Makale Yaz
buaskbaska
Bu haberi yazdır
Dünya Kadınlar Günü
 Mar
08
 2013

Değerli Renktaşlarım;

Güne özel bir karşılaşma oldu Gençlerbirliği maçı, kadın renktaşlarımız kızmasın fakat Eboue'nin pozisyonunda bayanlar futbol liginde bile düşmezler. Ofsaytı bilmeyen bir bayan renktaşımızı bile bu sezon oynadığımız maçları izletip teknik sorumlu olarak Gençlerbirliği maçına getirsek, o bile bu kadar saçma değişiklikler yapmazdı.

 

Bakın Galatasaray'ın tüm rakiplerinin uyguladığı taktiği söylüyorum, lütfen dikkatle izleyin maçları hak vereceksiniz. Top Galatasaray'dayken Sneijder Burak Hamit ve diğer kanat oyuncusu rakip ceza sahasına yakın oynarken rakip takımdan 4 oyuncu defansımızla forvetimizin arasına girip kan damarlarını blokluyor. Her maç aynı taktik fakat Fatih Terim ve ekibinden tık yok . 

Fatih Terim formsuz ekibi ise yetersiz.

Sneijder neden ortada oynamıyor ya solda ya ileride bu bariz bir teknik direktör uygulaması genellikle top almaya gelmiyor bu görev Selçuk'a verilmiş. Sneijder'in ve tam dengesini bulmuş Hamit'in oyundan çıkmasıyla ortasahada direncimiz düştü ve maçı maalesef teknik değişiklik yüzünden kaybettiğimize inanıyorum. Fatih Terim'in bir an evvel geçen sene ki babacan ve inatçı olmayan yapısına geri dönmesi lazım, başarı Fatih Hocayı bozuyor, yılların suskunluğundan gelen şampiyonluk sonrası aynı kafada gidiyor.

Emre Çolak bu takımda her türlü oynar, Sneijder ve Hamit orta da çok daha verimli olurlar, Amrabat ise önde olduğumuz maçlarda kontra atak için düşünülebilir fakat çok düşünürseniz vazgeçebilirsiniz :)

Not : Fatih Terim'i çok severim Mourinho hariç hiç bir teknik direktörü yerine değişmem, fakat değerli renktaşlarım lütfen, kaybettiğimiz Gençlerbirliği ve puan kaybettiğimiz Eskişehir maçlarının sorumlusu Terim'dir, Orduspor maçında Hakem ne yaptı ? Bence 10 numara maç yönetti fakat 3 maç teknik direktörsüz çıkıyoruz . Kimsenin bunu yapmaya hakkı yok. 

Bu arada bir şey düşüreyim içinize; Fatih Terim'i arkadaşıma savunurken arkadaşım sormuştu banada.

Aslolan hep Galatasaray'dır diyen Terim neden hiç Galatasaray'ın ona ihtiyacı olduğu dönemlerde gelmedi ? Neden hep en hareketli transfer dönemleri öncesinde geldi ? 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
  2014
  2013
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...