
13
2021
Beşiktaş Göztepeyi 1 0 yenerse, bizim Malatyayı 4 0 yenmemiz lazım. Beşiktaş 2 farklı yenerse, bizim 5 farklı yenmemiz lazım. Beşiktaş 5 0 yenerse, bizim Malatyayı 8 0 yenmemiz lazım. Beşiktaş kendi rekorunu egale eder ve 10 farklı yenerse, bizim de 13 fark atmamız lazım. Kısacası mazeretimiz yok, ipler artık tamamen bizim elimizde. Her ihtimalde Beşiktaşa karşı 3 gol fark atmalıyız.
Aslında bu hesaplara hiç gerek yoktu. Denizli maçından önce Beşiktaşı dörtlük yapsaydık iş bitecekti. O kadar yazdık. Kaybedecek hiç bir şeyimiz yok dedik. Beşiktaş darmaduman olmuş ve bu kadar kötüyken risk almak için uzatmanın 2. dakikasına kadar beklemeye gerek yoktu. Artık iş son maça kaldı.
Terim bence yine Denizli maçına benzer bir 11 ile maça başlayacak. Eğer Malatya çözülmesi zor bir takım edası verirse, ilk yarının bitimini beklemeden 30. dakikadan itibaren değişikliklere başvurabilir. Çünkü artık kaybedecek bir şeyi yok Galatasarayın.
Aslında çok enteresan bir sezon yaşıyoruz. Göztepe çok ilginç bir takım. Beşiktaştan fark da yiyebilir, Beşiktaşı yenebilir de. Kayseri kümede kalma adına Fenerbahçeye yenilmeyebilir. Malatya ise pek fark atılacak bir takıma da benzemiyor. Bekleyip, göreceğiz.
Bu nasıl bir tesadüf ki, düğümün çözüleceği final haftasında Göztepe, Kayseri ve Malatyanın renkleri sarı kırmızı. Galatasaray da sarı kırmızı. Her taraf sarı kırmızı. Beşiktaş ve Fenerbahcenin etrafı sarı kırmızıyla çevrilip kuşatılmış durumda. Şampiyonluk sanki bas bas bağırıyor. İnsan ister istemez, Malatya maçı sanki bizim lehimize gelişmese bile bizim dışımızda gelişebilecek faktörlerle şampiyonun Galatasaray olacağı hissiyatına kapılıyor. Yani biz Malatyaya 1 0 yenilsek, Göztepe Beşiktaşı 4 0 yense, Kayseri de Fenerbahçeye yenilmezse, biz yine şampiyon oluyoruz. Böyle enteresan bir sezonun bu şekilde enteresan bir finali de olabilir.
Peki hakettik mi? Fenerbahçenin önünde bitirmeyi kesinlikle hak ettik. Beşiktaş ise sezon boyunca dar bir kadroyla oynadı. B planları yoktu sadece A planı vardı. Takım istikrarıyla alabilecekleri bence maksimum puanı aldılar fakat sezon sonunda çözüldüler. Biz ise sezon boyunca kadro istikrarını yakalayamadık. İnişli çıkışlı zamanlarımız oldu. Eğer kadro istikrarını yakalayabilseydik belki de iş çoktan bitecekti fakat sonunda iş finale kaldı.
Finaller her zaman farklıdır. Bu süreci yönetmek büyük deneyim ister. Eğer iyi yönetirseniz, yoğun stres altında son vuruşlarda soğukkanlı olursunuz. Artık iş son vuruşlara kaldı. Allah yardımcımız olsun.
Sağlıcakla...






- Kadın Girişimciler İçin Kredi Olanakları (26 Mayıs Perşembe)
- En Son Takibe Alınma Tarihi Ne Zaman Silinir? (26 Mayıs Perşembe)
- Elektronik Ürün Senedi ELÜS) Nedir, Avantajları Nelerdir? (26 Mayıs Perşembe)
- Cari Açık Nedir ve Nasıl Hesaplanır? (26 Mayıs Perşembe)
- Dünyanın En Büyük 2. Borsası: Nasdaq Borsası (26 Mayıs Perşembe)
- Vakıflar Bankası Başka Bankaya EFT Ne Zaman Geçer? (26 Mayıs Perşembe)
- Halk Bankası Gece Yapılan EFT Ne Zaman Hesaba Geçer? (26 Mayıs Perşembe)
- Ziraat bankası EFT Saati Kaçta Başlıyor? (26 Mayıs Perşembe)
- Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme Nasıl Yapılır? (26 Mayıs Perşembe)
- Kredi Kartı Borcumu Nasıl Yapılandırabilirim? (26 Mayıs Perşembe)
- Finansbank Başka Bankaya EFT Ne Zaman Geçer? (26 Mayıs Perşembe)
- KOSGEB Mobilya İmalatı Desteği Nedir, Nasıl Alınır? (26 Mayıs Perşembe)
- Kredi Kartı Öğrenciye Çıkar mı? (26 Mayıs Perşembe)
- Hangi Banka Maaş Bordrosuz Kredi Verir? (26 Mayıs Perşembe)
- Dünya Ticaret Örgütü Nedir? (26 Mayıs Perşembe)
- Su Diyeti Nedir ve Nasıl Yapılır? (26 Mayıs Perşembe)
- Siyah Maske Nedir, Faydaları Nelerdir ve Nasıl Kullanılır? (26 Mayıs Perşembe)
- Hangi Diziler Final Yapıyor? (26 Mayıs Perşembe)
- Erşan Kuneri Ne Zaman Yayınlanacak? (26 Mayıs Perşembe)
- Çilek Nasıl Temizlenir? (26 Mayıs Perşembe)
- Terrier Cinsi Köpekler Ne Kadar Tıraş Edilmelidir? (26 Mayıs Perşembe)
- Muhabbet Kuşları İçin Yem Seçimi Nasıl Olmalıdır? (26 Mayıs Perşembe)
- Kuşların Hastalıkları Nelerdir? (26 Mayıs Perşembe)
- Kuşların Hasta Olduğu Nasıl Anlaşılır? (26 Mayıs Perşembe)
- Kuşlarda Tüy Dökülmesi Normal Midir? (26 Mayıs Perşembe)
- Kuşlarda Solunum Sistemi Problemleri Nasıl Anlaşılır? (26 Mayıs Perşembe)
- Kuşlarda Sindirim Sistemi Problemleri Nasıl Anlaşılır? (26 Mayıs Perşembe)
- Kuşlar Neden Gaga Taşı Kullanılır? (26 Mayıs Perşembe)
- Köpeklerin Kan Tahlillerine Hangi Durumlarda Bakılır? (26 Mayıs Perşembe)
- Köpeklerde Vitamin Eksikliğe Sebep Olan Nedenler (26 Mayıs Perşembe)

