Makale Yaz
ersaan
Bu haberi yazdır
Yeter!
 Ağu
27
 2013

Herkese Merhaba.Uzun süredir yazı yazmıyordum, güncel olaylardan sonra yazmaya karar verdim.Şimdiden okuyan ve görüşlerime saygı gösteren herkese teşekkür ederim.

Bursaspor maçında Drogba ve Selçuk oyundan çıkınca trip atıp direk soyunma odasına gitmişti.Peki bu hiç geçen yıl yapıldı mı? Yada takımdaki en kariyerli oyuncu Sneijder geçen yıl 45. dakikada oyundan çıkınca trip attı mı? Selçuk ve Drogba'ya bu gücü kim veriyor.Fatih Terim'in takımında yapılıcak iş midir yani? Bu olayların ilham perisi BURAK YILMAZ'dır.

1-2 hafta öncesine gidelim, Süper Kupa maçı harika bir oyun ezeli rakibimizi sahada silip uzatmalarda gol atıp ellerinden Kupayı aldık.Peki Burak ne yaptı ? Trip attı, oyuna girmedi diye yada Umut Bulut girdi diye yüzü gülmedi.Hangi oyuncu Fatih Terim'in kararlarını eleştirebilir, hemde kupa aldığımız bir günde tavırlarıyla kupa performansı gölge düşürecek şekilde, resmen reklam yaptı Burak reklam.İstersen Şampiyonlar Liginde 30 STSL'de 100 gol at, kimse Galatasaray'dan değerli değildir.

Selçuk Ve Drogba'da Burak yapıyor ona tölerans gösterilmesinden bıktık artık diyerek tüm yılın patlamasını yaşadı.En azından Selçuk ve Drogba reklam yapmadı Galatasaray'ı düşündüğü için.

Burak Yılmaz'a gelirsek bir an önce gönderilmeli.15-20 milyon euro yerinde bir değer.Gidincede bakın egosunu Avrupa'da tatmin edebilecek mi, ona tölerans gösterilecek mi ?

Son olarak:Şu gerçeğide kabul edin artık, Burak'ı hiçbiriniz sevmiyorsunuz yada çoğunuz.Hepimiz gol attığı için seviyoruz.Bugün Muslera 5 gol yese kimse eleştirmez, Selçuk 50 top kaptırmasa kimse onu diğer maç ilk 11'de olmaz diyemez, Drogba 5 maç gol atamasa hiçbir Galatasaray taraftarı eleştirmez.Ama Burak 2 maç kötü oynasın yerden yere vururuz, çünkü SEV-Mİ-YO-RUZ!

 

                                   FATİH TERİM-MİLLİ TAKIM

 

Fatih Terim konusunda'da hiç bir sıkıntı yok.Yıl sonunda Milli Takım'a gitse bile o İmparator, görev ihtiyacı olunca elbet gelicektir.Yönetimimizde bence gayet güzel gitse bile Dünya Yıldızı bir T.Direktör getirecektir.Ama benim istediğim kişi Hamza Hamzaoğlu ve Mircea Lucescu.Bu Fatih Terim paragrafını gitmesi halinde yazdım ama bizi bırakıp gitme şansı %1 bence.

 

 

Okuyan herkese teşekkürler.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2014
  2013
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...