Makale Yaz
buaskbaska
Bu haberi yazdır
Galatasaray yıldız oyuncu ile anlaştı !
 Tem
13
 2015

Sevgili Renktaşlar,

Sonunda Melo'dan kurtulduk, Melo'nun yerine süper bir yıldız Ali Sami Yen'in yıldızlarını ezecek.

Sabri, Maxi Perriera'dan kötü  değil diyen Hamza Hamzaoğlu bugun yapılan antremanda takımın çift kale maçına katıldı, yeteneklerini kaybetmediğini gören Hamza "Benim Melo'dan neyim eksik" diyerek bu açığı kendisi doldurmaya karar verdi.

Galatasaray Sabri ile sözleşme uzattıktan sonra Aydın Gökhan Zan ve Eboue'nin sözleşmerinin uzatılması için görüşmelere başladı, bu arada Galatasatay'ın "yenilenme operasyonu" çerçevesinde kadroya giremeyen oyuncularla anlaştığını TV'de izleyen Carrusca twitter'dan Galatasaray'a kalp yolladı.

Çok tecrübeli Sportif Direktörümüz ise Football Manager isimli oyunda sezonu şampiyon tamamlayarak ona verilen umutları boşa çıkarmadı, Cüneyt Tanman'ın google'a "transfer nasıl yapılır" araması yaparken çekilen fotoğrafları Galatasaray taraftarını umutlandırdı.

Galatasaray - Fenerbahçe maçı enstanteneler

Evet sayın seyirciler , Koray topu Van Persie'den söküp sağ taraftaki Luis Sabri'ye oynuyor, Sabri karısına aldığı yeni Ferrarinin özgüveni ile Nani'ye bacak arası atıp gönderdiği uzun topta Burak'la buluşuyor, Burak topu 3 defa sektirerek kariyer rekorunu kırıyor. Jem Karacan ise Van Persie ile Selfie çekilirken yerini kaybediyor ve tehlikeli bir FeneVbahçe atağı son anda Muslera tarafından önleniyor.

Sevgili arkadaşlar Galatasaray'da Eboue Gökhan zan gibi oynamadan para alan bu kadar oyuncu varken Para yok diyip Sabriye verilen paraları savunanların nasıl Laptop sahibi olacak parayı kazanabildiklerine hayret ediyorum, sen okuma yazmayı nasıl öğrendin ? Bu yaşına kadar nasıl gelebildin büyük başarı öyküsü ? Tebrik ederim

Yabancı sınırlaması kalktı biz hala abuk subuk adamlara dünyanın parasını verip transfer etmeye devam ediyoruz, ee scout ekibine amcanın oğlunu Sportif direktörlüğe halanın oğlunu koyarsan elin adamı şov yapar sende izlersin.

Rakibin transferlerini kıskanmıyorum, kendi politikamızı eleştiriyorum. Madem paran yok bari 23-24 yaşında genç-tecrübeli sınıfına giren oyuncuları transfer et belki bir iki tanesi tutar. Ama nerede Luis Sabri ve Hamzinho bu işi çözer . ÇILGIN HAMZA GALATASARAY'I ÇOŞTURUYOR. not: Hamzayı destekliyorum ama tecrübesiz bir teknik adamın üstünde tecrübeli bir direktör şart !





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
  2014
  2013
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...