Makale Yaz
sizofren
Bu haberi yazdır
Bu kadroyla Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olamayız!
 Tem
18
 2018

Galatasaray bal yapmayan arı. Bu takım Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olamaz. Kura şansı olursa belki. Fakat mantalite çok yanlış. Oyunu sete döndürüp hücum yapmaya çalışıyoruz fakat orta sahada iki yönlü oynayacak futbolcu yok. Selçuk artık gidip gelemiyor. Fernando'nun da bir Ndiaye olmasını istiyor Fatih Terim. Fernando ve Donk'un beraber olduğu bir orta sahanın üretken olması çok zor. Belhanda'nın top kayıpları zaten saç baş yolduruyordu. Feghouli ise olmadı. Bazen bir futbolcu bir takıma uymaz. Feghouli de bu oyunculardan biri. Kendisini kanada atsa, arkadan gelen beki atağa sokamıyor, içeri girince ise hem çalımla gol atamıyor hem de final paslarında eksik kalıyor. 

Galatasaray'ın omurga sorunu var. Ahmet Çalık ancak Türkiye Kupası'nda oynar. Denayer mutlaka kiralanmalı. Fernando asıl mevkisine yani Donk'un oynadığı yere çekilmeli. Galatasaray hücum oynamak istiyorsa orta sahanın üretken olması lazım. Bu yüzden Fernando ve Donk aynı anda sahada olmamalılar. Donk, Fernando'nun yedeği olmalı. Bu kadar basit. Fernando'nun yanına da mutlaka Ndiaye kiralanmalı. 

Onyekuru'nun en etkili olduğu yer sol kanat. Rodrigues ise Feghouli'nin oynayamadığı sağ kanatta Mariano ile çok iyi bir uyum yakalamıştı. As 11 için Feghouli'yi dışarıda bırakacak bu değişiklik mutlaka yapılmalı. Forvette zaten Gomis var. Fakat ceza sahasında çok yalnız kalıyor. Asıl sorunumuz forvet arkası. Belhanda zaten hep el freniydi. Bir sene daha bu futbolcuya bağlı kalmayı uygun bulmuyorum. Hücum oynamaya çalışıyoruz fakat orta sahadan ceza sahasına girecek oyuncumuz yok. Şaka gibi. Bu yüzden üretken olamadık PSV karşısında.

Belhanda ve Feghouli ne yapıp edilip zararına da olsa bu takımdan gönderilmeliler. Bizim yedek forvet vs. gibi lüksümüz yok şu anda. Çünkü as kadromuzdaki taşlar zaten eksik. Belhanda ve Feghouli'den gelecek parayla, Denayer ve Ndiaye'yi kiralanıp en azından Emre Akbaba'yı bu takıma alabilmemiz gerekiyor. Aksi halde Şampiyonlar Ligi adına fazla bir şey beklemesin kimse.

--------------------------Muslera------------------------

Mariano------(DENAYER)------S. Aziz-------Nagatomo

----------------Fernando--------(NDİAYE)--------------

Rodrigues------------(E. AKBABA)-----------Onyekuru

--------------------------Gomis--------------------------

En azından as 11 için Şampiyonlar Ligi'nde bu kadroyu oluşturabilmeliyiz. Aksi halde mevcut kadroyla 0 çekmemiz içten bile değil. Bu takıma bir stoper, bir merkez orta saha bir de ofansif orta saha şart. Forvet alma lüksümüz yok şu anda. Çünkü bizim as kadroda sorunlarımız var. Gomis sakatlanırsa da en kötü Ocak ayına kadar Eren'le devam ederiz. Yapacak bir şey yok.

Bu arada dış saha formamız güzel olmamış. İçeride kırmızı ağırlıklı, deplasmanda ise sarı ağırlıklı bir forma yapılabilirdi.

Son olarak bir sitemim de Fatih Terim'e olsun. Fernando-Donk-Selçuk. Bu üçlüyle oynayınca bal yapmayan arı misali oluyoruz. Bir de üstelik sağa kanatta üretken olamayan Feghouli var. Fernando'nun yanında Tolga'ya (Çünkü Tolga en azından ceza sahasına giriyordu) onların önünde ise Sinan Gümüş'e bile razıyım fakat bir daha bu üçlüyle maça çıkma hocam. Bu kadar korkak olma bir daha...

Saygılar...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2023
  2022
  2021
  2020
  2019
  2018
  2017
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...