Makale Yaz
Bu haberi yazdır
Galatasaray düşmanlığı..
 Nis
17
 2012

Fener'e karsı hicbir varlık gösteremeyen bir trabzon ve bu galibiyet ile fener'in futbolunu göklere cıkarıp bizi strese sokmaya çalışan medya...Galatasaray'dan muhtemel puan kaybı beklenirken,aldığımız 3 puan aslında fenerli taraftarların içlerine ateşi düşürdü.Bjk deplasmanı bence bizim süper finallerdeki en zor maçımızdı.Çünkü bjk bu sene kötü bir sezon geçirmiş olsada,sonuçta skoru her an değiştirebilecek adamlara sahip.hem yeni yönetim hemde yeni bir hoca ile kendi seyircileri önünde bir çıkış arayacak olmaları bu maçı bizim açımızdan çok zorlu kılıyordı.Bence her acıdan süper finallerde oynayacağımız en zor maçtı.Zaten çok stresli bir maçtı,çok zorlandık ama nihayetinde 3 puanı kazandık.

Bjk'li topcular dünkü maçta kuşkusuz çok hırslıydı,öyleki Galatasaray özellikle 2.yarı bjk'yi kitleyince,adamlar paso kendilerini yere attı ve en küçük faulde hakemin etrafına toplanarak,hakemi baskıya almaya çalıştılar.Kazanmak için çamurluğada başvurdularki bence macın tansiyonunu artıranda buydu.Şimdi bu bjk'deki istek,hırs ve kazanmak icin gerekirse çamurluga yatmaa felsefesini acaba bjk'nin fener ile oynayacagı maçlardada bekliyormusunuz ? yoksa beşiktaş,trabzon gibi fener karsısında hiçbir varlık göstermesse şaşırmam diyenlerdenmisiniz ? malüm bjk'yi hala daha yer altından yöneten isim demirören ve aziz yıldırım ile şike sürecinde can ciğer olmuşlar.

Olaya taraftarlar acısından bakarsak,fener son yıllarda bjk'yi inönüde güle oynaya yeniyor ve bjk taraftarının gıkı çıkmıyor.Galatasaray taraftarı,besiktas maclarında hiçbir taşkınlık yaratmıyor ve centilmence maç izliyor ve bunlara ek olarak Galatasaray beşiktaş'a 22 puan fark atmış,play-off'ta bu 11'e düşmüş,besiktas bizi yense bile şampiyonluk iddasıyok ve adamlar bizim maçta kuduz kesiliyor.Küfürmü istersin,yabancı maddemi istersin,sahaya uçan adamlarmı istersin her türlü yola başvuruyorlar.Peki Neden Galatasaray ?

Trabzon fenere karsı hicbir varlık gösteremedi demiştim;2-0'lık mactada,   1-1'lik maçtada...Trabzonlu taraftarların öyle bir düşüncesi varki,inanmak güç ? adamlar fener  şampiyon olsun diyor.Şaka değil.trabzonda çoğunluk fenerin şampiyon olmasını istiyor.Neden biliyormusunuz ? fener şampiyon olursa,Galatasaray ayağa kalkacak ve şikeden sebep fenerin üzerine gidecek.Oysa bilmiyorlarki zaten Galatasaray,trabzonun bile yapamadığını yapıp,gitmiş şike ile ilgili Uefa'ya şikayette bulunmus.Yani Türkiye'de tek cesur Galatasaray,trabzonun hakkını savunan Galatasaray ama trabzonluların şampiyon olmamasını istediği takımda Galatasaray.Yazıklar Olsun..

Tabi ne kadar haklıyım,bunu üst üste oynayacagımız 2 trabzon macında ve fener'in üst üste oynayacagı 2 bjk  macında cok daha iyi göreceğiz.

Bu hafta feneri yendiğimiz takdirde zaten olay biter gibi,fark cıkacak 8'e ve kalacak 3 hafta(kadıköydeki macı saymıyorum) fener bjk ile oynadıgı 2 macıda kazansın hadi,bizde trabzon ile deplasmanda berabere kalıp,kendi evimizde yenelim.fark iner 6'ya ve kendi evimizde bjk ile oynayacagımız maçta en kötü alacağımız bir beraberlik bizi şampiyon yapar.

Sonuç olarak;Biz haftaya feneri yenersek,fener'in 2 kere bjk'yi yenmsesi ve deplasmanda trabzonu yenmesinin hiçbir anlamı kalmıyor.

Çocuklar gene İnanacak ve Kazanacak.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
 
Şubat (1)
  2016
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...