Makale Yaz
sizofren
Bu haberi yazdır
İşte Galatarasay'ın Şampiyonlar Ligi Kadrosu
 Haz
14
 2019

Şampiyonlar Liginde başarılı olmak için yüksek potansiyelli futbolcuları kadromuza katmamız gerekiyor. 

Eksik bölgelerimiz şunlar: İki iç orta saha, santrafar ve bir de sağ kanat.

Belhanda'yı 12 milyon euroya, Diagne'yi de 18 milyon euroya Arap kulüplerine satabilirsek elimiz çok rahatlar.

Fegouli her ne kadar ligin ikinci yarısında çıkışa geçse de bence Şampiyonlar Ligi temposu için yetersiz. Tekrar aynı istikrarı sürdürebileceğinden de şüpheliyim. Başakşehir'e Feghouli - Visca takasını önersek, bence Başakşehir de kabul edecektir. Visca ligin asist kralı. Forveti sürekli besliyor. İstikrarlı temposuyla özellikle hücuma çıkmaya zorlandığımız dakikalarda taraftarın Visca'ya hayran kalacağını düşünüyorum. Sadece asist değil, kendi çabasıyla da bir çok gol üretmiş bir futbolcu Visca. Futbol kariyerindeki en olgun zamanında Visca'yı kadromuza katabilirsek bence mükemmel bir iş çıkartmış oluruz. 

Bayern Münih Renato Sanches'i Swansae City'e kiralamıştı. Kiralama süresi bitti. Bu sene de biz kiralayabiliriz. Çünkü çok yetenekli ve potansiyeli de çok yüksek bir futbolcu Renato Sanches. Bize geldiği taktirde bence kendi kariyerindeki patlamayı da yapabilir. Özellikleri itibariyle Fatih Terim'in tam da aradığı bir orta saha futbolcusu olduğunu düşünüyorum. Yaşının genç olması, orta sahaya farklı bir dinamizm de katacaktır. 

Luka Modric. Şaka gibi değil mi? Fakat bence hiç de şaka değil. Yaklaşık 2.5 ay sonra 34 yaşına girecek bir futbolcu. Real Madrid ise kadrosunu gençleştirmek istiyor. Modric'in Real Madrid'le bir sene sonra da sözleşmesi bitiyor. Bu yüzden Real Madrid, makul bir bonservis bedeline bence ''Evet'' diyecektir. Peki bu yaşta Modric buna değer mi, bence eğer. Çünkü bu yeteneğiyle Türkiye'de 37 yaşına kadar tıpkı Emre gibi sırıtmadan oynayabilir. Önemli olan Modric'i ikna edebilmek. Hagi ile kıyaslamak istemiyorum. Çünkü Modric daha çok Tugay'a benziyor. Galatasaray'a orta sahada liderlik yapacak, taraftarın gönlünde taht kuracak bir isim. Seneijder Juventus'a attığı golle kendi parasını kat be kat çıkartmıştı. Avrupa'da bir üst tur demek, para demektir. Modric de parasını bence çıkartacaktır. Bu yüzden hem yaş, hem de maaş riskine girmeye değecek bir futbolcu Modric. Olursa, yılın transfer bombası olur. Rekor forma satışı gerçekleşir. Çünkü Banega'dan falan bahsetmiyorum, dikkat edin, Luka Modric'ten bahsediyorum. Şaka gibi fakat neden olmasın? Drogba da bir şakaydı. Fakat oldu. Bazen hamleleri doğru zamanda yapmak gerekir. Modric de Drogba gibi böylesi bir riske girmeye kesinlikle değecek bir futbolcu. 

Veee Falcao. O da tıpkı Modric gibi 33 yaşında. Monaco ile sözleşmesi de 1 yıl sonra bitiyor. Bu yüzden uçuk bir bedele değil, piyasa şartlarının çok altına böylesi bir golcüyü kadroya katmak mükün. Falcao bu riske değer. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Diagne ile maça çıktığını hayal edin. Diagne üç kere kaleciyle karşı karşıya kalsa, üç pozisyonu da kaçırabilir. Fakat Falcao affetmez. Şampiyonlar Ligi'nde tek pozisyona bile girsek, o pozisyonda Falcao olur ve gol olur. Çünkü gerek kafa hakimiyeti gerekse ayak becerisiyle tam bir golcüden bahsediyoruz. İşte bu yüzden Falcao bu riske değer. Kendinizi Falcao'nun yerine koyun. Solunuzda Onyekuru, sağınızda Visca, arkanızda da Renato Sanches ve Modric var. İstediğiniz yerde durun. Top, her türlü size gelecektir. Yıllar önce Adrian İlie, taraftarın damağında bir tat bırakmış ve Valencia'ya gitmişti. Eğer Falcao gelirse, taraftar Falcao'ya doyacaktır. 

İşte Şampiyonlar Ligi'nde ilk 8'e kalabileceğini düşündüğüm Galatasaray kadrosu: (İyi bir kura ile de daha ötesi neden olmasın diyorum)

-----------------------------Muslera-------------------------------

Mariano------Luyindama------------Marcao----------Nagatomo

----------------------------Fernando------------------------------

Visca-------Luka Modric*---------Renato Sanchez----Onyekuru

-----------------------------Falcao---------------------------------





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2023
  2022
  2021
  2020
  2019
  2018
  2017
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...