Makale Yaz
ersaan
Bu haberi yazdır
Felipe Melo
 Şub
02
 2013

Galatasaray'a geldiğinde Bidon denilen, sonra sırtına 10 numaralı formayı geçirip harikalar yaratan, defansif orta saha olmasına rağmen 1 sezonda 12 gol atıp ulaşılması güç bir başarıya ulaşan, kaleye geçip penaltı kurtaran ve elazığ panteri lakabını alan futbolcu, Felipe MELO!

Geçen yıl tüm taraftarın gönlünde taht kurdu Melo.Hatta antremanda kavga edip kadro dışı kalmasına rağmen taraftar onu bağrına bastı.2. Galatasaray dönemini geçirmesi için yönetime yoğun baskılar yaptı taraftarımız.Ve geçde olsa Felipe Melo kadroya katıldı.

İlk oynadığı maçlarda varlık gösteremedi.Arkadaşları antremandayken o transfer görüşmelerinden dolayı tatil yapıyordu.Daha sonraki maçlardada bu durum devam etti.Cluj karşısında penaltı kaçırdı.Bu durum artık küçük çaplı taraftar gruplarında  "Acaba Melo sezon sonu gitmeli mi?" sorusunu aklına getirdi.Ancak Elazığspor karşısında Muslera'nın kırmıza kart görmesi sonucu kaleye geçti, penaltıyı kurtardı ve taraftarının gönlünde yeniden taht kurdu.Taraftar ona "Elazığ Panteri" lakabını taktı.

Ancak yine formsuzluğu devam ediyordu.Bir süre sonra yavaş yavaş taraftar tamam Melo eskisi gibi oluyor derken, Melo rakibe tükürüyor (!) ve çıkarken Fatih Terim'i ittiyordu.PFDK ona 4 maç ceza veriyordu.

Ne kadar Melo'yu sevsekte artık bu son olmalı.Evet bizce rakibe tükürmedi, zaten yeminlerde etti.Biz Melo'ya inanıyoruz.Ancak çıkarken Fatih Hoca'yı ittirmesi ve önceki vukuatları, hakemle sürekli laf yarışında olması artık canımıza tak etti.Belki bu ceza Tahkim Kurulunda indirilecek yada cezası silinecek.Ancak Melo artık hiçbir zaman eskisi gibi olmayak.

Eğer Melo önümüzdeki maçlardada formsuz ve saygısız bir şekilde devam ederse sezon sonunda kesinlikle gönderilmelidir.Galatasaray gibi bir takıma, alt yapıdan yetişen futbolculara "Galatasaray Terbiyesi"nin öğretildiği yerde Melo gibi futbolcular olmamalı.

Birde bonservis olayı var.Galatasaray Felipe Melo'ya, 30 yaşındaki bir futbolcuya 6.5 milyon euro ve yıllık bonuslarla 5 milyon euro vericek midir, o da bilinmez.Bir Melo gider başka Melo gelir.Galatasaray futbolculara bağlı değildir.

Son olarak yazımı okuyan ve düşüncelerime katılan katılmayan herkese teşekkürler.





Etiketler : Felipe Melo
Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2014
  2013
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...