Makale Yaz
ersaan
Bu haberi yazdır
Her Şey Unutulur...
 Şub
01
 2013

Biliyorsunuz ki son günlerde Fenerbahçeli yöneticiler ve çeşitli kişiler psikolojik üstünlük konusunu ön plana çıkarmaya çalıştılar.Daha 2-3 gün önce Fenerbahçe Genel Sekreteri Talat Yılmaz bu konuyla ilgili açıklamalar yaptı.O açıklamalar:

-İki oyuncu aldılar diye psikolojik üstünlük mü olur?- Biz şampiyonlar ligi Şampiyonu Chelsea’nin en önemli oyuncularından (Meireles) birini aldık.- Sneijder’in takım kaptanı Kuyt’ı, Sow’u, Krasiç’i aldık.- Bu oyuncuların her biri bugün kadromuzda bulunuyor.- Psikolojik üstünlük transferlerle olmaz.

Bunun dışında Melo ile ilgilide "Bekliyoruz" adı altında bir açıklama yaptılar.Ancak tabi onlara göre suçluluğu kanıtlanana dek kim olursa olsun suçsuzdur(!)

Galatasarayımızın çok önemli futbolcuları kadrosuna kattığı günlerde yapılan bu açıklamaların nedenini çok iyi biliyoruz.Amaçları gündemi değiştirmek, taraftarlarına daha şirin gözükmek.

Öncelikle psikolojik üstünlük konusuna değinmek istiyorum.Psikolojik üstünlük artık Galatasaraydadır.Bunu kabul etmeliler.Geçen yıl ve bu yıl yapılan maçlarda 1 maç yenebildiler.O maçtada tek kale oynamıştık.Diyorlarki Saraçoğlun'da bizi yenemiyorsunuz.Unuttukları bir şey var ki geçen yıl hepsine ecel terleri döktürdük.Baros 5 cm alta atabilse topu biz kazanıcaktık.Daha sonra 6-0 olayı var birde.Ne dersek 6-0 yendik diyorlar.UEFA Kupasını kazandık deyincede kaç yıl olmuş hala UEFA Kupası.Oysa aralarında 2 yıl var.

Daha sonra Melo ile ilgili açıklamaya gelelim.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, doğrudan tarafı olmadığımız hiçbir konuya müdahil olmama konusundaki kararlılığımız aynen sürmektedir. Masumiyet karinesinin bir gereği olarak ’suçluluğu kanıtlanana dek kim olursa olsun bizim için suçsuzdur.’ açıklamalarına yer vermişler.

Müdahil olmuyorlar ama açıklama yapıyorlar.Yaptıkları açıklamadada büyük yanlışlıklar var.Adnan Öztürk'ün yaptığı açıklamaya yer verilmiş ancak Adnan Öztürk bu açıklamayı Meireles'in yaptığı hareket için söylemişti.

Bu yıl Mayıs ayında Şükrü Saraçoğlun'da yeneceğiz, inanıyoruz.Ve merak ediyoruz Fenerbahçe Taraftarı Saraçoğlunda yenersek ne söyliyecekler.

Son Olarak:Herşey Unutulur Hatıralar Kalır, Size Her Mayıs Bizi Hatırlatır.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2014
  2013
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...