Makale Yaz
Bu haberi yazdır
Nokta Hamleler
 Ara
19
 2016

1-Riekerik ile yollar ayrılmalı. Bu kadar korkak futbol oynayan bir takım izlemek son derece ağrıma gidiyor. mac 2-2 oluyor, sneijder'i cıkartıp chedjou'yu alıyor. saldırsak cok kötü oldugumuz bir osmanlı deplasmanında belki 3'üncü golü bulacagız ama hoca coktan 1 puana razı..

2-Alan savunmasından vazgecilmeli; Rakiplerin ceza sahamıza kestiği her orta veya verdigi her pasın tehlike olmasının ana sebeplerinden birisi modern futbol cagında alan savunması gibi demode bir felsefe uygulamamız. Tekrar adam adama savunmaya gecilmeli, aksi halde cıkar 35'lik webo 10 tane net kafa vurusu yapar.

3-Ujfalusi vari, lider ve kademeci bir stoper gelmeli. Rakip hücumcuların ceza sahamız icinde istediği gibi volta atmasını engelleyecek, sadece kendi degil yanındakilerede ayar verecek bir stoper şart.

4-Defans yönü kuvvetli ve kademeleri sağlam bir sol bek almamız lazım. Bulabilirsek hem sağ hem sol bek. Carole'nin ne yaptıgını artık anlayamıyorum. Heralde mactan önce rakibin önünden cekil talimatı veriliyor. Bir kanat bu kadar boş bırakılmaz. Tabi bunda bruma'nında sucu var, geriye neredeyse hic gelmedi, diğer kanatta yasin keza öyle, bek oyuncularımız yalnız kalıyor ama carole'dede defans anlamında hicbirşey yok. Kademeninm ''k'' sını dahi bilmiyor. iyi bir yedekten fazlası olamaz.

5-Kanat oyuncular defansa daha fazla yardım etmeli. Bruma-Yasin veya baska bir kanat, daha fazla mücadele etmek zorunda. Devre arasında sağ veya sola mücadele gücü yüksek bir kanat bulunabilirse ilac olur.

6-Gezgin-Presci ve Teknik bir santrafor: Eren gibi durağan oyuncular ile hiçbir zaman rakip savunmayı açamayız. Elmander vari bir hatta iki santrafor lazım. Rakip savunmaları dövecek bir santrafor.

 

.............................Muslera...............

 

..Sabri/Linnes......Balta.....?..........?.............

 

......................Jong....Tolga/Selcuk............

 

.....?...............Sneijder...........Bruma......

 

.........................?..............................

+Yeni Teknik Hoca.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
 
Şubat (1)
  2016
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...