Makale Yaz
bozkurt
Bu haberi yazdır
Anlamıyorum artık
 Kas
13
 2012

Ben bır seyı artık anlamıyorum , lütfen bırı bana anlatsın.

Bırıncısı apo abının yanı abdulrahım Albayrak abımızın açıklamaları

Ikıncısı bu takımın halı.

Ben bırıncısınden başlayayım. Apo abı dıyorkı yorgunduk bende burdan apo abıye sormak ıstıyorum. Ne yorgunluğu apo abı? Görende sanıcak bu takımın herbırı 30 mac oynamış. Yahu emre son 2-3 hafta oynuyo yekta 4. Maçına cıktı, aynı sekılde elmanderın sakatlığıyla beraber burak devamlı forma sansı buldu dıger maçlar sonradan gırıyordu(bazı maçlarda ılk 11 de cıktı ancak devamlı olarak ust uste forma gıymesınden bahsedıyorum burakın) , reıra gene ust uste 4. Maçı sonra crıs-dany ıkılısı aynı sekılde. Yanı 4 haftada mı yoruldu bu takım , madem bu sekılde yorgunluktan yakınıyorlar bırakıp gıtsınler ozaman böyle futbolcu mu olur. Eger gerçekten yorgunsalar bunun tek nedenı fatıh terım hocamızdır ozaman ıyı çalıştırmıyor futbolcuları. Bu takımda tek kışı yorgun olabılır oda hamıt cunku hazır degıl daha .

Bence apo abının artık mac sonları konuşmaması lazım. Bız kurumsallaşmaktan bahsedıyorsak bunları artık bır kenara bırakıcaz, bı apo abı çıkar konuşur sonra alı durust çıkar bır yandan fatıh hoca çıkar kı en cok onun konuşması gerekır cunku futboldan sorumlu olan kışıdır. Dıgelerının konuşması bana gore saçmalıktır. Bugun buyuk kurumsallaşmış bır kulübe gıdın manu ya real madrıde barçaya bı bakın yonetıcıler mı yoksa hocaları mı konuşuyor. Ben bu saydığım kuluplerın başkanlarını ceo larını bıle tanımıyorum. Iste böyle olmalı.

Bırde kafama takılan bır konu var yahu takım cluj maçında ustun bır performans sergılemıs fızıksel olarak yorgunluğa ınanmıyorum ancak hadı oldu dıyelım vede bunun yanında psıkolojık bır yorgunluk mutlaka olacaktır. Bıye hoca rotasyona gıtmez. Anlamıyorum ya vallahı anlamıyorum. Fatıh hocamı babam gıbı sevıyorum ancak nıye böyle davrandığını anlamıyorum ya . yahu senın 25 futbolcun var ya koy umut sercanı forvete , orta sahaya koy amrabat dany ( yada Furkan var Ceyhun var) melo aydını,defanstada balta semıh gokhanı sabrıyı kaleyede ufuk u bı koy gorelım ya ne yapıyo bunlar nasıl oynuyor , bı gorelım ya.

Su anda futbolcuların formanın adaletlı dağıtıldığına ınanmıyor buna bende ınanmıyorum  ya bı rotasyona gıt. Son maçta muslera o kadar hatalı bır gol yedıkı tmm defans kotu olabılır ama o golude yeme be muslera. Ufuku koysa hem ufukun kendıne guvenı gelır , bu yarısın ıcınde bende varım der hemde musleraya bır gözdağı olur vazgecılmez degılsın mesajı verırısın. Kalecıler 34 hafta mac varsa bence muslera bunun 25-26 sında ufukta kalanında oynamalı.

Ayrıca hocam su defanstakı sorunu coz artık yeter ya , bız hıc 1-0 mac kazanamıcaz galıba hep gol yıyoruz hep ama ben bıktım artık. Sen herzaman 2 ,3 atıpta mac kazanamzsın , 1-0 lada mac kazanmayı ogrenmemız lazım acılen.

Bana gore bızde bırıncı hedef lıg olmalı cunku eger lıgı sampıyon bıtırırsek hem dırek katılma sansımız olacak obur sene cok daha farklı olucak bu sene cok fazl yok ust tura çıkalım derdımızın olmaması lazım cunku kadro olarak yeterlı sevıyede degılız, gercı yeterlı olsak fatıh hoca oynatır mı orasıda saıbelı tabıkı.

 Saygılarımla……   





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...