Makale Yaz
cihat-baltaci
Bu haberi yazdır
Futbolun Katili Türk Hakemleri
 Şub
06
 2017

  Sezon başından beri bütün hakemlerin maçların sonucuna etki eden hatalarına artık bi dur demenin vakti gelmedi mi MHK!!!

  Taraflı yönetimler, burnunun ucundaki olayları görmemezlikten gelmeler, yaptıkları hatayı başka bi hatayla örtmeye çalışırken hepten maçın içine etmeler, Türk futbolunun bazı ahlaksız, kaşarlanmış futbolcularının her türlü çirkefliklerine, küfürlerine, tekmelerine, dirseklerine kırmızı kart verememeler...

  Bu satılmış hakemleri bi seminerde toplayıp tehdit mi ediyorsunuz, rehabilite mi ediyorsunuz, ne yapıyorsanız yapın ama şu sezon sonuna kadar ayaklarını denk alsınlar. Bir an önce de alttan adam gibi yetişmiş hakemleri sahaya sürün ve sonrasında şu an aktif olan bütün hakemlerin lisansını yırtıp atın.

  Her maçı katledecekler bi de maç başı bilmem kaç bin lira maaş alacaklar. Adamların 1 maç için kazandığı para için çoğu vatandaş en az 8-10 ay çalışıyor. Yazık günah şu namussuzlara verilen paralara.

  Yıllardır feneri korurlardı, son 2 senedir de bjkyi koruyorlar. Bir takımın kendi sahasında oynadığı maçların yarısında penaltı kazanması normal mi, dünyanın neresinde böyle birşey var. Tamam ligin en iyi oynayan takımısın, çok hızlı ve çabuk oyuncuların var, kolay penaltı alabilirler ama bu kadar da olmaz. Bizim de çabuk oyuncularımız var onlar da penaltı alabilecek oyuncular. Sezon başından beri belki 7-8 penaltımız verilmedi, ofsayttan yine bi o kadar gol yedik. Tamam çok kötü oynuyoruz, her maç kafa golü yiyoruz, sıradan bi halısaha kadrosu da gelip bizim defansı yürüyerek geçip gol atabilir ama hakemlerin bizi her maç ince ince doğramasına da göz yumamayız. Oynadığımız oyuna ve Riko'ya rağmen belki 10-12 puan fazla aldık ama hakemler yüzünden de bi 10-12 puan eksik aldık.

  Başakşehir takımı çok sinir bozucu bi takım. İnsan onlara karşı oynarken kafayı bile yiyebilir. Ne kanatları kullandırır ne ortadan tek ve seri paslarla gitmene izin verir ne havadan etkili olabilirsin ne yerden oynayabilirsin. Kendi takır takır oynar ama aynı anda rakibi de oynatmaz. Onlara karşı asla kendi oyununu oynayamazsın. En etkili oyuncularını kilitler, başka bir taktik geliştiremeyen gerizekalı bir teknik direktörün varsa ortasahayı bile kolay kolay geçemezsin. Dirençli, fizikli ve baskılı oynayan bi takım değilsen ancak bizim yapabildiğimiz kadarını başarabilirsin. Yani kendi yarı sahanda 4 defans oyuncun ile mal mal top çevirirsin ve teknik direktörün olacak mal başta olmak üzere birçok kişi de topa sahip olduğun için iyi oynadığını düşünür. Halbuki kaleye 1 tane isabetli şutun bile yoktur.

  Bizler taraftar olarak gerçekleri görsek bile kendimize yediremeyiz, takımımıza konduramayız ama gerçekler acıdır. Ben Arena'da oynayacağımız 2 derbiden 6 puanla çıkabileceğimize ihtimal bile veremiyorum. Bütün bu olumsuzluklara rağmen 6 puanı alırlarsa da bi daha sezon sonuna kadar en ufak bir kötü söz yazmam. Bugün fener rezil ötesi oynadı ve ofsayt olsa da, rakip 10 kişi olsa da kazandı, bjk kırmızı karta kadar üstün olsa da, kırmızı görmese mutlaka kazanacak olsa da kaybetti. Biz bu oyunla fenere karşı ilk maçta olduğu gibi bugünkü rezil fenere de şut bile çekemeyiz, bjk zaten bu oyunumuzla bizi 10 kişiyle bile evire çevire yener. Bizim bunları yenmemiz için önce bir teknik direktörümüz olmalı, sonra her oyuncumuz %120 ile oynamalı, en sonunda da hiç olmadığımız kadar ballı olmamız lazım. Şu anki kadromuz + Melo'muz olsa 6 puan alabiliriz derdim. 1 Melo ile gözü kapalı savaşa bile gidebilirsiniz. ama hayaller, hayatlar...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...