Makale Yaz
buaskbaska
Bu haberi yazdır
Kapital futbol
 Haz
26
 2015

Sevgili Renktaşlarım;

Rakip takımın efsanelerinden İlhan Mansız'ın unutamadığım bir sözü vardı:" Bizim zamanımızda galibiyet primi yoktu, namus meselesiydi." Mansız maalesef romantik futbolun sona erdiğini bu sözlerle suratımıza vuruyordu.

Futbol artık eskisi gibi değildi, ne diyordu Metin Kurt " Kanatlarda oynamayı seviyorum çünkü halka en yakın yer taç çizgisidir". Günümüz futbolu ise endüstriyel bir seyir izlemekte, kısaca başarı ve ekonomiye endeksli artık.

Şimdi bırak bu tantanayı da sadete gel diyenleriniz için hemen geliyorum.

Artık Futbol takımları bizleri taraftar olarak değil bir müşteri olarak görmeye başladıysa, kimse benden romantik olmamı beklemesin. Kimse evinde Aydın ve Sabri'yi izlemek için dekoderlere tonlarca para ödemiyor.Bir arkadaşımız diyor ki " Galatasaray 14 yıl şampiyon olmadığında da biz sevdik, eleştirmedik"  zaten sen eleştirmediğin için gitti 14 tane şampiyonluk. Önce teşhisi koyacaksın, Galatasaray için canını veren Melo 32 yaşında 3 milyon euroyu beğenmeyip bir sene daha sözleşmesi olmasına rağmen isyan çıkartıyor.

Öz evladımız diye Avrupa'ya yolladığımız Emre Belezoğlu kendisine yıllarca katil diye bağıran rakip taraftarları memnun etmek için Galatasaray'a küfür ediyor

Öz evladımız Sabri şampiyonluğa giderken kaptanlık krizi çıkartıyor, yeteneklerinin çok üstünde bir kontrata imza atıyor. (Sabrinin Galatasaray ortalaması : sezonda 3 asist 3.5 sezonda 1 gol)

Aydın'a 1.2 milyon dolar verip başka takıma kiralamak nedir Allah aşkına Darülaceze midir Galatasaray ?

Artık romantizmi bir kenara bırakalım, futbol sahanın ortasında üçlü çektirmekten çok daha fazlası. Hamzaoğlu elindeki bulgur makarna ile köfte yapmaya çalışıyor bazılarımız ise hala tam destek diyor, eğer araba uçuruma gidiyorsa gaza basmak ölüm getirir.

Galatasaray'ın kadrosu yetersiz, Hamzaoğlu daha yetersiz. Bu kadar gereksiz oyuncuya verilen paralarla çok daha iyi oyuncular alınabilir Şampiyonlar Liginde gruplardan çıkmaya oynanabilirdi.

Geçen sene 4. yıldıza şans eseri ortak olduk ve büyük bir şans eseri formamıza ekledik, eğer ki bu futbolla şampiyonlar liginde B.Munih Barcelona gibi takımlarla eşleşirsek Beşiktaş'ın rekoru tarihe gömülür.

Hele bir de Hamzaoğlu gerçekten Melo'nun alternatifini takım içinde transfer yapmadan arıyorsa vay halimize.

NOT: Sevgili renktaşlarım lütfen Sabri ve Aydın'a verilen paraları Eboue Yiğit Sercan Umut Olcan gibi oyunculara verilen paralarla kıyaslamayın, Sabri'nin menejerliğini bırakın.

Galatasaray babanızın çiftliği değil, bu oyunculara paraları verenlerde anasının sütyeninden çıkartıp vermiyor bu paraları. Bizim görevimiz hesap sormak eleştirmek ve başarıyı kovalamaktır. Galatasaray'a son 5 yılda yapılan gereksiz transferlerle şuan çok güzel bir kadro kurulabilirdi. Sırf Sabri Aydın Yekta Olcan Bruma'ya verilen paralarla kaç tane yıldız alınırdı. ey gidi ey hala uyuyun Hep destek tam köstekçi Galatasaraylılar

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
  2014
  2013
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...