Makale Yaz
buaskbaska
Bu haberi yazdır
Bir Terim Klasiği
 Nis
06
 2013

Sevgili Renktaşlarım;

Eleştirmek, her ne kadar ülkemizde sadece negatif anlamda kullanılsada, aslında her hangi bir şeyin iyi ve kötü yanlarını anlatmaktır. Bende yazımda Galatasaray'ın son 2 maçında ( Real Madrid & Mersin İY) maçlarındaki durumunu eleştireceğim.

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki eğer takımınız Real Madrid gibi yıldızlar topluluğuna karşı deplasmanda 3-0 yeniliyorsa ve siz bu durumu kabul edemiyorsanız ya Barcelona taraftarısınız ya da başınızda Fatih Terim vardır. Fatih Terim Galatasaray'ı öyle bir havaya soktu ki Real Madrid'i yenecceğimize inananların sayısı bir hayli fazlaydı, bu bir başarıdır helal olsun TERİM. 2 sezon önce yokları oynayan bir takımı Şampiyonlar Liginde bu noktaya getirip haftalardır lider tutabilecek ve bunu şike yapmadan yapacak tek insan tabi ki Terim'dir. Her ne kadar Gökhan Zan değişikliğine bir anlam veremesekte Terim sayesinde yüzümüz gülüyor.

Mersin İdman yurdu maçında bir çok yorumcu Dany'nin pozisyonuna net kırmızı kart diyor inanın anlamakta zorluk çekiyorum, kadın renktaşlarımız kızmasın ama bayanlar liginde bile faul çalınmaz. Futbol bir devrimdir, mücadeledir futbolda bunun gibi bin tane örnek çıkabilir karşımıza..Yazarken bir yandan izliyorum,Maraton'daki arkadaşlarda Dany'nin pozisyonuna kırmızı kart diyorlar hakikaten çok ilginç bu arkadaşların amacı nedir merak ediyorum.

Nitekim Galatasaray ilk yarısında haksız yere 10 kişi kaldıp yokları oynadığı bir maçta Terim sayesinde oyunu tekrar çevirmeyi başardı. Bu süreçte başta  fenerasyon olmak üzere medyayı bile devirmeyi başardı bu ekip.

FAKAT...

Mersin İdman yurdu maçında Galatasaray inanılmaz bir alarm verdi, ne olursa olsun Galatasaray gibi bir takımın masörle maça çıkartmaya kimsenin hakkı yok. Terim'in uslubunu eleştirmekten ben sıkıldım artık, hocamızın huyu suyu bu değiştiremiyoruz fakat ekibinin yaptıklarını ne demeli ? Hasan Şaş atılıyor, Davala atılıyor ekipten bir kişinin sakin olması gerekiyor. Fatih Terim'in ekibinde bu gibi durumlarda takımı kontrol edebilecek sakin ve akil bir adam gerekiyor ( Bu aralar çok moda bu Akil adam :)  

Terim,Şaş ve Davala ceza alırsa takımı kim yönetecek onu da merak ediyorum. Terim'in ekibinde mutlaka Terim'in yokluğunda takımı idare edebilecek biri gerekiyor.

Not: Hocanın uslubunu eleştirmeyi bıraktım artık arkadaşlar belli ki Terim döneminde çok teknik direktörsüz kalacak ama Terim'in bizi getirdiği yerde ortada olduğuna göre teşekkür etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok.

Saygılarımla





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
  2014
  2013
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...