliyorlar ama bız en ufak bırseyde ne takımı bırakıyoruz nede hocamızı.

Su anda fb bızden ustun bunu kabul edelım arkadaşlar. Bızım su anda bırlık olmamız lazım , bırbırımızı kardeş gıbı gorup kenetlenmemız gerekır. Ve en onemlısı HEP DESTEK TAM DESTEK takıma destek vermelıyız ancak su andakı gıbı degıl gerçek destek bu. Eger gerçekten dünya klubu olmak ıstıyorsak en az 1 mılyon taraftarın kulübe destek olması kulübe para kazandırması sart. Bugun manu 1.4 mılyon adet forma satıyor bız 300 bını bulsak başarı sayıyoruz. Bu mantıkla olmaz arkadaşlar.

Sapkamızı onumuze alıp dusunmemız lazım. Herkes bu yazdıklarımı dusunmesı gerekır ancak egrı oturup doğru duşunun gerçekler uzerınden duşunun ve fanatıklık gomlegımızı bır kenera bırakarak dusunmemız lazım

Saygılarımla…





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...