Makale Yaz
Bu haberi yazdır
Artık Ayaklanmalıyız !!
 Nis
26
 2012

10 aylık şike davası beklenildiği gibi sonuçlanmak üzere,etik kurulu raporları tamamlandı ve başbakan ile fedarasyonunun kuklası olan etik kurulu fener'in şike yapmadığına karar verdi,henüz bir açıklama yok ama %99 bu böyle olacak.

Etik kurulu neye göre karar verecek ? fener'in şahibeli maçlarını izleyip şike vardır yada yoktur diyecek.Böyle bir mantık yokki,Uefa'nın anlayışına ters..Uefa ne diyor;bir takımın şike yaptığına dair belge veya ses kaydı varsa bunlar o takımın küme düşmesi için yeterlidir.Ee sen kafana göre çıkarıyorsun bir etik kurulu,bu kurul fener'in şahibeli maçlarını izleyerek şike olup olmadıgını anlıyor.Vay be,bu adamlarda nasıl bir özel güç varki,hiç bir belgeye veya ses kaydına gerek duymadan maçı izleyip şike olup olmadıgını anlıyorlar.Dogrusu müthiş bir yetenek.

fener Uefa'ya açtığı 40 m euro'luk davayı geri çekmiş.Hani bu dava sizin şeref davanızdı öyleya baskan yardımcıları nihat özdemir bu dava bizim namus davamızdı diyordu.Bir insan şerefinide kaybettiyse daha neyi kaldıki ? Şike yaptıklarını kendileride resmen kabul ediyorlarki davayı geri çektiler çünkü Uefa'dan daha büyük bir ceza yemek istemiyorlar.

Yani öyle bir ortamki bu adamlar resmen biz şike yaptık diyor ve ellerini kollarını sallayarak ortalıkta geziniyor,adamlara kimse cezasının C'sini bile kesemiyor.

Başbakan'ın fenerbahçe başkanı;

Fedarasyonun,Fenerasyon;

Lig Tv'nin,fenerbahçe Tv;

olduğu bir ortamda kim fener'e ceza kesebilirki zaten ?

Galatasaray yönetimi kesinlikle şu etik kurulu komedisinden sonra Türk Futbolunu Uefa'ya şikayet etmelidir.fener'in küme düşmesi için bir sürü belge ve ses kaydı varken küme düşürülmemiş ve başbakan ile fedarasyonun işbirliği ile ligde tutulmustur diyelim.Uefa gerekli cezası umarım kesecektir ve İlahi Adalet er-geç yerini bulacaktır.

Taraftar olarakta yapacağımız tek birşey var;Lig Tv = fenerbahce Tv olarak kabul edip,Lig Tv alma Galatasaray forması al kampanyasını başlatmamız gerekiyor.Lig Tv'nin patronları ve yıldırım demirören köpek gibi kapımızda yatmassa bende birşey bilmiyorum.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
 
Şubat (1)
  2016
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...