Makale Yaz
bozkurt
Bu haberi yazdır
GALATASARAY NEREYE GIDIYOR
 Kas
07
 2011

GALATASARAY NEREYE GIDIYOR ?

Tum gs lilerin bence aklinda olan soru bu, biz nereye gidiyoruz. Acikcasi nereye gittigimiz belli degil, dengesiz oynuyoruz ve bana kalirsa elimizdeki futbolcular yetersiz.

Bence fatih hoca istedigi takimi su anda yaratamaz, bence biz bu senede sampiyonlugu unutalim, belki buna tepki vereceksiniz ancak su anda gorunen o ki, galatasarayimiz istenilen seviyede degil. Mersin macini baz alarak konusursak bizim en bastaki sorunumuz kanatlarimiz. Riera bence terimin istedigi bir futbolcu degil ve ben bunu terimin istedigini dusunmuyorum cunku ardanin gidisi ani olmasi ve transfer suresinin sonlarina yaklasmasi ve bazi liglerin baslamasi nedeniyle alinabilicek en kolay futbolcu alindi, Riera sol kanati iyi kullanamiyor bence. Diger bir sorunda kazimin oynadigi sag kanat ben olsam kazimi oynatmam niye diye sorarsaniz? Cizgiye cok giriyor , oyundan cok kopuk, iceriye girmiyor, cani istegince oynuyor istemeyince ve geneldede cani istemiyor. Bu 2 si oynadiginda gs 9 kisi cok acik soyluyorum eger biz yada sole soyliyim fatih hoca bu 2 futbolcu ustunde durursa bizi cok geriye goturecek. Bence kazimin yerine Sercan cok rahat oynayabilir hem daha hareketli ve iceriyede girmeyi seven bir oyuncu sol kanatta ise bir kerelik hakan baltayi kullanip caglari sol beke cekerdim. Benim anlamadigim diger konu ise melonun bu kadar cok savunmaya gomulmesi anlasilacak bi yani yok, acaba fatih hoca mi bole bi rol bicti meloya anlamiyorum. Zaten hucum olarakta az kisiyle yapiyoruz kazim riera kopuk , ee geriye kim kaldi selcuk, engin yada Ayhan ve elmander allahinizi severseniz 3 kisiyle hucum mu olur. Bizim asil sorunumuz bence forvet degil tmm hani bi nevi onada ihtiyacimiz var ancak bizim asil sorunumuz hucumda cogalabilmek ve toplu kosturmamiz. Beni en cok sevindiren genc semihin 2 mactir iyi oynamasi ins fatih hoca hep ona sans verir.

Diger bir parantezide melonun aciklamalarina yanit olarak vermek istiyorum,” bize karsi herkes barcelona gibi oynuyor” diyor, kusura bakma melo ama kimse size karsi barcelona gibi oyanmiyo siz kotu oynadiginiz icin size ole geliyo, mersin macinda ne oynadiniz sorarim size sizin yapmaniz gereken seyi mersin yapti hucumda basti daima presledi ,organizasyonunuzu bozdu ancak buna karsi siz naptiniz koca bir hic, eger Galatasaray , mersini yenemiyorsa sampiyonluk bizim icin cok zor bisey, ben gs nin play offlarada kalacagini sanmiyorum cunku gelecek icin benim icin umut yok…





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...