Makale Yaz
kutlugs
Bu haberi yazdır
RADİKAL KARARLAR
 Şub
05
 2017

Evet bu sezon için artık tek atımlık kurşunumuz kaldı o da lig şampiyonluğu. Peki ne yapılacak? Çok önemli radikal kararlar alınmazsa bunu da elimizden kaybedeceğiz ve iş işten geçmiş olacak. Peki bu kararlar nelerdir?

1-      Yönetim değişikliği ve ya yönetimin aklını başına alması

Evet bu yönetim artık dirayetini kaybetti.  Hadi kadro yapılanması teknik hoca seçimi bunları geçtim bunlar zaten fiyasko ama her hafta yapılan hakem hatalarına bu kadar basiretsiz iktidarsız kalması bu yönetimin fiili olarak varlığını bitirmiştir. Adam gibi bir yönetimin  gelmesi  ve ya en azından sezon sonuna kadar yönetimi düzeltebilecek isimlerin katılması şart olmuştur.

2-      Teknik Direktör değişikliği

Yok arkadaş bu hoca ile bu iş olmayacak. Tamam gerçekten arzulu istekli fakat kendi kararlarını dahi uygulayabilecek bir potansiyele sahip değil. Nasıl bir antreman sistemi varsa takımda sürekli sakatlık var arkadaş ben anlamadım. Buna bir çözüm bulunmalı. Belki bu sezon için geç oldu fakat bir daha ki sene için iyi bir ekol getirilmeli. Bence eldeki kadro birkaç nokta transfer ile başarılı olabilecek bir kadro yeter ki iyi bir hoca getirilsin. Bu hoca Fatih Hoca olmayacaksa Türk olmasın. Alman ekolü bence en iyi çözüm olacaktır.

3-      Kadroda radikal kararlar

Bir kere en önemlisi koşmayan uyanık oynayan kendini çok iyi koruyan ama kendisinden daha uyanık insanların varlığından haberi olmadığını sanan SELÇUK efendi kadro dışı bırakılsın. İnşallah sezonu kapatmıştır da bu maçın hayırlı bir sonucu olmuş olur. Çünkü bu adamı kesebilecek bir dirayet yok bu takımda. Takım için oynamayan bu tarz adamların bileti kesilsin. Orta saha ikilisi TOLGA-DEJONG ve ya TOLGA-JOSUE ikilisi olmalı. 2. Lig futbolcusu bile olamayacak SEMİH efendi alt yapıya gönderilmeli ibreti alem için. Sabri iyi niyetli fakat kapasitesi yetersiz ama kızamıyorum çünkü gerçekten iyi niyetli en azından oynamaya çalışıyor fakat kapasite bu o yüzden kesilmeli. Bence CHEDJOU sağ bekte LİNNES sol bekte oynatılmalı. Göbekte de bu yıl için AHMET-HAKAN-KORAY üçlüsünden ikisi oynamalı. Kanatlara gelince Bruma iyi niyetli fakat defansa katkısı sıfır. Bu konuda kendisini düzeltmeli Yasin ise kesilmeli. RODRİGUES-BRUMA-SİNAN üçlüsünden ikisi oynamalı. EREN kesinlikle bu takımın oyuncusu değil.

Kadro şu şekilde olmalı.

                    MUSLERA

CHEDJOU  AHMET  HAKAN(KORAY)  LİNNES

                  TOLGA  DEJONG(JOSUE)

        RODRİGUES   SNEİJDER    BRUMA

                          PODOLSKİ

Sıkıntımız o kadar çok ki anlaşılan bize bu yıl da rahat yok Allah biz GS taraftarına sabır versin bu takımı bu hale getirenlerden de bir an önce bizi kurtarsın.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...